Igazad van sokkal gyorsabb átnézni egy hosszú listát és mindenkitől minden alkalommal hivatalos okmányokat kérni, mint lecsippantani egy kártyát ,de a hasonlat se rossz ,hogy aki strandra megy, ahhoz betörnek, hidd el a betörők ennél azért már kifinomultabbak, minimum ráállnak a telefonodra és minden mozgásodat tudják, a másik véglet, amikor úgy mennek be ,hogy még otthon is vagy és olyan mélyen alszol a gáztól mint egy kisgyerek.Legalább aki nyugodtan strandolna, annak ne vegyük el a kedvét.
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 21:00

Mondok egy példát arra, hogy miért nem adok meg szívesen lakcímet ilyen helyen, aztán lehet azt mondani, hogy üldözési mánia. Te bemész a kis családoddal, eltöltesz egy kellemes napot, de mivel belépéskor megadtad a címedet a portán, mire hazaérsz üres a lakás... Ebben nincs semmi James Bond-os személyazonosság lopásos történet, egyszerűen csak megadtál egy címet, ahol tutira egész nap nincs otthon senki. Szóval igen, a minimumra kellene törekedni, amihez untig elég az elkapott perverzek adatait felírni, befelé meg csak egy gyors ellenőrzésre elkérni a személyit, hogy rajta vagy-e a listán.
Te kimondtad azt, amit én egy naiv, ártatlan kérdésbe csomagoltam...
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 21:00

Mondok egy példát arra, hogy miért nem adok meg szívesen lakcímet ilyen helyen, aztán lehet azt mondani, hogy üldözési mánia. Te bemész a kis családoddal, eltöltesz egy kellemes napot, de mivel belépéskor megadtad a címedet a portán, mire hazaérsz üres a lakás... Ebben nincs semmi James Bond-os személyazonosság lopásos történet, egyszerűen csak megadtál egy címet, ahol tutira egész nap nincs otthon senki. Szóval igen, a minimumra kellene törekedni, amihez untig elég az elkapott perverzek adatait felírni, befelé meg csak egy gyors ellenőrzésre elkérni a személyit, hogy rajta vagy-e a listán.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 15:08

Délegyháza nudi strand beléptetés téma margójára.
"Név": oké, nem bánom, legyen. (Bár egy sima (strand)belépőjegy vásárlásnál furcsa szokás...)
"Személyi igazolvány száma": Hmmm...?! Na, mindegy, ha nagyon muszáj, és tényleg ez kell még a teljes beazonosításhoz (beteg hajlamúak kitilthatóságához), akkor bánja kánya, egye fene, üsse kő, legyen még ez is. (Bár nem örülök neki...)
No de a "Lakcím"...?????? Miért is?! Azzal mit is azonosít be?? Merthogy ugyebár az előző kettő már elegendő a személyem beazonosításhoz!
Hát ennyi(t). (Dél1-ről...)
"Név": oké, nem bánom, legyen. (Bár egy sima (strand)belépőjegy vásárlásnál furcsa szokás...)
"Személyi igazolvány száma": Hmmm...?! Na, mindegy, ha nagyon muszáj, és tényleg ez kell még a teljes beazonosításhoz (beteg hajlamúak kitilthatóságához), akkor bánja kánya, egye fene, üsse kő, legyen még ez is. (Bár nem örülök neki...)
No de a "Lakcím"...?????? Miért is?! Azzal mit is azonosít be?? Merthogy ugyebár az előző kettő már elegendő a személyem beazonosításhoz!
Mi megyünk lehet szombat és vasárnap is. Ha jó lesz az idő.
(Ez egy válasz ormányos üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A hétvégén ki jön Berénybe?
A hétvégén ki jön Berénybe?
Délegyháza nudi strand beléptetés téma margójára.
Mi megkérdeztük, azt mondták,hogy minden legális naturista strandon bevezetésre fog kerülni, szikin már évek óta ez van, ha kitiltanak csak ezzel tudnak később,beazonosítani,hogy avval a regisztrációval már többet ne léphess be.Mi is kibírtuk azt a tíz percet amíg elkészült, később megkaptuk a kártyát is, ha botrányos a viselkedésed, ugrik a kártyád.
(Ez egy válasz debrcsaba üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:34

Szia, sokan nem értik a problémámat amit megírtam . Nincs gondom azzal ha belépéskor elkérik a személyimet és beazonosítanak máj aláíratnak egy dokumentumot hogy elfogadom a házirendet . Ez teljesen normális . Viszont az már nem normális hogy elkérik az adataimat majd tárolják . Ellenőrizni és tárolni az nem ugyanaz . A személyes adatokkal rendkívül könnyű visszaélni és nem a strandon dolgozókra gondolok és arra hogy kiderül naturista strandon voltam mert az nem titok és nem zavar , viszont ha betörnek vagy illetéktelen kezébe kerül az ott tarolt összes személyes adat akkor nagyon könnyen vissza lehet élni . Hamisított személyi igazolvány vagy bármi elkészíthető és majd egyszer csak azt veszed észre hogy nevedben valaki elkövetett lopást betörést csalást és magyarázkodhatsz illetve jó sok pénzért fogadhatsz ügyvédet . Ez a fő problémám . A kukkolni vágyó és kényszerest nem fogja érdekelni ő megadja simán az adatait nem érdekli mert beteg , de ettől még a probléma nem lesz megoldva .
Teljesen érthetőek a fenntartásaid ezzel kapcsolatban, nekem sem tetszik. Kicsit belelátok a GDPR-ba a szakmámból adódóan, és az egyértelműen meg van határozva, hogy a személyes adatot a minimum szükségesség elve alapján kellene kezelniük. Tehát, felesleges, sőt az elvbe ütköző lefénymásolnia. Tárolni meg végképp. Ha pedig tárolja, akkor meg kellene mutatnia a saját szabályzatát, hogy meddig tárolja, hogyan, és hogyan törli és mikor. Viszont, ki az aki ki akarja verni emiatt a balhét egy recepción megkockáztatva azt, hogy esetleg közlik vele, hogy akkor neked ide nem kell bejönnöd többé. Nem mellesleg nem csak D1-en vagy Szikin kell regisztrációkor személyes adat, hanem Berényben is. Hétvégén voltunk, kértek személyit, lakcímkártyát belépéskor.
(Ez egy válasz debrcsaba üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 14:34

Szia, sokan nem értik a problémámat amit megírtam . Nincs gondom azzal ha belépéskor elkérik a személyimet és beazonosítanak máj aláíratnak egy dokumentumot hogy elfogadom a házirendet . Ez teljesen normális . Viszont az már nem normális hogy elkérik az adataimat majd tárolják . Ellenőrizni és tárolni az nem ugyanaz . A személyes adatokkal rendkívül könnyű visszaélni és nem a strandon dolgozókra gondolok és arra hogy kiderül naturista strandon voltam mert az nem titok és nem zavar , viszont ha betörnek vagy illetéktelen kezébe kerül az ott tarolt összes személyes adat akkor nagyon könnyen vissza lehet élni . Hamisított személyi igazolvány vagy bármi elkészíthető és majd egyszer csak azt veszed észre hogy nevedben valaki elkövetett lopást betörést csalást és magyarázkodhatsz illetve jó sok pénzért fogadhatsz ügyvédet . Ez a fő problémám . A kukkolni vágyó és kényszerest nem fogja érdekelni ő megadja simán az adatait nem érdekli mert beteg , de ettől még a probléma nem lesz megoldva .
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2022. 07. 18. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 18. hétfő 10:02

Két hete a nagystrandon én is észrevettem egy fickót, aki fura kitekert pózban sétált a telefonjával.Akkor ott nem mentem oda, de ez volt az utolsó, hogy nem kapom el a frakkját az ilyen csicskagecinek. Személy szerint örülök az új szabályozásnak. Az adatvédelmi problémákon már rég túlléptem, hisz az itteni regisztráció, vagy egy szexshop reg is kompromittáló lehet. Jobb tudni ki járt bent aznap, a későbbi kellemetlen félreértések miatt.
Két hete a nagystrandon én is észrevettem egy fickót, aki fura kitekert pózban sétált a telefonjával.Akkor ott nem mentem oda, de ez volt az utolsó, hogy nem kapom el a frakkját az ilyen csicskagecinek. Személy szerint örülök az új szabályozásnak. Az adatvédelmi problémákon már rég túlléptem, hisz az itteni regisztráció, vagy egy szexshop reg is kompromittáló lehet. Jobb tudni ki járt bent aznap, a későbbi kellemetlen félreértések miatt.
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 15:29

Van ebben is valami. De D1en inkább félj azoktól a kukkolóktól, akik rejtett kamerával készítenek rólatok képeket és videókat,mint a hivatalos működtetőtől. Én magam is láttam sokszor, ahogy lebukik ott pedofi, stb. Több órányi anyagot találtak nála!! Őket örökre kitiltják és szerintünk jól van ez. Aki szerint nem, nos, azt inkább kéne magyarázni....
Vegyetek ki szállást, akkor maradhattok éjszakára is Berényben. Különben mitől, kitől féltek? Itt mindenki meztelen napközben is, semmi extra nem fog történni. Mondjátok, hogy ezen a téren kezdők vagytok és mindenki segíteni fog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 05:20
Törölt felhasználó (4520452)

Sziasztok! A berényi nudista strand látogatható éjszaka? Még sosem voltunk ilyen helyen,de a feleségem nagyon szeretne meztelenül pancsolni/persze én sem vagyok ellene/,de teljesen kezdőkként első alkalommal éjszakai pancsira gondoltunk.
Köszönöm ha válaszoltok!
Köszönöm ha válaszoltok!
Ajaj! Jártál te egyáltalán nudista strandon? Töltöttél-e szabit valaha, valahol nudista kempingben? Ismered a nudizmus, naturizmus fogalmát? Ezek szerint nem! Épp ezért van a nudizmus ott, ahol. Érdemes lenne rákeresni, a net csodákra képes. És igen, nudista strandon igenis ott az egész család!
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 17. vasárnap 19:29

Pedofil ? Miről beszélsz ? A gyerekedet viszed nudista strandra ?
Látszik, hogy te sem voltál még nudista strandon. A nudista strand abszolút nem a szexualitásról szól normál esetben! Ezt csak azok hiszik, akik még nem voltak ilyen helyen. Egy normál nudista strandon nincs helye erekciónak. És valóban, ott vannak családok is, gyerekek és a szüleik, illetve idősek is.
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok,nyéki nudizásról,tudna valaki infót adni-,?
Azt sugallja a kérdésed, mintha meglepne az, hogy a naturista kempingben vannak gyerekek, családok.

Vannak családok, ahol ez természetes. Ne felejtsd el, hogy a naturizmus alapvetően nem a szexualitáskörül formálódott. A naturizmus hőskorában (Délegyháza Magyarországon úttörő volt ezen a téren) rengeteg család töltötte szabadidejét meztelenül valamely vízparton, élvezve a test szabadságát (ez a modern kori naturalizmus Németországból ered: FKK - Freikörperkultur, azaz szabad test kultúra). Szóval még ha mi magunk nem is így nevelkedtünk, sőt gyerekeinket sem naturistának neveljük, egy pillanatig sem gondolnánk, hogy éppen Délegyházán ne lenne helye gyerekeknek.

(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2022. 07. 17. vasárnap 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Van ebben is valami. De D1en inkább félj azoktól a kukkolóktól, akik rejtett kamerával készítenek rólatok képeket és videókat,mint a hivatalos működtetőtől. Én magam is láttam sokszor, ahogy lebukik ott pedofi, stb. Több órányi anyagot találtak nála!! Őket örökre kitiltják és szerintünk jól van ez. Aki szerint nem, nos, azt inkább kéne magyarázni....
No igen, de erre nem az a megoldás, hogy akit rajtakapnak, annak az adatait veszik fel és utána belépéskor a mienket már csak hozzánézik a listához, hogy rajta vagyunk-e? Egyébként igazad van, lehet menni máshova is (bár egyre kevesebb helyre). Mi épp mostanában terveztünk egy délegyi kirándulást, de akkor inkább maradunk Berénynél. Nem mintha kukkolni terveznénk, de egyszerűen ez a csendőr tempó nem fekszik, még akkor sem, ha értjük az alap indíttatást.

(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2022. 07. 16. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 20:18

Szerintem is legalábbis aggályos ilyen adatokat elkérni, pláne tárolni. Bárhol máshol is problémának látnám ezt, de tekintettel a naturizmus általános társadalmi elfogadottsági szintjére, sokan nem veszik szívesen ha névvel, címmel összekötik az adataikat egy nudista adatbázisban. Nyilván amíg az adatok a strand üzemeltetőjénél vannak és csak arra használja amire elkéri, akkor nincs probléma, de az élet számtalan esetben bizonyította már, hogy az ilyen adatok időnként rossz kézbe kerülnek és visszaélnek vele.
Egyszerű, ez magánterület és azt kérnek, amit akarnak. Egyáltalán nem jogszabályellenes, ha mégis úgy érzed, nyugodtan írd meg nekik, nem kötelező oda járni. Nem hirdetik nyilvánosan? Tökmindegy, egy friss törvény nem ismerete sem mentesít a betartása alól
(Ez egy válasz debrcsaba üzenetére (2022. 07. 16. szombat 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 16. szombat 19:02

Melyik platformon van hirdetve hogy személyes adatokat elkérnek és nem csak ellenőriznek ? Mert azért van különbség , hogy elkérik vagy ellenőrzik . A személyes adatokat elkérni és tárolni jogszabály ellenes . A személyazonosság ellenőrzése nekem nem gond azt tegyék meg de az adataimat ne tárolják mert visszaélésre ad lehetőséget . Munkám miatt tisztában vagyok azzal milyen hátrányos visszaélések lehetnek személyes adatokkal .