KRK Baskáról van infód?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 25. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 25. kedd 20:04
Törölt felhasználó (61112)

És, ha már a Valaltán jártok, ne hagyjátok ki a swinger beachet sem

És, ha már a Valaltán jártok, ne hagyjátok ki a swinger beachet sem
(Ez egy válasz T007 üzenetére (2017. 07. 25. kedd 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Bajai nudin van valami?
Köszönjük szépen a megosztott tapasztalatokat
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 24. hétfő 17:04

Törölt felhasználó (61112)

Sziasztok
Én telefonáltam, de nem ért semmit. Nem tesznek félre helyet. Mi találtunk magunknak placcot, de nem volt túl sok lehetőség. Ha sátorral mentek vigyetek jó erős sátorvasakat, nagyon köves az alja és nehéz leszúrni. Érdemes korán menni (9-10 óra felé ), mert akkor még könnyebb helyet találni. Mi most jöttünk el onnan, de nagyon szívesen maradtam volna még pár hetet
Én telefonáltam, de nem ért semmit. Nem tesznek félre helyet. Mi találtunk magunknak placcot, de nem volt túl sok lehetőség. Ha sátorral mentek vigyetek jó erős sátorvasakat, nagyon köves az alja és nehéz leszúrni. Érdemes korán menni (9-10 óra felé ), mert akkor még könnyebb helyet találni. Mi most jöttünk el onnan, de nagyon szívesen maradtam volna még pár hetet
Nagyon szépen köszönöm!
(Ez egy válasz makao üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 24. hétfő 17:14

http://nbbke.hu/index.php/hu/
Szia !
Itt mindent megtalálsz ez az egyesület honlapja de itt minden infó fent van
Szia !
Itt mindent megtalálsz ez az egyesület honlapja de itt minden infó fent van
http://nbbke.hu/index.php/hu/
Szia !
Itt mindent megtalálsz ez az egyesület honlapja de itt minden infó fent van (Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 24. hétfő 12:34
Szia !
Itt mindent megtalálsz ez az egyesület honlapja de itt minden infó fent van (Ez egy válasz zoleeka3443 üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a berényi naturista kempingnek van e weboldala?
Én nem találtam....
Köszi előre is!
Én nem találtam....
Köszi előre is!
Sziasztok
Én telefonáltam, de nem ért semmit. Nem tesznek félre helyet. Mi találtunk magunknak placcot, de nem volt túl sok lehetőség. Ha sátorral mentek vigyetek jó erős sátorvasakat, nagyon köves az alja és nehéz leszúrni. Érdemes korán menni (9-10 óra felé ), mert akkor még könnyebb helyet találni. Mi most jöttünk el onnan, de nagyon szívesen maradtam volna még pár hetet (Ez egy válasz T007 üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 24. hétfő 15:57
Én telefonáltam, de nem ért semmit. Nem tesznek félre helyet. Mi találtunk magunknak placcot, de nem volt túl sok lehetőség. Ha sátorral mentek vigyetek jó erős sátorvasakat, nagyon köves az alja és nehéz leszúrni. Érdemes korán menni (9-10 óra felé ), mert akkor még könnyebb helyet találni. Mi most jöttünk el onnan, de nagyon szívesen maradtam volna még pár hetet (Ez egy válasz T007 üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Valalta naturista kempingbe készülünk, sátoros megoldással. Előfordulhat, hogy nincs sátorhely? Érdemes előtte telefonon érdeklődni? Volt már valaki innen? Mik a tapasztalatok? Köszi előre is!
Valalta naturista kempingbe készülünk, sátoros megoldással. Előfordulhat, hogy nincs sátorhely? Érdemes előtte telefonon érdeklődni? Volt már valaki innen? Mik a tapasztalatok? Köszi előre is!
Sziasztok!
Bajai nudira jön most valaki?
A gárdonyi nudista strand hol van? Valaki le tudja nekem írni úgy, hogy megtaláljam? Bicajjal mennék le és körbe a tó körül, közben csobbannék és napoznék stb.. De ott még nem voltam, nem tudom, hol van.
Sziasztok!
Én nem találtam....
Köszi előre is!
Én nem találtam....
Köszi előre is!
Sziasztok.
A Tisza szabolcsi vagy észak-keleti szakaszának van nudi strandja?
A Tisza szabolcsi vagy észak-keleti szakaszának van nudi strandja?
Orfűn szoktak/lehet nudizni valahol?Esetleg Deseda?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 23. vasárnap 11:12
Törölt felhasználó (1464492)

Hertelenden működik a naturalista napozó?
Hertelenden működik a naturalista napozó?
Mert ő nem híve ezeknek, én meg ki szeretném próbálni. :-(
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Miért nem, az asszonnyal?
(Ez egy válasz drxxx7621 üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 23. vasárnap 10:53

Sziasztok! Szóló pasiként nudista strandra menni nem gáz? Nyéket szeretném kipróbálni. Szerintetek
?

Sziasztok! Szóló pasiként nudista strandra menni nem gáz? Nyéket szeretném kipróbálni. Szerintetek
?

?

Fekete tengerparton valaki tud e jó nudihoz helyet. Pussz kössz
Kérés törölve, megtaláltuk egy korábbi bejegyzésben.