Sziasztok! Mi ma voltunk berényban. Nem voltak sokan de elsőre érdekes volt, a hölgytagunkon legeltették a szemüket a férfiak egy páran fejbe biztos elrendezeték. Volt egy két középkorú pár is láttunk felaljzott párt is
. Viszont voltak
. Viszont voltak gy
is úgyhogy óvatosan kell bánni a szexualitással ez a hely nem arról szól! Viszont van tapasztalat itt szoktak lenni félrevonulások akciók valamely zugban?
alf
er alf
ek alf
ek
Mi tegnap voltunk Balatonon. Ugyan nem volt nudi, de a Párom monokinizett egy tangas fürdő alsoban. Hát mondanom sem kell hogy minden férfi megbamulta
Sziasztok! Tud nekünk vki vmit mondani a sokak által emlegetett tiszanánai naturista fürdőről. Esetleg elérhetőség, akár privátban is, hogy ne legyen reklám... Köszönjük!
Hétvégén 1500 a beugró. Elvileg tagságit kell kiváltani ami egy évre szól, bár idén tőlünk még nem kérték.
(Ez egy válasz Plumeria üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 14:02
Működik a lupa. Naturista jegyet kell kérni a pénztárnál. 1000 Ft. Végigsétálsz az öböl strandon és még tovább. Nem lehet eltéveszteni.
Működik a lupa. Naturista jegyet kell kérni a pénztárnál. 1000 Ft. Végigsétálsz az öböl strandon és még tovább. Nem lehet eltéveszteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 09:31
Törölt felhasználó (1201632)
sziasztok lupa tóról tud valaki valamit?
ma készülök nudizni de nem tudom hová
Gárdonyban merre van ez?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 16. vasárnap 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 16. vasárnap 09:28
Törölt felhasználó (1063222)
Mi tegnap 3 szor szeretkeztunk Gárdonyban megyünk máskor! Igenyes párokokkal egymás előtti szex érdekel minket illetve sportos igenyes max35 éves potens fiúk kozeledhetnek. Majd kiírom h mikor lesz a következő!
sziasztok lupa tóról tud valaki valamit?
Mi tegnap 3 szor szeretkeztunk Gárdonyban megyünk máskor! Igenyes párokokkal egymás előtti szex érdekel minket illetve sportos igenyes max35 éves potens fiúk kozeledhetnek. Majd kiírom h mikor lesz a következő!
Igen ez igy van nem.kint történnek a dolgok meg...kint csak a személyes tali és az ismerkedés....természetesen....viszont nem tudni ki van benne ki nincs...jo lenne egy olyan opcio ahol pl mi gg sek tudnánk találkozni beszélgetni kint a strandon..pl egy megbeszélt helyen es mindenki oda jönne
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 13. csütörtök 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 13. csütörtök 15:31
Törölt felhasználó (3361862)
Helysebben, bérlő. A Borbáláéknak lejárt a szerződésük.
Ma kint leszünk délegyen szivesen ismerkenénk
Sziasztok!
Ha valaki megy a hétvégén Komáromba, írna nekem, hogy mennyire van fent a víz? Hét közben mennénk, ha érdemes menni.... Köszönöm szépen!
Ha valaki megy a hétvégén Komáromba, írna nekem, hogy mennyire van fent a víz? Hét közben mennénk, ha érdemes menni.... Köszönöm szépen!
Sziasztok! Holnap délután újra megyünk Délegyházára!
légyszives aki tudja hol van pontosan a Gárdonyi nudistrarész az irjon rám privát üzibe ! nagyon szépen köszönöm előre is
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy Baján használható e a párt napozasra? Mennyire van fent a víz?
Filózok, hogy holnap is itthon nudizzak, mint ma, vagy kinézzek Délegyházára..
Akkor tegyük kicsit helyre. A nem swingerklub arra vonatkozik, hogy nincsenek orbitális szexcsaták, és ilyen jellegű próbálkozások sem hál'isten, mert hogy sok család is kijar
ki
. Ismerkedni persze lehet, mi is szoktunk, szeretünk is, aztán máshol akár folytatás is lehet. De sokan azt gondolják a nudista strand egy nyilvános szexjátszótér. Több ilyen tartalmú levelet is kaptunk már. Igen, vannak swingeresek, van átfedés a két dolog között, de a kivitelezés nem ott történik
alf
sg alf
ye alf
rekkel
Helysebben, bérlő. A Borbáláéknak lejárt a szerződésük.
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2019. 06. 13. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
új tulaj berényi nudin? miért?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 23. csütörtök 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 23. csütörtök 10:45
Törölt felhasználó (3361862)
A kemping 10-én kinyitott. A víz kissé hideg volt, de egy próbát megért. Új tulaj van, szerintünk szimpatikusak. Fejlesztés nem sok van,( vagy nem vettük észre): ritkították a nyárfákat, több mobilház van. A kemping állandó vendégei megvannak (velünk együtt).
Ha egy szolo fiu latnak mindenki azt gondolja hogy gudo partner ketes vagy kukol
Nagyon tevedtek
Nagyon tevedtek

kotlar

pern
Amber