Uton a Szikihez szétnéztem.Mindszent,Ányasi kanyar.3 km után a főútról lefordulva érünk oda.Igazi ős-nudizós hely,amelyet lelkes,elhivatott emberek tartanak életben.Mindenki azt étkezik,iszik amit hozott,vannak szemetesek,de illik elvinni,van wc.Az élő víz még az én érzékeny bőrömnek is kelleme voltHomokos part,kicsit meredek.Ez a hely nem a kukkolók,parnerkeresők paradicsima!Sokan vannak idősebbek,elvétve gyermekek. Következett Algyő:még valamikor a nyolcvanas években jelentek meg a nudisok itt,amíg ki nem találták a Szikit.Kis homokos part,most épp ketten napostak és beszélgettek.Ideális hely randikra,elbúlyashoz stb.Megközelítése elégge nehézkes.Írtátok,hogy a régi vasúti híd helyén túl is napoznak.Itt most nem lattam sem alkalmas helyet,sem napozó embert.És végül a Sziki:Vasárnap lévén vannak rendesen,ennek ellenére nyugalom és csend van.A víz kellemes.Már a hátsó eldugott részen is van sator,napernyő. Nagyjából ez a helyzet délkeleten.
Sziasztok, Győri nudista partszakasz működik még?
Budapest kozelében tud valaki eldugott vizpartot ahol lehet meztelen fürdeni? Privátban is irhattok
A d
unanalmási nudiról tud valaki valódi információt írni Nekem???
unanalmási nudiról tud valaki valódi információt írni Nekem???
Szó szerint strand nincs, vadnudi lehetőség van, amit elég sokan használnak, amíg az is be nem épül...
(Ez egy válasz AttilaSkorpio üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
De van.Mult szombat,grilezés is volt.Persze bizonyos egy csopotr tagoknak,
(Ez egy válasz LOVER1 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Dobtuk a mai strandolást…
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 19:42

Ha a strandot úgy érted, hogy van infrastruktúra (büfé, WC) akkor nincs. Amikor mi jártunk ott, akkor por, gaz volt a környéken (egy építkezés nem messze), betonplacc a víznél, létrán tudsz bemenni (ha még nem vitték el). Üsd be a google-be hogy gárdonyi nudi, akkor feldobja a helyet, meg pár fotót.
Ha a strandot úgy érted, hogy van infrastruktúra (büfé, WC) akkor nincs. Amikor mi jártunk ott, akkor por, gaz volt a környéken (egy építkezés nem messze), betonplacc a víznél, létrán tudsz bemenni (ha még nem vitték el). Üsd be a google-be hogy gárdonyi nudi, akkor feldobja a helyet, meg pár fotót.
(Ez egy válasz AttilaSkorpio üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! De van, igaz nem hivatalos.
(Ez egy válasz LOVER1 üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Gárdonyban van naturista strand?
Ott hol szoktak nudizni és hogy lehet oda jutni?
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébiránt! A Fancsika II-es tározó mellet befelé haladva is nagyszerű nudis helyek helyek vannak! Egész jól meg is lehet közelíteni,akár autóval is! Én oda szoktam kijárni,hol egyedül,hol lánnyal! Üdv.
Már be is zárt.
Nem volt hosszú életű!
Ne keressétek.
Nem volt hosszú életű!
Ne keressétek.
Helló, működik a gárdonyi nudi?
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Győrben voltunk tegnap, és persze megnéztük a kollégium mögötti szabadstrandot is. Pont hatalmas rendezvény volt, de a régi nudista rész teljesen eltünt. Vagy esetleg még távolabb van már a szabadstrandtól?
A Kovalter strand is eltünt.
Szombathely környékén tud esetleg vki helyet? A strand területén a régi leválasztott részen jégcsarnok lett...
A Kovalter strand is eltünt.
Szombathely környékén tud esetleg vki helyet? A strand területén a régi leválasztott részen jégcsarnok lett...
Sziasztok! Sződliget környékén a Duna-parton szoktak még nudizni?
Sziasztok!akali bezárásával csak berényben van a balatonon nudistastrand?ajka veszprém közelében van esetleg valami?akali ebből a szempontból nagyon jó volt