Sziasztok! Tud nekünk vki vmit mondani a sokak által emlegetett tiszanánai naturista fürdőről. Esetleg elérhetőség, akár privátban is, hogy ne legyen reklám... Köszönjük!
Hétvégén 1500 a beugró. Elvileg tagságit kell kiváltani ami egy évre szól, bár idén tőlünk még nem kérték.
(Ez egy válasz Plumeria üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 14:02

Működik a lupa. Naturista jegyet kell kérni a pénztárnál. 1000 Ft. Végigsétálsz az öböl strandon és még tovább. Nem lehet eltéveszteni.
Működik a lupa. Naturista jegyet kell kérni a pénztárnál. 1000 Ft. Végigsétálsz az öböl strandon és még tovább. Nem lehet eltéveszteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 09:31
Törölt felhasználó (1201632)

sziasztok lupa tóról tud valaki valamit?
ma készülök nudizni de nem tudom hová
Gárdonyban merre van ez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 09:28
Törölt felhasználó (1063222)

Mi tegnap 3 szor szeretkeztunk Gárdonyban megyünk máskor! Igenyes párokokkal egymás előtti szex érdekel minket illetve sportos igenyes max35 éves potens fiúk kozeledhetnek. Majd kiírom h mikor lesz a következő!
sziasztok lupa tóról tud valaki valamit?
Mi tegnap 3 szor szeretkeztunk Gárdonyban megyünk máskor! Igenyes párokokkal egymás előtti szex érdekel minket illetve sportos igenyes max35 éves potens fiúk kozeledhetnek. Majd kiírom h mikor lesz a következő!
Igen ez igy van nem.kint történnek a dolgok meg...kint csak a személyes tali és az ismerkedés....természetesen....viszont nem tudni ki van benne ki nincs...jo lenne egy olyan opcio ahol pl mi gg sek tudnánk találkozni beszélgetni kint a strandon..pl egy megbeszélt helyen es mindenki oda jönne
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 13. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 13. csütörtök 15:31
Törölt felhasználó (3361862)

Helysebben, bérlő. A Borbáláéknak lejárt a szerződésük.
Ma kint leszünk délegyen szivesen ismerkenénk
Sziasztok!
Ha valaki megy a hétvégén Komáromba, írna nekem, hogy mennyire van fent a víz? Hét közben mennénk, ha érdemes menni.... Köszönöm szépen!
Ha valaki megy a hétvégén Komáromba, írna nekem, hogy mennyire van fent a víz? Hét közben mennénk, ha érdemes menni.... Köszönöm szépen!
Sziasztok! Holnap délután újra megyünk Délegyházára!

légyszives aki tudja hol van pontosan a Gárdonyi nudistrarész az irjon rám privát üzibe ! nagyon szépen köszönöm előre is
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy Baján használható e a párt napozasra? Mennyire van fent a víz?
Filózok, hogy holnap is itthon nudizzak, mint ma, vagy kinézzek Délegyházára..
Akkor tegyük kicsit helyre. A nem swingerklub arra vonatkozik, hogy nincsenek orbitális szexcsaták, és ilyen jellegű próbálkozások sem hál'isten, mert hogy sok család is kijar kisgyerekkel. Ismerkedni persze lehet, mi is szoktunk, szeretünk is, aztán máshol akár folytatás is lehet. De sokan azt gondolják a nudista strand egy nyilvános szexjátszótér. Több ilyen tartalmú levelet is kaptunk már. Igen, vannak swingeresek, van átfedés a két dolog között, de a kivitelezés nem ott történik
Helysebben, bérlő. A Borbáláéknak lejárt a szerződésük.
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2019. 06. 13. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
új tulaj berényi nudin? miért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 10:45
Törölt felhasználó (3361862)

A kemping 10-én kinyitott. A víz kissé hideg volt, de egy próbát megért. Új tulaj van, szerintünk szimpatikusak. Fejlesztés nem sok van,( vagy nem vettük észre): ritkították a nyárfákat, több mobilház van. A kemping állandó vendégei megvannak (velünk együtt).
Ha egy szolo fiu latnak mindenki azt gondolja hogy gudo partner ketes vagy kukol
Nagyon tevedtek
Nagyon tevedtek
Alsó-Ausztriában tud valaki nudis helyet?Napozás,fürdés?
Mi is szívesen ismerkedünk beszélgetünk kint
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 10. hétfő 18:00
Törölt felhasználó (1459902)

Egyetértünk.Mi szivesen ismerkednénk ott akár szóló pasikkal is.De párként nem igazán kezdeményezőek a pasik,még ha a párosunk hölgytagja próbál flörtölni valakivel.