Szégyen itt a jo meleg és nincs az északi parton sehol ahol nudizni lehet
Szegyen
Szegyen
Én megyek Berénybe csak kempingezni.
Szégyen itt a jo meleg és nincs az északi parton sehol ahol nudizni lehet
Szegyen
Szegyen
Gyulán van nudista lehetőség hogy a Körös partján?
Köszi a vàlaszt.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2021. 06. 18. péntek 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 18. péntek 10:26

Google maps beírod "gárdonyi nudi" és meg is találtad
A Keszeg utcáról a csónakkikötő jobb oldalán elindulsz akkor pont a nudira érsz. Ez 1 elhagyott kikötő beton parttal mély vízzel létrával.

Google maps beírod "gárdonyi nudi" és meg is találtad
A Keszeg utcáról a csónakkikötő jobb oldalán elindulsz akkor pont a nudira érsz. Ez 1 elhagyott kikötő beton parttal mély vízzel létrával.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 18. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 18. péntek 08:37

Törölt felhasználó (4557922)

Bocs,hülyeséget írtam.
Termèszetesen nem agárdi,hanem Gárdonyi nudista gondoltam.
Tudja valaki, hogy milyen a víz/part mostanában Horánynál?
Tavaly egész használható volt a hely a délutáni órákig. Aztán árnyékos lett.
Köszi
Tavaly egész használható volt a hely a délutáni órákig. Aztán árnyékos lett.
Köszi
Sziasztok, Győrben hol lehetne ma nudizni?
Bocs,hülyeséget írtam.
Szívesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 17. csütörtök 04:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 17. csütörtök 04:50
Törölt felhasználó (4400462)

Köszönjük szépen az információt!
Sziasztok!
Eddig csak Délegyházára jártam nudizni,de vasárnap szeretném az agárdi strandot meglátogatni.
Szinte semmi infóm a helyről,ezért hálás lennék,ha valaki,aki rendszeres látogató privátban megírná a legfontosabbakat. ( Megközelítés,helyi etikett,stb.)
Előre is köszönöm!
Eddig csak Délegyházára jártam nudizni,de vasárnap szeretném az agárdi strandot meglátogatni.
Szinte semmi infóm a helyről,ezért hálás lennék,ha valaki,aki rendszeres látogató privátban megírná a legfontosabbakat. ( Megközelítés,helyi etikett,stb.)
Előre is köszönöm!
Köszönjük szépen az információt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 13:48
Törölt felhasználó (4463542)

Sziasztok! Szombaton délelőtt voltunk kint a párommal. Akkor már lehetett benne fürdeni. Azóta szerintem picit még melegedett.
köszi, holnap akkor megnézem én is. Akkor is kint lesztek?
(Ez egy válasz pár87 üzenetére (2021. 06. 16. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Az idő jó Nyéken, a víz kellemesen hűsít. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 07:16
Az idő jó Nyéken, a víz kellemesen hűsít. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Van-e információja valakinek, hogy Nyéken a tó vize már felmelegedett annyira, hogy kellemes benne fürödni?
Sziasztok! Szombaton délelőtt voltunk kint a párommal. Akkor már lehetett benne fürdeni. Azóta szerintem picit még melegedett.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 16. szerda 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 16. szerda 07:16

Van-e információja valakinek, hogy Nyéken a tó vize már felmelegedett annyira, hogy kellemes benne fürödni?
Hol lehet veszp kornyokon nudizni?
Saj a Akali bezart
Saj a Akali bezart
Vas megyében , Gy-M-S megyében tud valaki naturista szabadstrandot ?
Nem találja a net a www.fkk.hu oldalt
(Ez egy válasz gemenos üzenetére (2021. 06. 03. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 03. csütörtök 10:25

Szia Toratoratora! Én ezt találtam, 2008-as, itt azt írják, ez a pontos helye: 47 43'54.61N 18 18'40.64E
Hozzá a fotókat: http://www.fkk.hu/dunaalmas/index.html
Hogy a hely még aktuális-e, azt nem tudom, de ha lesz másnak, vagy neked új infód, megköszönjük, ha megosztod!
Hozzá a fotókat: http://www.fkk.hu/dunaalmas/index.html
Hogy a hely még aktuális-e, azt nem tudom, de ha lesz másnak, vagy neked új infód, megköszönjük, ha megosztod!