szia mit szeretnél róla tudni?
(Ez egy válasz Hetvenhármasok üzenetére (2019. 05. 11. szombat 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 11. szombat 17:53

Sziasztok!
Magyarhertelendi textilmestes szaunáról tud valaki infót? Kipróbálnánk.
Magyarhertelendi textilmestes szaunáról tud valaki infót? Kipróbálnánk.
Sziasztok Szolnok megyeiek vannak itt?
Sziasztok! Látjuk, hogy többen is voltatok mar Demjénben éjszakai fürdőzésen. Mi is hamarosan szeretnénk ellátogatni oda egy görbe estére.
Kinek milyen élményei voltak ott? (Pl mennyire zsúfolt pénteken, vagy szombaton? Milyen a hangulat?!)
Köszi az infokat

Kinek milyen élményei voltak ott? (Pl mennyire zsúfolt pénteken, vagy szombaton? Milyen a hangulat?!)
Köszi az infokat

Ez minket is érdekelne.
Kíváncsian várjuk az élményeket (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 18. szombat 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 18. szombat 06:23
Kíváncsian várjuk az élményeket (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 18. szombat 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4119062)

Sziasztok! Látjuk, hogy többen is voltatok mar Demjénben éjszakai fürdőzésen. Mi is hamarosan szeretnénk ellátogatni oda egy görbe estére.
Köszi az infokat

Köszi az infokat

Dehogynem!
Csak sétálj végig a sorok között éjfél körül mikor már alszanak a gyerekek meg a nyugdíjasok!
Vagy nézz le a stégekre ha nem horgásznak.
De a hátsó zuhanyzó is érdekes lehet éjszaka.
Hidd el sokan huncutkodnak.
Csak sétálj végig a sorok között éjfél körül mikor már alszanak a gyerekek meg a nyugdíjasok!
Vagy nézz le a stégekre ha nem horgásznak.
De a hátsó zuhanyzó is érdekes lehet éjszaka.
Hidd el sokan huncutkodnak.
Sziasztok!
Érdeklődünk, van-e valakinek ötlete: Valaltához hasonló naturista kempingbe szeretnénk menni a nyáron. Olyan hely jöhet számításba, ahol van apartman vagy hasonló. Olaszországban van iyesmi?
Köszi előre is a tippeket.
Érdeklődünk, van-e valakinek ötlete: Valaltához hasonló naturista kempingbe szeretnénk menni a nyáron. Olyan hely jöhet számításba, ahol van apartman vagy hasonló. Olaszországban van iyesmi?
Köszi előre is a tippeket.
Kedves Balatonberény rajongók.
Mit tudni a naturista kempingről? Idén is nyit, s marad minden a régiben? Esetleg van valami fejlesztés, változás?
Mit tudni a naturista kempingről? Idén is nyit, s marad minden a régiben? Esetleg van valami fejlesztés, változás?
Reméljük lesz korcsolyapálya idén nyáron, hogy ne menjünk hiába!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 21:49

A kemping 10-én kinyitott. A víz kissé hideg volt, de egy próbát megért. Új tulaj van, szerintünk szimpatikusak. Fejlesztés nem sok van,( vagy nem vettük észre): ritkították a nyárfákat, több mobilház van. A kemping állandó vendégei megvannak (velünk együtt).
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 21:49

Békés megyébe tudtok naturista strandot ????
Neoprém ruhában is lehet fürdeni, csak igen kényelmetlen...
(Ez egy válasz skymas üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 08:31

Reméljük lesz korcsolyapálya idén nyáron, hogy ne menjünk hiába!

Köszönöm az infókat.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 10:45
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3361862)

A kemping 10-én kinyitott. A víz kissé hideg volt, de egy próbát megért. Új tulaj van, szerintünk szimpatikusak. Fejlesztés nem sok van,( vagy nem vettük észre): ritkították a nyárfákat, több mobilház van. A kemping állandó vendégei megvannak (velünk együtt).
Én tegnap is úsztam a Balatonban Akaliban!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 24. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 18:38

Köszönöm az infókat.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm.
Sziasztok. Ma jön valaki sziki-re?
sut a nap, gardonyi nudi most tokeletes.. epp sokan is vannak, munkagepek sem mennek..

Szombaton kellemes volt akaliben.Jó idő,kevés vendég,vegyes korosztály,családok.A víz mondjuk hideg volt.

Mi most 30-án megyünk Berénybe, először, még nem voltunk és maradunk a jövő hét néhány napjára is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 10:45
Törölt felhasználó (3361862)

Nem a legjobb időt fogtátok ki....
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 05. 28. kedd 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 02:03

Mi most 30-án megyünk Berénybe, először, még nem voltunk és maradunk a jövő hét néhány napjára is.
Tudom, már lefoglaltuk, befizettük, jó társaságban, ha lesz, a rossz idő is jól telik.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 05. 28. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem fagytatok meg az éjjel...???...- találtatok " melegítő " partnert...???
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 05. 28. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 11:13

Tudom, már lefoglaltuk, befizettük, jó társaságban, ha lesz, a rossz idő is jól telik.