Nem hiszem el, hogy már 2 éve nincs Látóképi nudi, és semmi más esetleg új hely nincs a környéken napozásra :(
Holnap Gárdony nudi?
Jön valaki holnap napozni a Hévízi kifolyó végéhez 12 óra után....?
Otthon az udvarra!
(Ez egy válasz szeximadoparos üzenetére (2019. 04. 18. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki merre megy nudizni a hosszú hétvégén?

Ki szokott járni a Hévízi kifolyó végéhez nudizni...???Tapasztalatok...???
Pesten vagy környékén van valami nyugis hely?
Mi 18-tól júli 01-ig leszünk Sartin.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 10:17
Törölt felhasználó (3112072)

Június 15-30 között Sartin leszünk valaki tervez oda ebben az időszakban nyaralást?
Horvatba nyar vegén hova erdemes menni ahol tudunk nudizni nyugodtan nem szolnak érte nem a vilag vegen van es szallast is tudunk rendezni??
Lehet nyilvanos nudi is
Ki tudna ötletet?
Lehet nyilvanos nudi is
Ki tudna ötletet?
Naturista campingre keresünk társakat
Mi néhány éve rendszeresen járunk. A Campingről pont nincs infóm, de utána tudok kérdezni.
Minden másról van tapasztalat
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 00:24

Minden másról van tapasztalat

Törölt felhasználó (61112)

Sziasztok
Az idei nyaralásnak a franciaországi Cap de agde van betervezve.
Olyan fórumozók jelentkezését várom, akiknek van már tapasztalatuk a hellyel kapcsolatban, és azt meg is osztanák velem.
Egy mikróbusszal mennénk. Kell-e előre helyet foglalni a kempingben? Milyenek az árak?
Illetve bármilyen más hasznos információt szívesen elolvasok.
Előre is köszönjük
Olyan fórumozók jelentkezését várom, akiknek van már tapasztalatuk a hellyel kapcsolatban, és azt meg is osztanák velem.
Egy mikróbusszal mennénk. Kell-e előre helyet foglalni a kempingben? Milyenek az árak?
Előre is köszönjük
Igen. Június 15-27-ig leszünk párommal kb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 31. vasárnap 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 31. vasárnap 10:17
Törölt felhasználó (3112072)

Június 15-30 között Sartin leszünk valaki tervez oda ebben az időszakban nyaralást?
Tegnap mar siman lehetett a napon meztelenűl napozni
Sziasztok
Előre is köszönjük
Előre is köszönjük
Sziasztok
Igen, létezik, mi már szexeltünk is ott a párommal, bár nem vetkőztünk le, mert akkor (2 éve) még nem tudtuk, hogy az egy nemhivatalos nudi. Csak félrehúzta a rövidnagrágot és a bugyit, és rámült. Senki nem volt ott.
Mikor megtudtam, hogy nudi van ott, csak kissé fennebb, talán a parti fák között, elnéztem arrafelé egyedül, sétálás közben de nem volt valami bizalomgerjesztő az erdő a dunaparton, inkább visszafordultam.
(Ez egy válasz Szilvia39 üzenetére (2019. 03. 22. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Mikor megtudtam, hogy nudi van ott, csak kissé fennebb, talán a parti fák között, elnéztem arrafelé egyedül, sétálás közben de nem volt valami bizalomgerjesztő az erdő a dunaparton, inkább visszafordultam.

Sziasztok
Nem tudja valaki a 11 ker-ben a Kondorosi út végénél a Duna parton lehet még Nudizni ?
Régebben elég nyugis hely volt
Nem tudja valaki a 11 ker-ben a Kondorosi út végénél a Duna parton lehet még Nudizni ?
Régebben elég nyugis hely volt
Szia, minket is érdekelne, ha van ilyen
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 14:11

Amennyiben Ráckevén a Faházas Villaparkban vesznek ki szállást , ott az árban benne van a teljes fürdő használat is , a hotel szoba árában nincs benne. Naturista panzió van az országban Dunántúlon és az Alföldön is , de azok nem wellness hotelek .
Ismerem a környéket… de ezek szerint nem eléggé.. Mert én csak horgászokat láttam..
(Ez egy válasz lao1 üzenetére (2019. 03. 23. szombat 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 23. szombat 18:42

Szia a zsilip utcánál kell bekanyarodni a váci útról egy szakaszon be tudsz menni autóval utána gyalog van ott valami víztisztitó üzem az mellett kell elmened és ha a dunát eléred akkor északi irányba menjél én ott már voltam.