Van mostmár hivatalos, legális nudi rész a Muhi Beach területén!
(Ez egy válasz tuzescicus678 üzenetére (2021. 07. 18. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 18. vasárnap 14:48

Én is azt kérdezném mint v.spár. Melyik tónál lehet? Hogy működik ez? Köszi.

Keleti tó, autópályához legközelebb eső bejáró
(Ez egy válasz tuzescicus678 üzenetére (2021. 07. 18. vasárnap 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 18. vasárnap 14:48

Sziasztok! Lehet hinni az Időképnek, Nyéken tényleg süt a nap? Egerből nehéz elhinni, itt nem igazán barátságos.
Sziasztok...Nyéki nudirol valaki infót?Milyen, merre is kell menni pontosan?Köszi..
"Öcsyke" volt ott a párjával kb egy-két hete. Visszalapozva megtalálod a beszámolóját.
(Ez egy válasz fecike13 üzenetére (2021. 07. 16. péntek 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 16. péntek 07:29

Sziasztok. Tudna valaki Nekem érdemi információt adni a Tiszanánai nudista strandról? Még mindíg nagyon gáz a mosdó meg a wc?
Hát igen Nyéken sajnos ez megy!Mi sem toleráljuk ezt a sok szerencsétlen faszkalapot!Kultuláratlan bunkók!Látszik rajtuk hogy nem a naturizmusért mennek ki hanem hogy leskelődjenek!
(Ez egy válasz Nemtomtom üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nyíregyházán van éjszakai fűrdőzés esetleg szaunázás?
szia
én voltam szerdán nemrég és a fürdő sajnos nyitva sem volt este 6 után :(
tavaly még így volt. (Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2021. 07. 07. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 07. szerda 13:46
én voltam szerdán nemrég és a fürdő sajnos nyitva sem volt este 6 után :(
tavaly még így volt. (Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2021. 07. 07. szerda 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)

sokszor jártunk ott, nekünk tetszik (meg más hasonló nincs is a közelben). A szerdai nap "előnye", hogy olyankor a gatyások 18h-ig vannak, és utána a nagymedence IS ruhátlan záróráig, de ez csak szerdánként van így. Érdemes megnézni, tetszeni fog
Szerdán-Pénteken van. A honlapjukon minden fontos infó fent van

Sziasztok. Dunaalmáson létezik még a nudista hely, ha igen merre találom??Előre is köszönöm.
Sziasztok. Tudna valaki Nekem érdemi információt adni a Tiszanánai nudista strandról? Még mindíg nagyon gáz a mosdó meg a wc?
Tegnap egész nap nyéken voltunk. Hátul a kiépített stégen 2 pár, és kb 15 egyedülálló férfi. S ezekbe még nem számoltam kik állandó mozgásban voltak. Nejem meg is jegyezte jó sok idő kell majd, hogy ismét tiszteletét tegye. Ami kárpótolt bennünket az a napsugár és a víz !
Köszi az infót
Utánna nézzünk (Ez egy válasz bali36 üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 15. csütörtök 11:01
Utánna nézzünk (Ez egy válasz bali36 üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia!
Balatonberény naturista kempingbe szállást itt tudsz nézni:
Balatonberény naturista kemping
meg a naturexpertnek vannak még ott mobil házai:
Naturexpert balatonberény
A kemping felszereltsége stb. szerintünk jók és nagy elönye ha a nudi strandon akarsz strandolni, nem kell minden nap oda járnod a strandra mert ott van helyben
A kemping felszereltsége stb. szerintünk jók és nagy elönye ha a nudi strandon akarsz strandolni, nem kell minden nap oda járnod a strandra mert ott van helyben

Szia!
(Ez egy válasz Nemtomtom üzenetére (2021. 07. 15. csütörtök 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 15. csütörtök 09:17

Sziasztok
A Balatonnál lévő naturista Kemping ről kinek mia véleménye?
Illetve lehet még szabad szállást találni?
Köszi
Köszi
Szia! Budapesthez közel a Délegyházi naturista óázis van, oda tudsz menni hívatalós nudi strandra. Elég nagy területen fekszik el több strand része is van, kezdőként ha zavar hogy többen vannak lehet olyan part részeket találni ahol kevesen vannak. Hívatalós naturista strandon nem foglalkoznak azzal hogy te milyen szexuális beállítotságú vagy , melegek és bik is járhatnak oda és járnak is
. Amennyiben azért akarsz oda menni hogy a strandon majd szexelő párokat látsz esetleg lehet hozzájuk csatlakozni.....akkor felesleges menni. Hívatalós strandokon ez tilós a strandon ezért elküldenek akár rendört is hívhatnak rád ( ugyan az van mint 1 fürdőruhás strandon ) A Balatonnál, most már csak egyedül Balatonberényben van hivatalós nudi strand és kemping, ha a Balatonhoz akarsz menni. .
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 14. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 14. szerda 13:25

Törölt felhasználó (4586562)
VIP

Sziasztok,
Voltam már néhány olyan parton, ahol nudiztak az emberek (néhányan), és persze én is.
Viszont kifejezetten nudista strandon (hivatalosan is az, és csak fürdőruha nélkül szabad napozni / fürdeni) még nem.
Budapesti vagyok. Mit ajánlanátok egy félig kezdőnek? (Ja igen: heteroszexuális vagyok)
Ui: volt egy posztom a "Nudisták ide" topikban, az még szintén aktuális.
Voltam már néhány olyan parton, ahol nudiztak az emberek (néhányan), és persze én is.
Viszont kifejezetten nudista strandon (hivatalosan is az, és csak fürdőruha nélkül szabad napozni / fürdeni) még nem.
Budapesti vagyok. Mit ajánlanátok egy félig kezdőnek? (Ja igen: heteroszexuális vagyok)

Sziasztok
Köszi
Köszi
Sziasztok,

Sziasztok!
Délegyházán mennyire vannak "privát" kis területek? Mármint, egybefüggő nagyobb részek vannak vagy vannak elszeparált kis szakaszok, mint pl. Nyéken? Ott is vannak paraszt módon nyomuló recska bajnokok?
Köszi a választ!
Délegyházán mennyire vannak "privát" kis területek? Mármint, egybefüggő nagyobb részek vannak vagy vannak elszeparált kis szakaszok, mint pl. Nyéken? Ott is vannak paraszt módon nyomuló recska bajnokok?
Köszi a választ!
Balatonberény - Kellemes, kb 25 fokos a víz, a parkolóban viszonylag sok autó van, de ez nem látszik meg bent. Még árnyékos helyek közt is lehetett válogatni.
Érdekes, de a grillplatni viszonylag üres, csak alig páran aszalódnak ott most. Az étterem még mindig finom ételekkel örvendezteti meg a vendégeit.
Érdekes, de a grillplatni viszonylag üres, csak alig páran aszalódnak ott most. Az étterem még mindig finom ételekkel örvendezteti meg a vendégeit.