Ez minket is érdekelne.
Kíváncsian várjuk az élményeket (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 18. szombat 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 18. szombat 06:23
Kíváncsian várjuk az élményeket (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 18. szombat 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4119062)

Sziasztok! Látjuk, hogy többen is voltatok mar Demjénben éjszakai fürdőzésen. Mi is hamarosan szeretnénk ellátogatni oda egy görbe estére.
Kinek milyen élményei voltak ott? (Pl mennyire zsúfolt pénteken, vagy szombaton? Milyen a hangulat?!)
Köszi az infokat

Kinek milyen élményei voltak ott? (Pl mennyire zsúfolt pénteken, vagy szombaton? Milyen a hangulat?!)
Köszi az infokat

Sziasztok! Látjuk, hogy többen is voltatok mar Demjénben éjszakai fürdőzésen. Mi is hamarosan szeretnénk ellátogatni oda egy görbe estére.
Köszi az infokat

Köszi az infokat

Sziasztok Szolnok megyeiek vannak itt?
szia mit szeretnél róla tudni?
(Ez egy válasz Hetvenhármasok üzenetére (2019. 05. 11. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 17:53

Sziasztok!
Magyarhertelendi textilmestes szaunáról tud valaki infót? Kipróbálnánk.
Szerintem nem fog. Régota járunk a kedvesemmel Délegyházára, de még sosem láttam ilyet. Szerintem azért mert mindenki meztelen. De ha mégis megtörténne akkor feküdj hasra vagy menj be a vízbe.
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:16

Sziasztok!
Régóta izgat a meztelenkedés, de nudista strandon eddig még egyszer sem voltam.
Most rászántam magam, hogy idén elmegyek, viszont tartok tőle, hogy főként első alkalommal többször izgalmi állapotba kerülök. Úgy tudom, hogy nem szeretik az ilyet. Nagyon gáz lenne ha felállna napozás közben, vagy van ahol ezt elnézik?
Most rászántam magam, hogy idén elmegyek, viszont tartok tőle, hogy főként első alkalommal többször izgalmi állapotba kerülök. Úgy tudom, hogy nem szeretik az ilyet. Nagyon gáz lenne ha felállna napozás közben, vagy van ahol ezt elnézik?
Sziasztok!
Én már vagy 30 éve járok viszonylag rendszeresen naturista strandra, voltam többször naturista wellness-ben, uszodában külföldön és itthon is, de nem nagyon emlékszem hogy láttam volna olyat hogy valakinek felállt volna. Nekem az a tapasztalatom, hogy csupán a meztelen nők látványa nem kelt ilyen hatást, ahhoz fantáziálni kell például szexről, azt viszont lehet kontrollálni, hogy csinálod vagy nem. Ha napozás közben mégis ez történne és nem akarod hogy észrevegyék akkor megteheted hogy a hasadra fekszel és akkor nem fog feltűnni senkinek.
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Köszi a biztatást
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 05. 06. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 06. hétfő 09:42

Nyugodtan gyere - vagy menj nudizni. Ha feláll, hát feláll, azért nem valószínű, hogy szólni fognak. Ha mégis, mondd nyugodtan, hogy kezdő vagy s meg fogják érteni. A viselkedés viszont, ha nem megfelelő, akkor azért már szólhatnak.
Nyugodtan gyere - vagy menj nudizni. Ha feláll, hát feláll, azért nem valószínű, hogy szólni fognak. Ha mégis, mondd nyugodtan, hogy kezdő vagy s meg fogják érteni. A viselkedés viszont, ha nem megfelelő, akkor azért már szólhatnak.

Sziasztok!
Én úgy tudtam hogy demjénbe van.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2019. 05. 05. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 05. vasárnap 11:36

Szia! Egerszalókon a Saliris fürdőbe váltani kell szauna jegyet is és a külső szaunák textilmentesek és van hozzá kinti napozó ott lehet pucéran napozni. A napozó körbe van kerítve hogy ne lehessen kintről belátni, de ha felsétálnak a sodombhóz onnét felülről be lehet látni
Demjéni fürdőbe a barlanban és a kinti be is tudomásunk szerint nincs naturista.

Szia! Egerszalókon a Saliris fürdőbe váltani kell szauna jegyet is és a külső szaunák textilmentesek és van hozzá kinti napozó ott lehet pucéran napozni. A napozó körbe van kerítve hogy ne lehessen kintről belátni, de ha felsétálnak a sodombhóz onnét felülről be lehet látni
Demjéni fürdőbe a barlanban és a kinti be is tudomásunk szerint nincs naturista.
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2019. 05. 04. szombat 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 19:42

Sziasztok!
Tudtok bővebb beszámolót meg tanácsot küldeni hogy Egerszalókon vagy Demjénben hogy miként müködik a naturista sauna fürdözés.
Előre is köszönöm
Tudtok bővebb beszámolót meg tanácsot küldeni hogy Egerszalókon vagy Demjénben hogy miként müködik a naturista sauna fürdözés.
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Sziasztok!
Előre is köszönöm
Előre is köszönöm
Persze. Meglehet oldani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 03. péntek 06:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 03. péntek 06:07
Törölt felhasználó (3954182)

Pedig lehet....mi már nem egyszer ....2esben 3aaban...
Nyéki tora pontosan h lehet eljutni...napozas es huncutkodás...ill velencei nudi
Sziasztok!
Szeged környékén ki hova szokott menni nudizni?
A szikit ismerem van más hely is?
Szeged környékén ki hova szokott menni nudizni?
A szikit ismerem van más hely is?
A nád idővel,némi csapadék hatására ismét kinő gondolom.Ha csak nem tövestől ledózerolták?
Pedig lehet....mi már nem egyszer ....2esben 3aaban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 02. csütörtök 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 02. csütörtök 15:47
Törölt felhasználó (3887162)

Délegyházán ma is rendhagyó volt. Másfél hétig nem nagyon lesz alkalmas idő nudizni, jó volt ma is kihasználni a jó időt.
Sziasztok. Ma délután lejutottam Gárdonyba nudizni egy kellemeset. Ez sikerūlt is csak azt sajnáltam hogy nem volt egy kis nádas ahova el bulyhattam volna màsod magammal. Teljesen kiirtottàk a nádasokat. Amugy jó volt mert legalább barnultam ott is. Ki tartana velem a kõvetkezõ nudihoz?
Délegyházán ma is rendhagyó volt. Másfél hétig nem nagyon lesz alkalmas idő nudizni, jó volt ma is kihasználni a jó időt.