Sziasztok! Balatonbereny isteni hely mindenkinek ajanlani tudjuk aki szereti a nudizmust! Iden is megyunk
Sziasztok ! A berényi nudi mikortól látogatható ? - régebben szezon előtt már nyitva volt , ingyen és bérmentve .. 10-15 éve sokat jártam a Lupára , ott most mi a helyzet ? A Lupa beach mennyire írta át az ottani nudista viszonyokat ? Előre is köszi !
Volt alkalmunk a hétvégén hétvégén Sárváron a spirit hotel szauna világát kipróbálni. Nagyon tudjuk ajánlani. Isteni volt
Hajdu Biharba tud valaki nudihelyet?
Közbe már láttuk,de érvényes idénre.... Hátha újra beindul a topic
Mi Isztriát kedveljük ha szeretitek a kempinget, talán Valalta a legjobb!
(Ez egy válasz i.gergely üzenetére (2022. 03. 24. csütörtök 15:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 24. csütörtök 15:59

Hello,fiatal par vagyunk Horvat tengerpartra szeretnenk menni,hova erdemes menni?koszi.
Hello,fiatal par vagyunk Horvat tengerpartra szeretnenk menni,hova erdemes menni?koszi.
Ez most is így van. Elzárt területen egy szauna, egy zuhany, és egy merülő. Több hely nincs. Ott pihenni nem lehet. Ahhoz fel kell venni a fürdőruhát, és kimenni. Nem szokott tömeg lenni.
Ez válasz Szovázsnak is. (Ez egy válasz gemenos üzenetére (2021. 10. 27. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 27. szerda 11:53
Ez válasz Szovázsnak is. (Ez egy válasz gemenos üzenetére (2021. 10. 27. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Visegrád, Thermal Hotel: a wellness részlegben voltunk kb. 3 éve, egy napot, külsősként (reggeltől délutánig).. Akkor volt a jó pár szaunából egy meztelen. Ki volt rá írva és oda nem lehetett belátni. Ha ezen az átláthatatlan ajtón bementél, pár méter múlva talán balra volt a szauna és mellette egy pár fős merülős medence, ami ehhez a naturista részhez tartozott. Az biztos, hogy a naturista részen akkor csak mi hárman voltunk, rajtunk kívül senki-igaz, ez egy téli hétköznap volt. Hogy ez a kis részleg most meg van-e, nem tudom. De a napokban merült fel otthon, úgyhogy jó lenne, ha valaki ideírna, aki mostanában járt ott, mert minket is érdekelne!
Megerősítjük a leírtakat. A kinti medencében változó mi történik, társaság és időpont függvénye. Az olyan élet 11 után szokott beindulni. Mi két hetente járunk már több éve
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2021. 10. 29. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 29. péntek 14:12

Mindenféle okoskodás nélkül fogok írni. Csak a tapasztalatainkat.
A szauna felöntések nagyon jók, mindenki meztelen, nem takargatják magukat az emberek. Minden szuper.
Voltunk úgy, hogy nem volt nyitva kint a medence, bent mindenki meztelenül volt a medencékben, mást nem nagyon lehet elmondani.
Voltunk úgy, hogy a kinti medence nyitva volt. Amiket olvastunk, azt gondoltunk, hogy pezseg a víz. Talán rossz időpontban voltunk, de magunkon kívül nem láttunk aktív párokat ( nem mozgott sehol a víz).
Csak azt tudom tanácsolni,hogy ne várjatok információra. Menjetek el, és érezzétek jól magatokat.
A szauna felöntések nagyon jók, mindenki meztelen, nem takargatják magukat az emberek. Minden szuper.
Voltunk úgy, hogy nem volt nyitva kint a medence, bent mindenki meztelenül volt a medencékben, mást nem nagyon lehet elmondani.
Voltunk úgy, hogy a kinti medence nyitva volt. Amiket olvastunk, azt gondoltunk, hogy pezseg a víz. Talán rossz időpontban voltunk, de magunkon kívül nem láttunk aktív párokat ( nem mozgott sehol a víz).
Csak azt tudom tanácsolni,hogy ne várjatok információra. Menjetek el, és érezzétek jól magatokat.
Sziasztok!
A nyéki tónál ki merre szokott lenni?
A híd utáni első leágazásnál, a pályához közeli az egyetlen "lakott" terület vagy más részét is lehet használni?
A nyéki tónál ki merre szokott lenni?
A híd utáni első leágazásnál, a pályához közeli az egyetlen "lakott" terület vagy más részét is lehet használni?
Nem tudjuk.
Mi általában hazajöttünk.
Egy éjszakára próbáltuk foglalni egy alkalommal, de nem lehetett akkor. Maradt a fürdő területén lévő faház. Amikor voltunk az teljesen rendben volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 29. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 29. péntek 18:41
Mi általában hazajöttünk.
Egy éjszakára próbáltuk foglalni egy alkalommal, de nem lehetett akkor. Maradt a fürdő területén lévő faház. Amikor voltunk az teljesen rendben volt. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 29. péntek 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4635572)

Es azt megtudhatnank, hogy melyik hotel a legjobb arra felé?
Mi a Duna relax hotelt nézegettuk. Előre is köszi a választ!

Es azt megtudhatnank, hogy melyik hotel a legjobb arra felé?
(Ez egy válasz veszpremxxx üzenetére (2021. 10. 29. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük szépen!

Lukács fürdőről vannak tapasztalataitok? Tényleg fürdőruhamentes lett az egész szauna részleg? Korábban csak az egy kis elkülönített rész volt naturista. Lehet ott akciózni? Igazából én azt szeretném, ha nem kellene zavartatnom magam amiatt, ha feláll a farkam a szaunában vagy a gőzben. Én ha ellazulok, akkor könnyen feláll, nem szeretem a fürdőgatyát és nem szeretem takargatni magam. Ilyenkor jól esik magamhoz nyúlni, vagy ha a párommal együtt vagyunk, akkor szeretem, ha bekap. Persze nyilván nem fogunk mindenki előtt kefélni, de jó volna, ha nem kellene mindent letagadni.
Csak azt tudom tanácsolni,hogy ne várjatok információra. Menjetek el, és érezzétek jól magatokat. (Ez egy válasz vipboy üzenetére (2021. 10. 29. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak azt tudom tanácsolni,hogy ne várjatok információra. Menjetek el, és érezzétek jól magatokat. (Ez egy válasz vipboy üzenetére (2021. 10. 29. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Az minket is érdekelne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 29. péntek 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 29. péntek 11:57
Törölt felhasználó (4635572)

Sziasztok Ráckevei wellnesrol érdeklődnék, mit érdemes tudni róla? Fiatal parkent mennénk
Sziasztok Ráckevei wellnesrol érdeklődnék, mit érdemes tudni róla? Fiatal parkent mennénk
Visegrád, Thermal Hotel: a wellness részlegben voltunk kb. 3 éve, egy napot, külsősként (reggeltől délutánig).. Akkor volt a jó pár szaunából egy meztelen. Ki volt rá írva és oda nem lehetett belátni. Ha ezen az átláthatatlan ajtón bementél, pár méter múlva talán balra volt a szauna és mellette egy pár fős merülős medence, ami ehhez a naturista részhez tartozott. Az biztos, hogy a naturista részen akkor csak mi hárman voltunk, rajtunk kívül senki-igaz, ez egy téli hétköznap volt. Hogy ez a kis részleg most meg van-e, nem tudom. De a napokban merült fel otthon, úgyhogy jó lenne, ha valaki ideírna, aki mostanában járt ott, mert minket is érdekelne!
(Ez egy válasz Szovázs üzenetére (2021. 10. 26. kedd 16:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 16:06

Sziasztok! A visegrádi Thermal Hotelről és a Lepence Sparól tudtok valamit? Mennyire zsúfolt, mennyire meztelen? A Lukács fürdőről van esetleg valami infótok, mennyire fürdőruhamentes, illetve mennyire tartják be? Ha szaunázás es zuhanyzás után meztelenül szeretnénk merülni, az belefér?
Sziasztok! A visegrádi Thermal Hotelről és a Lepence Sparól tudtok valamit? Mennyire zsúfolt, mennyire meztelen? A Lukács fürdőről van esetleg valami infótok, mennyire fürdőruhamentes, illetve mennyire tartják be? Ha szaunázás es zuhanyzás után meztelenül szeretnénk merülni, az belefér?
Sziasztok, nyék valaki ma délután?