*Sziasztok *Debrecen es kornyeken tud valaki nudizni helyett vagy lehet tarsulni valakikhez
Sziasztok! Én voltam lenn, cc. 2 hete. Működik, van még. Idei szezon talán még menthető.. Ha több infót szeretnétek, privátban szívesen..
(Ez egy válasz swinger84 üzenetére (2020. 05. 05. kedd 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Gárdonyról info? Hétvégén lenéznénk...
Sziasztok volt már valakinek érdekes sztorija nudi strandon?
Meglehetősen izgalmas az biztos....
sziasztok..balatonon van bármi lehetöség?
Akali elég punyadt,nyugodt hely,Berény szuper,mi oda járunk mikor csak tehetjük.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2020. 04. 27. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Nudizmusban kezdő budapesti pár napozna egyet a hétvégén, hova lehet pest környékén ilyenkor menni? (max 70-80km)
Nudizmusban kezdő budapesti pár napozna egyet a hétvégén, hova lehet pest környékén ilyenkor menni? (max 70-80km)
Sziasztok....,
Májusban remélhetőleg szép és jó idő lesz...- nudizashoz társakat keresek,...- ffi,hölgy, pár személyében... Privizzetek.
Májusban remélhetőleg szép és jó idő lesz...- nudizashoz társakat keresek,...- ffi,hölgy, pár személyében... Privizzetek.
Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 28. kedd 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 28. kedd 10:10
Törölt felhasználó (4229162)

4. km a családos régi részhez, az autópálya felüljáró előtt többihez.
Sziasztok! Most nincs semilyen rendőri ellenőrzés az m9 híd alatt! Gyönyörűen süt a nap, csak néha befelhosodik! :(
4. km a családos régi részhez, az autópálya felüljáró előtt többihez.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 26. vasárnap 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 26. vasárnap 19:43
Törölt felhasználó (4137342)

Sziasztok,nyéken pontosan hol tudok lehajtani az autó útról,vki tudna infót adni,km kő vagy bármi... valami megkülönböztető dolog..
Köszönöm.
Köszönöm.
Balatonberény vagy balatonakali? Véleményeket szeretnék.
Sziasztok,nyéken pontosan hol tudok lehajtani az autó útról,vki tudna infót adni,km kő vagy bármi... valami megkülönböztető dolog..
Köszönöm.
Köszönöm.
Gárdonyról van valakinek infója, működik idén még a nudi?
1 pokróc amin napoztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 14. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 14. kedd 15:29

Törölt felhasználó (4027982)

Nyékre szívesen mennénk már de az idő még nem megfelelő.
Mivel ez lenne az első alkalmunk, szivesen vennénk tippeket hogy mit érdemes vinnünk magunkkal.
Mivel ez lenne az első alkalmunk, szivesen vennénk tippeket hogy mit érdemes vinnünk magunkkal.
Hol van Szolnokon nudi? Nagyon érdekelne bennünket.
(Ez egy válasz gylaszlo üzenetére (2020. 04. 16. csütörtök 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Berényben használta már vki a WC Ben elválasztó falon levő lyukat?
Kecskemét és környékén van valami jó nudis hely?
Vagy még Dunaföldvár és környéke ami szóba jöhet.
Eddig Délegyházára jártam de kiszeretnék próbálni más helyeket is.
Vagy még Dunaföldvár és környéke ami szóba jöhet.
Eddig Délegyházára jártam de kiszeretnék próbálni más helyeket is.
Hali! A szolnoki nudi már használható? Milyen a vízállás?