Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 102 103 104 105 106 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#5418   2020. 09. 13. vasárnap 14:56
jomon jomon
Del1 decsodás... lenne, ha a feltűnési viszketegsegben szenvedők keresnének más helyet. Nem igaz, hogy nem veszik észre hogy itt senki nem kiabál, ordidál... A f..sz kívan, hogy az ilyen id... tól nem lehet pihenni.
#5417   2020. 09. 08. kedd 09:12
sziku77 sziku77
Egyetértek veled,amit irtál. Én is ott voltam berényben. Csodálatos volt . Igen,kissé hideg a viz,de jól esett. Én stégen voltam. Te hol napoztál? Tényleg szept 26-ig nyitva. Nem tudtam róla smile
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 06. vasárnap 20:13
Ma nagyon szép idő volt berényben, még fürdeni is sikerült, bár a 21-22 fokos víz nekünk már kicsit hideg, de nagyon jól esett. A napnak nagyon jó ereje volt még. Talán ez volt az utolsó strandolók hétvége. Bár szeptember 26-ig nyírva vannak de ha süt is a nap abból már csak gyenge napozgatás fog összejönni. Megint csak elment egy nyár...
#5416   2020. 09. 07. hétfő 16:30
X Törölt felhasználó (3623852)
Sziasztok,
Itt van köztünk az a hölgy, aki szombaton a margitsziget déli csücskén napozott délelőtt? smile
#5415   2020. 09. 06. vasárnap 20:13
Felhőék Felhőék
Ma nagyon szép idő volt berényben, még fürdeni is sikerült, bár a 21-22 fokos víz nekünk már kicsit hideg, de nagyon jól esett. A napnak nagyon jó ereje volt még. Talán ez volt az utolsó strandolók hétvége. Bár szeptember 26-ig nyírva vannak de ha süt is a nap abból már csak gyenge napozgatás fog összejönni. Megint csak elment egy nyár...
#5414   2020. 09. 02. szerda 11:42
zsozs70 zsozs70
Na akkor ezt a témát megbeszektűk
#5413   2020. 09. 02. szerda 10:33
X Törölt felhasználó (870900)
Nudista fűrdő van magyarországon?
#5412   2020. 09. 02. szerda 10:04
X Törölt felhasználó (4389762)
Akinek akarom, annak megmutatom magam. Ez had legyen az en dontesem.
De annyit elmondhatok, hogy nincs okom szegyenre. De ha lenne es csunya lennek, mint a bun, akkoris nudiznek, ha nekem epp ugy tetszik. Te meg majd elfordulsz, ha meglatsz. Kit erdekel?
Azert mert jol tartod magad, meg nincsenek elojogaid. Orulj neki es elvezd a hozadekat es kesz.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 09. 02. szerda 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 04:52
Megnyugidhatsz nekem nem fog kellene szégyellni majd a testem öreg koromban de most sem ha igazából látnál de hagyjuk
Pl rólam van fent sorozat de rólad semmi
Na?!
#5411   2020. 09. 02. szerda 07:12
X Törölt felhasználó (4382602)
Szerencsére mi, akik a naturizmust a naturizmusért szeretjük még mindig többen vagyunk. Tudom szörnyű dolgot írok most neked, de néha beszélgess azokkal a "csúnya öregekkel" .Ők már akkor ezt az életet élték amikor üldözte a rendszer. Remélem őket tovább nézhetem a parton mint téged.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 09. 02. szerda 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 04:52
Megnyugidhatsz nekem nem fog kellene szégyellni majd a testem öreg koromban de most sem ha igazából látnál de hagyjuk
Na?!
#5410   2020. 09. 02. szerda 04:52
zsozs70 zsozs70
Na?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 01. kedd 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 09. 01. kedd 18:17
Te is leszel öreg testű. A te siralmas gondolkodásodat alapul véve, remélem nemcsak a nudira, de még moziba sem engednek majd be akkor és csak a közértbe mehetsz majd le, oda is csak maszkban. eplus2
#5409   2020. 09. 01. kedd 19:08
Felhőék Felhőék
Pedig baromira úgy tűnt... akkor lehet a cseh kettőt néztem.,. Bocsánat
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 18:35
Hát talán nem.....
És akinek nem volt ilyen, az sose tudja meg...
Továbbra sem a korosztály a probléma, hidd el. wink
#5408   2020. 09. 01. kedd 18:35
LeonKatja LeonKatja
Hát talán nem.....
És akinek nem volt ilyen, az sose tudja meg...
Továbbra sem a korosztály a probléma, hidd el. wink
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2020. 09. 01. kedd 17:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 17:31
Hát talán nem innen indult ki a dolog. Itt nem kamu regisztrációkról van szó ahol a valós kép és az itteni köszönőviszonyban sincs. Ő konkrétan a valós dolgot hozta fel, hogy mi nem tetszik Akaliban...
#5407   2020. 09. 01. kedd 18:17
X Törölt felhasználó (4389762)
Te is leszel öreg testű. A te siralmas gondolkodásodat alapul véve, remélem nemcsak a nudira, de még moziba sem engednek majd be akkor és csak a közértbe mehetsz majd le, oda is csak maszkban. eplus2
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2020. 09. 01. kedd 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 11:58
Miért te szívesen nézelödsz vagy setalgatsz öreg testű már nem túl esztétikus látvány meztelenek között?
Azért legyünk már igenyesek
#5406   2020. 09. 01. kedd 17:31
Felhőék Felhőék
Hát talán nem innen indult ki a dolog. Itt nem kamu regisztrációkról van szó ahol a valós kép és az itteni köszönőviszonyban sincs. Ő konkrétan a valós dolgot hozta fel, hogy mi nem tetszik Akaliban...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 16:16
Azért ne együk meg Zsozs-t olyan gyorsan, csak mert elege lett és kifakadt....
Rengeteg olyan regisztráció van, ami köszönő viszonyban sincs a realitással.....
Igen, mi is belefutottunk olyan buliba (szervezett esemény, spontán találkozó), ahol a résztvevők élőben a saját nagyszüleik voltak, mert a 10-20 éves képeikkel promózták magukat az oldalakon wink
#5405   2020. 09. 01. kedd 17:07
Resonance Resonance
Kedves Mindenki!

Van ennek még köze a nudizmushoz, netán naturizmushoz? Az fkk szelleme tudtommal nem ismer korhatárt. Részben azt olvasni, hogy a nudista mozgalom kiöregszik. Magam is arról tudok beszámolni, hogy igen, a átlag kor valahol 50 fele jár. Másrészt meg, egy textilmentes övezetben a társaság igen kevert kell(ene) hogy legyen: fiatalok és fiatalon maradtak, hölgyek és férfiak, sportosak és kevésbé sportosak, párban vagy szinglik. Ha a nudizmust, naturizmust, mint életszemlélet élnek meg, akkor máson van a hangsúly, mintsem azon, hogy nagymamák és nagypapák jelenléte kérdéses lenne. Ugyanúgy ők is voltak fiatalok. Gondolom hogy nem állok messze a valóságtól, hogy közűlük is valamennyiüknek életszemlélet a meztelen élet. Már amennyit megenged a jelenlegi prűd világunk. Ugye hogy többen vagyunk úgy vele, hogy ahhoz, hogy a négy falon kívül tudjunk hódolni eme dolognak, némi erőfeszítésünkbe (idő, pénz) kerül az ilyen helyek felkeresése. Legyen az strand, kemping vagy egyesület. Tehát a mozgásterünk igencsak korlátozott. A hangsúlyt inkább a gátlások feloldására kellene fektetni, hogy a textilmentesség nem "fúúj de gusztustalan", hanem igenis a legtermészetesebb állapot. Visszakanyarodva a témához: magam igenis örvendek annak, ha látom hogy teltek a nudis helyek, kevert a társaság, van élet, nem halyatlik a mozgalom és igen, jó az idősebb korosztályt is köztünk tudni, mintsem nyakig begombolva, otthonkában a ház előtti padon ülni látni . Akinek lehetősége van erre, tegye! A mottóm szerint: "élvezd az életet, ameddig lehetőséged van rá". Tapasztalat.
Süssön rátok az őszi Nap, üdvözlettel.
#5404   2020. 09. 01. kedd 16:45
zsozs70 zsozs70
És ebben is igazad van bár a gyerekekkel nincs bajom miért is lenne minden viselkedés csak nevelés kerdese
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 14:23
Engem pl nagyon zavarnak, de pont ez miatt nem megyek gyerekes helyre, ezért nincs miért hisztikézni nyes
#5403   2020. 09. 01. kedd 16:44
zsozs70 zsozs70
Köszi
Látom azért nem vagyok egyedül
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 16:16
Rengeteg olyan regisztráció van, ami köszönő viszonyban sincs a realitással.....
Igen, mi is belefutottunk olyan buliba (szervezett esemény, spontán találkozó), ahol a résztvevők élőben a saját nagyszüleik voltak, mert a 10-20 éves képeikkel promózták magukat az oldalakon wink
#5402   2020. 09. 01. kedd 16:16
LeonKatja LeonKatja
#5401   2020. 09. 01. kedd 15:28
X Törölt felhasználó (4181652)
Így van! Csak egyesek azt hiszik,hogy örök ifjak maradnak!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 15:22
Felhőék megjegyzésére reagáltam, felvetőtött reális szösszenet, nézőpont kérdése, és ez igazán kikerülhető.
Az idősek engem sem zavarnak, én is leszek az.
#5400   2020. 09. 01. kedd 15:22
LeonKatja LeonKatja
Felhőék megjegyzésére reagáltam, felvetőtött reális szösszenet, nézőpont kérdése, és ez igazán kikerülhető.
Az idősek engem sem zavarnak, én is leszek az.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 01. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2020. 09. 01. kedd 15:00
A vita a 60 felettiekről szolt,a gyerekek csak felvetés a Felhőék részéről! Ez nem hisztizés!!!! Szabad Országban élünk,
így mindenki oda megy ahová szeretne! Senki ne mondja meg,hogy ki hova mehet!!!!
#5399   2020. 09. 01. kedd 15:00
X Törölt felhasználó (4181652)
A vita a 60 felettiekről szolt,a gyerekek csak felvetés a Felhőék részéről! Ez nem hisztizés!!!! Szabad Országban élünk,
így mindenki oda megy ahová szeretne! Senki ne mondja meg,hogy ki hova mehet!!!!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 09. 01. kedd 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 01. kedd 14:23
Engem pl nagyon zavarnak, de pont ez miatt nem megyek gyerekes helyre, ezért nincs miért hisztikézni nyes

... 102 103 104 105 106 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7478db
Utolsó üzenet: tegnap 20:07

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!