Szia!
Érdeklődi szeretnék, hogy Valaltán a part közében sok medúza van?
Tavaly aug. közepén rengeteg volt, alig lehetett a tengerben fürdeni. most mi a helyzet?
Érdeklődi szeretnék, hogy Valaltán a part közében sok medúza van?
Tavaly aug. közepén rengeteg volt, alig lehetett a tengerben fürdeni. most mi a helyzet?
Sziasztok!
A Duna Tolna megyei szakaszán tud valaki nudistastrandot,akár nem hivatalosan is?
A Duna Tolna megyei szakaszán tud valaki nudistastrandot,akár nem hivatalosan is?
Sziasztok
Mi a helyzet a szúnyogokkal a nudista strandjainkon (Berény, Délegy, Sziki vagy Gárdony). Még nem döntöttük el, hogy hova menjünk, de nem akarjuk csapkodással tölteni az időt. Utána meg vakarózással.
Mi a helyzet a szúnyogokkal a nudista strandjainkon (Berény, Délegy, Sziki vagy Gárdony). Még nem döntöttük el, hogy hova menjünk, de nem akarjuk csapkodással tölteni az időt. Utána meg vakarózással.
Szia!
Szerdán voltunk Gárdonyon. Semmi probléma nem volt a szúnyogokkal! Megettek nyugodtan! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 21. péntek 19:28
Szerdán voltunk Gárdonyon. Semmi probléma nem volt a szúnyogokkal! Megettek nyugodtan! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 21. péntek 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61112)

Sziasztok
Sziasztok!
létezik olyan nudista strand, vagy nudizásra alkalmas hely, ahova kutya bevihető? Elsősorban Balaton, azon túl Nyugat-Dunántúl érdekelne
létezik olyan nudista strand, vagy nudizásra alkalmas hely, ahova kutya bevihető? Elsősorban Balaton, azon túl Nyugat-Dunántúl érdekelne
Sziasztok! Rodoszon Faliraki naturista részén járt már valaki? Privátban infó, Köszönöm!
Ja.
(Ez egy válasz Aragon üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 08:39

Sziasztok! Rodoszon Faliraki naturista részén járt már valaki? Privátban infó, Köszönöm!
Szerintem Balatonberénybe be lehet vinni a kutyát.
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 09:58

Szia!
Szerdán voltunk Gárdonyon. Semmi probléma nem volt a szúnyogokkal! Megettek nyugodtan!
Szerdán voltunk Gárdonyon. Semmi probléma nem volt a szúnyogokkal! Megettek nyugodtan!
Jászberény közelében tud valaki nudizásra lehetőséget?
Sziasztok az újpesti létezik még? Jár valaki oda? Pesten tud valaki valami jó helyet?
Szia!
Az újpesti egy fertő!
Nemrég én is kinéztem.
Szemét hegyek mindenhol.
Elhullott állatok, orfacsaró bűz.
Tele van sátrakkal, bódékkal, hajléktalanokkal.
Ha ezen átverekszed magad, találsz egy csomó büdös igénytelen 60+ meleg pasit akik nyálcsorgatva húzogatják a farkukat és követnek mindenhova ahova mész!
Hányadék az egész! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 09:49
Az újpesti egy fertő!
Nemrég én is kinéztem.
Szemét hegyek mindenhol.
Ha ezen átverekszed magad, találsz egy csomó büdös igénytelen 60+ meleg pasit akik nyálcsorgatva húzogatják a farkukat és követnek mindenhova ahova mész!
Hányadék az egész! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4145172)

Sziasztok az újpesti létezik még? Jár valaki oda? Pesten tud valaki valami jó helyet?
Uhh bakker. Köszönjük az információt.
(Ez egy válasz Sosmogyoro08 üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 17:00

Szia!
Az újpesti egy fertő!
Nemrég én is kinéztem.
Szemét hegyek mindenhol.
Hányadék az egész!
Az újpesti egy fertő!
Nemrég én is kinéztem.
Szemét hegyek mindenhol.
Hányadék az egész!
Gárdony viszont hibátlan, fél óra pestről, környéken van minden..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 17:58

Törölt felhasználó (4145172)

Uhh bakker. Köszönjük az információt.
Csak részben igaz. A kempingbe beviheted, de a strand részre nem, illetve a vízbe a kempingnél se!
(Ez egy válasz falcon164 üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Gardonyban merre keressem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 19:21

Törölt felhasználó (1497872)

Köszönjü, ha lesz időnk kinézünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 19:21
Törölt felhasználó (1497872)

sziasztok ma berényben láttam kutyát
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2019. 06. 23. vasárnap 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 23. vasárnap 09:58

Szia!
A vízben is, az emberek közöttz....???
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 24. hétfő 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 24. hétfő 22:32
Törölt felhasználó (3811042)

sziasztok ma berényben láttam kutyát
A nagy stégnél nem lehet bevinni. Van akiket zavar.
A hátsó kis stégnél nem szólnak érte ha beviszed a vízbe. (Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
A hátsó kis stégnél nem szólnak érte ha beviszed a vízbe. (Ez egy válasz mester47 üzenetére (2019. 06. 25. kedd 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tiszanánán állítólag van egy nudista strand. Privát a dolog, úgyhogy a tulajnak kell szólni ha az ember menni akar. Tud valaki erről közelebbit? Ha igen, írj rám privátban légyszíves, mást is szeretnék kérdezni. Köszi.