Sziasztok
Én telefonáltam, de nem ért semmit. Nem tesznek félre helyet. Mi találtunk magunknak placcot, de nem volt túl sok lehetőség. Ha sátorral mentek vigyetek jó erős sátorvasakat, nagyon köves az alja és nehéz leszúrni. Érdemes korán menni (9-10 óra felé ), mert akkor még könnyebb helyet találni. Mi most jöttünk el onnan, de nagyon szívesen maradtam volna még pár hetet (Ez egy válasz T007 üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 24. hétfő 15:57
Én telefonáltam, de nem ért semmit. Nem tesznek félre helyet. Mi találtunk magunknak placcot, de nem volt túl sok lehetőség. Ha sátorral mentek vigyetek jó erős sátorvasakat, nagyon köves az alja és nehéz leszúrni. Érdemes korán menni (9-10 óra felé ), mert akkor még könnyebb helyet találni. Mi most jöttünk el onnan, de nagyon szívesen maradtam volna még pár hetet (Ez egy válasz T007 üzenetére (2017. 07. 24. hétfő 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Valalta naturista kempingbe készülünk, sátoros megoldással. Előfordulhat, hogy nincs sátorhely? Érdemes előtte telefonon érdeklődni? Volt már valaki innen? Mik a tapasztalatok? Köszi előre is!
Valalta naturista kempingbe készülünk, sátoros megoldással. Előfordulhat, hogy nincs sátorhely? Érdemes előtte telefonon érdeklődni? Volt már valaki innen? Mik a tapasztalatok? Köszi előre is!
Sziasztok!
Bajai nudira jön most valaki?
A gárdonyi nudista strand hol van? Valaki le tudja nekem írni úgy, hogy megtaláljam? Bicajjal mennék le és körbe a tó körül, közben csobbannék és napoznék stb.. De ott még nem voltam, nem tudom, hol van.
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a berényi naturista kempingnek van e weboldala?
Én nem találtam....
Köszi előre is!
Tudja valaki, hogy a berényi naturista kempingnek van e weboldala?
Én nem találtam....
Köszi előre is!
Sziasztok.
A Tisza szabolcsi vagy észak-keleti szakaszának van nudi strandja?
A Tisza szabolcsi vagy észak-keleti szakaszának van nudi strandja?
Orfűn szoktak/lehet nudizni valahol?Esetleg Deseda?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 23. vasárnap 11:12
Törölt felhasználó (1464492)

Hertelenden működik a naturalista napozó?
Hertelenden működik a naturalista napozó?
Mert ő nem híve ezeknek, én meg ki szeretném próbálni. :-(
(Ez egy válasz Franciacsók üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Miért nem, az asszonnyal?
(Ez egy válasz drxxx7621 üzenetére (2017. 07. 23. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 23. vasárnap 10:53

Sziasztok! Szóló pasiként nudista strandra menni nem gáz? Nyéket szeretném kipróbálni. Szerintetek
?

Sziasztok! Szóló pasiként nudista strandra menni nem gáz? Nyéket szeretném kipróbálni. Szerintetek
?

?

Fekete tengerparton valaki tud e jó nudihoz helyet. Pussz kössz
Kérés törölve, megtaláltuk egy korábbi bejegyzésben.
Sziasztok, segítséget szeretnénk kérni tőletek. Balatonberényi nudi strandot merre találjuk? Kedden mennénk ha az idő is engedi.
Sziasztok.
Volna kedve valakinek (pàr-nő) holnap nudizni..
Bp és környéke.
Kérlek ìrj privàtban.
Volna kedve valakinek (pàr-nő) holnap nudizni..
Bp és környéke.
Kérlek ìrj privàtban.
Mi pont az ellenkezőjét tapasztaltuk. Az új tulajdonosok barátságosak, készségesek, az ételek finomak és bőségesek s szerintem nem drágák!
De ha ez nem felel meg, javaslom a sima strandnál lévő soron Lamantin-t, nékünk az is kedvenc helyünk!
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2017. 07. 21. péntek 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 21. péntek 18:18
De ha ez nem felel meg, javaslom a sima strandnál lévő soron Lamantin-t, nékünk az is kedvenc helyünk!

Egy hétig voltunk Berényben, nagyon jó volt! Büfé viszont botrányos,rossz kaja,és pofátlanul drága.

Egy hétig voltunk Berényben, nagyon jó volt! Büfé viszont botrányos,rossz kaja,és pofátlanul drága.

Tegnap voltunk először Nyéken! Nagyon nagy élménnyel gazdagodtunk. A víz kiváló, sikerült jó helyet találnunk, a szomszédaink kulturált párok voltak. A jó benyomás hatására még ki fogunk látogatni a nyáron!
A zalakarosi fürdő szaunája fürdőruhás?