Egy rövid gondolat Dél1-ről.
Hétfőn voltunk a nagy strandnál, már másodjára futunk bele viselkedni nem tudó neveletlen gyerekekbe. A szülők is hibásak azért, mert nem szólnak csemetéjükre, hogy ne ordibáljanak, mert lehet, hogy mások pihenni szeretnének. Miért kell játék köznem artikulátlanul ordítani. Nem értem, de igazából a következő eset verti ki a biztosítékot, „nevelt gyerek” felkap, egy marék sódert felszalad a partra és az ott öltözködő idősebb motoroshoz hozzávágja, és tovább fut….
Miért nem mentünk az oázis beach-re, mert valaki a partot wc-nek nézte, és oda több „kábelt” is lefektetett.
Jó pihenést mindenkinek!
Hétfőn voltunk a nagy strandnál, már másodjára futunk bele viselkedni nem tudó neveletlen gyerekekbe. A szülők is hibásak azért, mert nem szólnak csemetéjükre, hogy ne ordibáljanak, mert lehet, hogy mások pihenni szeretnének. Miért kell játék köznem artikulátlanul ordítani. Nem értem, de igazából a következő eset verti ki a biztosítékot, „nevelt gyerek” felkap, egy marék sódert felszalad a partra és az ott öltözködő idősebb motoroshoz hozzávágja, és tovább fut….
Miért nem mentünk az oázis beach-re, mert valaki a partot wc-nek nézte, és oda több „kábelt” is lefektetett.
Jó pihenést mindenkinek!
Sziasztok.igen van,Hotel Burgas beach mellett jobbra a parton a lezárt molo után
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 03. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 03. szombat 20:04
Törölt felhasználó (1305672)

Bulgáriában a naposparton van-e nudizásra lehetőség vagy melyik részen?
Gárdonyi tapasztalat valakinek?
társkeresők mostantól 1 hónapos tiltást élveznek!!! amennyiben ez sem hatásos akkor a témát is fel függesztem.
használjátok a privátot köszönöm.
használjátok a privátot köszönöm.
Elméletileg van. Keress rá a térképen erre : nudy plaz nessebar , de találsz külföldi fórumokat is ahol leírják
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 03. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 03. szombat 20:04
Törölt felhasználó (1305672)

Ma mentünk volna Szegedre a SZIKIRE, de az időjárás miatt nem mentünk. Van valaki onnan? Milyen az idő ott? Mehettünk volna, vagy jó hogy itthon maradtunk?
Koszi, akkor nagyon elbujunk!
Sziasztok! Párommal, Délegyházára a kempingbe tervezzük a pihenésünket. Van ott olyan hely, eldugott, ahol szexelni lehet?
Nem szeretnénk másokat zavarni, de szeretjük, ha néznek. A kempingben ez nem tilos? Köszönjük a válaszokat!
Nem szeretnénk másokat zavarni, de szeretjük, ha néznek. A kempingben ez nem tilos? Köszönjük a válaszokat!
Szuper az idő dèlegyen

Helló! Vlki tud egy városközeli nudizós helyet Baján?
Sziasztok! Tiszanánai nudit hol találjuk?
Naturista Oázis Kemping facebook Délegyháza,itt részletesebben megtaláljátok a napi aktuálist.
(Ez egy válasz Miskolci Virág üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 17:04

Sziasztok. Valaki tudna infót írni a Délegyházi és Tiszanánai nudi strandtól? Hogy működik? Most mennénk előszőr.....
A Tiszanánai nudista strand engem is érdekel! Merre van, mik a szabályok? Sokat autózom a kikötőhöz, megnéznénk asszonykámmal...
(Ez egy válasz Miskolci Virág üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 17:04

Sziasztok. Valaki tudna infót írni a Délegyházi és Tiszanánai nudi strandtól? Hogy működik? Most mennénk előszőr.....
Szokott ott egytalán sex lenni ? Szerintem Gárdonybab előbb ...mi ott mindig sexelünk !
Sziasztok jó volt a buli Dél 1-en

Ott hol, és hogyan zajlik a szex ? Úgy tudtam, tiltott...
Ki volt már a Punta Kriz partszakaszon és milyen volt az ottani benyomásotok?
Csak szórványos záporok,most például süt a nap,este strandok éjszakája buli!
(Ez egy válasz redcode üzenetére (2019. 07. 27. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 27. szombat 10:51

Délegyen full borult idő van, szemerkél az eső, és nagyjából mindenki indul haza emiatt.