Sziasztok!
Régóta izgat a meztelenkedés, de nudista strandon eddig még egyszer sem voltam.
Most rászántam magam, hogy idén elmegyek, viszont tartok tőle, hogy főként első alkalommal többször izgalmi állapotba kerülök. Úgy tudom, hogy nem szeretik az ilyet. Nagyon gáz lenne ha felállna napozás közben, vagy van ahol ezt elnézik?
Régóta izgat a meztelenkedés, de nudista strandon eddig még egyszer sem voltam.
Most rászántam magam, hogy idén elmegyek, viszont tartok tőle, hogy főként első alkalommal többször izgalmi állapotba kerülök. Úgy tudom, hogy nem szeretik az ilyet. Nagyon gáz lenne ha felállna napozás közben, vagy van ahol ezt elnézik?
Sziasztok!
Tudtok bővebb beszámolót meg tanácsot küldeni hogy Egerszalókon vagy Demjénben hogy miként müködik a naturista sauna fürdözés.
Előre is köszönöm
Tudtok bővebb beszámolót meg tanácsot küldeni hogy Egerszalókon vagy Demjénben hogy miként müködik a naturista sauna fürdözés.
Előre is köszönöm
Persze. Meglehet oldani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 03. péntek 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 03. péntek 06:07
Törölt felhasználó (3954182)

Pedig lehet....mi már nem egyszer ....2esben 3aaban...
Nyéki tora pontosan h lehet eljutni...napozas es huncutkodás...ill velencei nudi
Sziasztok!
Szeged környékén ki hova szokott menni nudizni?
A szikit ismerem van más hely is?
Szeged környékén ki hova szokott menni nudizni?
A szikit ismerem van más hely is?
A nád idővel,némi csapadék hatására ismét kinő gondolom.Ha csak nem tövestől ledózerolták?
Pedig lehet....mi már nem egyszer ....2esben 3aaban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 02. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 02. csütörtök 15:47
Törölt felhasználó (3887162)

Délegyházán ma is rendhagyó volt. Másfél hétig nem nagyon lesz alkalmas idő nudizni, jó volt ma is kihasználni a jó időt.
Sziasztok. Ma délután lejutottam Gárdonyba nudizni egy kellemeset. Ez sikerūlt is csak azt sajnáltam hogy nem volt egy kis nádas ahova el bulyhattam volna màsod magammal. Teljesen kiirtottàk a nádasokat. Amugy jó volt mert legalább barnultam ott is. Ki tartana velem a kõvetkezõ nudihoz?
Délegyházán ma is rendhagyó volt. Másfél hétig nem nagyon lesz alkalmas idő nudizni, jó volt ma is kihasználni a jó időt.
Olyat tapasztalni ott szerintem sosem fogsz.
Diszkrétebb dolgok, amik nem túl feltűnőek. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 23:04
Diszkrétebb dolgok, amik nem túl feltűnőek. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4011242)

délegyen hol van lehetőség huncutkodni?
Én rengetegszer voltam de nem tapasztaltam semmit, nem úgy mint nyéken....
Én rengetegszer voltam de nem tapasztaltam semmit, nem úgy mint nyéken....
Jó idő reményében május közepétől társakat keresek a Hévízi kifolyó adta csendes nyugis nudizáshoz...- ha nem tudod kérdezz segítek...!!!
délegyen hol van lehetőség huncutkodni?
Én rengetegszer voltam de nem tapasztaltam semmit, nem úgy mint nyéken.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 29. hétfő 20:48
Én rengetegszer voltam de nem tapasztaltam semmit, nem úgy mint nyéken.... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Diszkrét maradok.
Lényeg annyi, nem volt bátortalan a szépfiu.
Lényeg annyi, nem volt bátortalan a szépfiu.
Diszkrét maradok.
Lényeg annyi, nem volt bátortalan a szépfiu. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Lényeg annyi, nem volt bátortalan a szépfiu. (Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 04. 29. hétfő 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Merész volt? Játékszerrel a farkán? Mi történt, mesélj már.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 27. szombat 13:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 27. szombat 13:57

Tegnap Délegyen a srác, játékszerrel a farkán, elég merész volt

Szmonostorra betársulna hozzánk egy pár?
Vrsar mellett, Koversada. Nudista hely még és ott általában mindig található szabad hely. Megéri még idén elmenni, mert vannak hírek, hogy jövőre már textiles lesz!
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 14:00

Horvatba nyar vegén hova erdemes menni ahol tudunk nudizni nyugodtan nem szolnak érte nem a vilag vegen van es szallast is tudunk rendezni??
Lehet nyilvanos nudi is
Ki tudna ötletet?
Lehet nyilvanos nudi is
Ki tudna ötletet?
Horvátország - Rab sziget - Lopar, homokos part, 3 "kijelölt" nudista öböl. Többször voltunk, szuper. Nyáron szállást nem találni, nyár végén azért biztos van.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2019. 04. 11. csütörtök 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 11. csütörtök 14:00

Horvatba nyar vegén hova erdemes menni ahol tudunk nudizni nyugodtan nem szolnak érte nem a vilag vegen van es szallast is tudunk rendezni??
Lehet nyilvanos nudi is
Ki tudna ötletet?
Lehet nyilvanos nudi is
Ki tudna ötletet?
Tegnap Délegyen a srác, játékszerrel a farkán, elég merész volt

Szivesen mennék nudizni a környékbe hétvégén Hölggyel Párral!
Holnap lenézünk az algyői nudira. Még nem voltunk.