Igen, van ma voltam láttam.Nem mentem be, de egy Őr van aki beenged!
Van. Benn a strandon a tó közepén van egy sziget.
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2021. 07. 24. szombat 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Van szoboszlónak naturista része?
Előtted érkeztek egy félórával. Addig jó volt a nudisták helyzete és hangulata.
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2021. 07. 23. péntek 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! A Körösök mentén vagy a Közép-Tiszán tud vlki ajánlani nudizós helyet?
Itt vagyok. Én is.De sok a ruhás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 23. péntek 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 23. péntek 11:28
Törölt felhasználó (4586882)

Szetintem jobb lett így, rendezettebb lett a hely.
Sziasztok! Budapesten vagy környékén holnap (szombat) délután melyik fürdőbe érdemes elmenni ahol van naturista szauna és úgy is használják. Köszönjük a válaszokat

Akali jövőjéről tud valaki valamit? Úgy tűnik, hogy nem kezdtek felújításba, inkább mintha egyszerűen bezárták és eldobták volna a kulcsot.
Szetintem jobb lett így, rendezettebb lett a hely.
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 19:35

Le van vágva a fű körbe a part széleken, nagyon most nem lehet elvonulni
Nem baj, majd kinol,...eléggé elhanyagolt volt....
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 19:35

(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 09:15

Évek óta kevesen, néhány pár és sdzolo fiúk lányok jártunk oda, nem nagyon propagaltuk a nugalmunk végett.Az út is elég rossz, sokan el szoktak / kivancsiskodok/...
Most mivel mindenki keres egy kis nyugis helyet, így került újra reflektor fénybe..., és itt van sv re is lehetőség...
A hely nem nagy,... maximum 20 fő részére jelent nyugodt kikapcsolódást...
Most mivel mindenki keres egy kis nyugis helyet, így került újra reflektor fénybe..., és itt van sv re is lehetőség...
A hely nem nagy,... maximum 20 fő részére jelent nyugodt kikapcsolódást...
Nagyon csendes volt ma is, sajna csak egyedül
(Ez egy válasz Heviz üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép nyugis hely
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 21. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 21. szerda 23:02

Jelenleg a hévízi 2. zsilip a legjobb nudista/sw hely az országban.
Meleg víz, nyugodt és szép nomád környezet, szélcsendes hely, intelligens emberek.
Mindenkinek ajánljuk
Meleg víz, nyugodt és szép nomád környezet, szélcsendes hely, intelligens emberek.
Mindenkinek ajánljuk
Vasárnap délután Berény! Mennyien szoktak lenni?
Hétvégén mennénk Balatonberénybe. Esetleg valakinek tippje szabad szállással kapcsolatban?
Ez a hévízi 2-es zsilip merre van? A tónak valami kifolyója? Vagy távolabb valahol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 21. szerda 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindenkinek ajánljuk
Mindenkinek ajánljuk
Évek óta kevesen, néhány pár és sdzolo fiúk lányok jártunk oda, nem nagyon propagaltuk a nugalmunk végett.Az út is elég rossz, sokan el szoktak / kivancsiskodok/...
A hely nem nagy,... maximum 20 fő részére jelent nyugodt kikapcsolódást... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 07:51
A hely nem nagy,... maximum 20 fő részére jelent nyugodt kikapcsolódást... (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogyan írtam, ez egy nomád hely, tehát ez is illegális.
Mivel Mo-on nincs legális sw szabadtéri szex, ezért valószínűleg oda szoktak az emberek.
Párok járnak oda, illetve szóló pasik is.
Mivel Mo-on nincs legális sw szabadtéri szex, ezért valószínűleg oda szoktak az emberek.
Párok járnak oda, illetve szóló pasik is.
Ahogyan írtam, ez egy nomád hely, tehát ez is illegális.
Párok járnak oda, illetve szóló pasik is. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 22. csütörtök 07:39
Párok járnak oda, illetve szóló pasik is. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 22. csütörtök 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)

Mesélnél többet? Ez legál vagy csak odaszoktak az emberek? Sw alatt mit értesz? Van szex is?
Mesélnél többet? Ez legál vagy csak odaszoktak az emberek? Sw alatt mit értesz? Van szex is?

Mindenkinek ajánljuk
Mindenkinek ajánljuk
Augusztusban megnézzük!

Mindenkinek ajánljuk
Mindenkinek ajánljuk