Holnap délelőtt nyéken ismerkednék
Bakali:időjárás-nudisok: 1-0 !
Sziasztok! Tájékozódni szeretnék.. B-A-Z megyében milyen lehetőségek vannak? Nyéken vagy a Tisza-tavon esetleg?
Érdeklődnék attól, aki volt mostanában a Délegyháza nudin, hogy nagyon hideg-e a víz?
Nem fagytatok meg az éjjel...???...- találtatok " melegítő " partnert...???
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 05. 28. kedd 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 11:13

Tudom, már lefoglaltuk, befizettük, jó társaságban, ha lesz, a rossz idő is jól telik.
Tudom, már lefoglaltuk, befizettük, jó társaságban, ha lesz, a rossz idő is jól telik.
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 05. 28. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem a legjobb időt fogtátok ki....
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 05. 28. kedd 02:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 28. kedd 02:03

Mi most 30-án megyünk Berénybe, először, még nem voltunk és maradunk a jövő hét néhány napjára is.
Mi most 30-án megyünk Berénybe, először, még nem voltunk és maradunk a jövő hét néhány napjára is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 10:45
Törölt felhasználó (3361862)

A kemping 10-én kinyitott. A víz kissé hideg volt, de egy próbát megért. Új tulaj van, szerintünk szimpatikusak. Fejlesztés nem sok van,( vagy nem vettük észre): ritkították a nyárfákat, több mobilház van. A kemping állandó vendégei megvannak (velünk együtt).
Szombaton kellemes volt akaliben.Jó idő,kevés vendég,vegyes korosztály,családok.A víz mondjuk hideg volt.

sut a nap, gardonyi nudi most tokeletes.. epp sokan is vannak, munkagepek sem mennek..

Sziasztok. Ma jön valaki sziki-re?
Én tegnap is úsztam a Balatonban Akaliban!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 24. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 24. péntek 18:38

Köszönöm az infókat.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm.
Köszönöm az infókat.
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 10:45
Most néztem az időképen, 13 Celsius fokos a Balaton. Utoljára NDK-s lányok kedvéért mentem be ilyen hideg vízbe... pont a Balatonba. No, azóta kicsit megkomolyodtam, úgyhogy amíg nincs legalább 23 fokos, addig csak a partról nézelődöm. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3361862)

A kemping 10-én kinyitott. A víz kissé hideg volt, de egy próbát megért. Új tulaj van, szerintünk szimpatikusak. Fejlesztés nem sok van,( vagy nem vettük észre): ritkították a nyárfákat, több mobilház van. A kemping állandó vendégei megvannak (velünk együtt).
Neoprém ruhában is lehet fürdeni, csak igen kényelmetlen...
(Ez egy válasz skymas üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 08:31

Reméljük lesz korcsolyapálya idén nyáron, hogy ne menjünk hiába!

Békés megyébe tudtok naturista strandot ????
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 21:49

Kedves Balatonberény rajongók.
Mit tudni a naturista kempingről? Idén is nyit, s marad minden a régiben? Esetleg van valami fejlesztés, változás?
Mit tudni a naturista kempingről? Idén is nyit, s marad minden a régiben? Esetleg van valami fejlesztés, változás?
Reméljük lesz korcsolyapálya idén nyáron, hogy ne menjünk hiába!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 05. 19. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 19. vasárnap 21:49

Sziasztok!
Érdeklődünk, van-e valakinek ötlete: Valaltához hasonló naturista kempingbe szeretnénk menni a nyáron. Olyan hely jöhet számításba, ahol van apartman vagy hasonló. Olaszországban van iyesmi?
Köszi előre is a tippeket.
Érdeklődünk, van-e valakinek ötlete: Valaltához hasonló naturista kempingbe szeretnénk menni a nyáron. Olyan hely jöhet számításba, ahol van apartman vagy hasonló. Olaszországban van iyesmi?
Köszi előre is a tippeket.
Dehogynem!
Csak sétálj végig a sorok között éjfél körül mikor már alszanak a gyerekek meg a nyugdíjasok!
Vagy nézz le a stégekre ha nem horgásznak.
De a hátsó zuhanyzó is érdekes lehet éjszaka.
Hidd el sokan huncutkodnak.
Csak sétálj végig a sorok között éjfél körül mikor már alszanak a gyerekek meg a nyugdíjasok!
Vagy nézz le a stégekre ha nem horgásznak.
De a hátsó zuhanyzó is érdekes lehet éjszaka.
Hidd el sokan huncutkodnak.