Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 58 59 60 61 62 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6148   2022. 07. 26. kedd 06:18
zsozs70 zsozs70
Tegnap láttam dél1 műsort de én úgy láttam oda is csak öregek járnak sajna ez kiabranditó
#6147   2022. 07. 26. kedd 05:19
Babettbitch Babettbitch
Ez mind rendben van.
Ha visszaolvasod a témában a kommunikációkat (köztük az enyémet), akkor láthatod, hogy számomra nem a "kiszűrés" miatti beazonosítás a gond.
A gond a Lakcímkártya. A Lakcímkártyával konkrétan mit "szűr ki"?? A Személyi igazolvány adatai kevesek?
Az akárhány csillagos szállodákban a világon bárhol elegendő az útlevél, de a magyar nudista campingben valamilyen megmagyarázhatatlan okból ragaszkodnak a Lakcímkártyához...

De a magam részéről már elengedtem ezt a témát, mert a kérdésemre szerintem még a nevezett helyek (vállalkozások) tulajdonosai sem tudnak észszerű választ adni. (Szerencsére máshol is süt a nap...)
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 20:15
Berénybe meg Dél1-n is ha megszálltál a kempingbe eddig is kellett a lakcím, így akik már szálltak ott meg azoknak ez azért nem volt nagy kihívás wave . Nekünk azt mondták ezzel próbálják meg kiszürni, hogy akit egyszer elküldenek a viselkedése miatt ( kameráz, molesztál stb. ) az ne tudjon 1 következő alkalommal megint bejöni Ahogy eddig észre vettük a többségnek ez nem okozott akkora gondot, persze mindig van akinek ez így nem felel meg ( ahogy itt a fórumon látszik ) Kaptunk 1 kártyát amivel bemegyünk, rosszabb nem lett , eddig hátrányunk se lett belöle, így nem érezzük ezt akkora nagy gondnak.
#6146   2022. 07. 25. hétfő 22:25
attila0224 attila0224
Sziasztok!Győrben vagy környékén van jó nudis hely,ahova nem csak pasik járnak?Pénteken tervezzük partnernőmmel,ha az idő is kedvez!
#6145   2022. 07. 25. hétfő 20:15
bali36 bali36
Berénybe meg Dél1-n is ha megszálltál a kempingbe eddig is kellett a lakcím, így akik már szálltak ott meg azoknak ez azért nem volt nagy kihívás wave . Nekünk azt mondták ezzel próbálják meg kiszürni, hogy akit egyszer elküldenek a viselkedése miatt ( kameráz, molesztál stb. ) az ne tudjon 1 következő alkalommal megint bejöni Ahogy eddig észre vettük a többségnek ez nem okozott akkora gondot, persze mindig van akinek ez így nem felel meg ( ahogy itt a fórumon látszik ) Kaptunk 1 kártyát amivel bemegyünk, rosszabb nem lett , eddig hátrányunk se lett belöle, így nem érezzük ezt akkora nagy gondnak.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2022. 07. 22. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 22. péntek 08:44
Értem.
Közben azért kutatok az emlékeim között, mert rengeteg alkalommal jártam különböző strandokon (itthon és külföldön), és nem emlékszem, hogy bárhol is kértek volna Lakcímkártyát tőlem, hogy az esetleges "garázdaságaim" után tudják, hogy hová is kell küldeni a "jogi követeléseiket"... (megvettem a napi jegyet és kész).
Szállodában is számos alkalommal voltam életem során, de eddig még az útlevél mindenhol elegendő volt, - és mint tudjuk - nincs benne lakcím!
A hivatkozott "garázdaság" pedig mindenhol rendőrségi eljárást von maga után, akkor pedig a BM nyilvántartása alapján már hivatalosan is elérhető leszek a peres eljárás során.

Úgyhogy amint mondtam: értem, ugyanakkor viszont érvként sajnos nem tudom elfogadni a lakcímem - bárki számára történő - kiadása tekintetében.
(De azért köszönöm!)
#6144   2022. 07. 25. hétfő 17:44
vacipasi vacipasi
Sződligeti nudira szokott még valaki járni? Én ahogy látom csajok nem is vannak ott vagy mindig olyan időben vagyok hogy nincs. Esetleg ott nem tudjátok leht ismerkedni van valakinek tapasztalata?

Vác környékén van más nudi?
#6143   2022. 07. 25. hétfő 16:39
X Törölt felhasználó (1261852)
Sziasztok, ma megyünk Gárdonyi nudira,melyik rész a heteroké?
#6142   2022. 07. 25. hétfő 11:18
nudiz69 nudiz69
Délegyen ma is minden szuper. Napsütés, szélcsend, nyugalom...
#6141   2022. 07. 25. hétfő 00:41
kalandcsaj kalandcsaj
Sziasztok. Szeretnék információt,ill véleményeket kapni a Délegyházi naturista kempingről. Az a cél,hogy ott lehessen éjjel nudizni. Valakinek tapasztalat?
#6140   2022. 07. 24. vasárnap 21:04
fun4couple102 fun4couple102
Itt a lényeg... érdemes lenne a kérdést az üzemeltetőnek is feltenni.
(Ez egy válasz Babettbitch üzenetére (2022. 07. 22. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Értem.
Közben azért kutatok az emlékeim között, mert rengeteg alkalommal jártam különböző strandokon (itthon és külföldön), és nem emlékszem, hogy bárhol is kértek volna Lakcímkártyát tőlem, hogy az esetleges "garázdaságaim" után tudják, hogy hová is kell küldeni a "jogi követeléseiket"... (megvettem a napi jegyet és kész).
Szállodában is számos alkalommal voltam életem során, de eddig még az útlevél mindenhol elegendő volt, - és mint tudjuk - nincs benne lakcím!
A hivatkozott "garázdaság" pedig mindenhol rendőrségi eljárást von maga után, akkor pedig a BM nyilvántartása alapján már hivatalosan is elérhető leszek a peres eljárás során.

Úgyhogy amint mondtam: értem, ugyanakkor viszont érvként sajnos nem tudom elfogadni a lakcímem - bárki számára történő - kiadása tekintetében.
(De azért köszönöm!)
#6139   2022. 07. 24. vasárnap 19:21
Fox Mulderék Fox Mulderék
Megszólítva érzem magam. Nekem is akkor esett le, amikor itt írtak erről, és az ugyanaz az eset lehetett. Az otthonról fotelből erősködéstegy kicsit személyeskedésnek éreztem, de neked elnézem, nem ismersz.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 07. 19. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 14:08
A legnagyobb problémát az jelenti, hogy nincs adatvédelmi szabályzatuk, nincs semmilyen nyilvános információ hogyan kezelik az ott tartózkodók adatait. Az alapszabályukban hivatkoznak tarsadalmi rendészekre, de ők a legkevésbé sem tekinthetők hivatalos rendészeti feladatokat ellátó személynek. Csupán magánemberek, egyesületi tagok. Amennyiben bármilyen oda nem illő, megbotránkoztató esetleg tiltott cselekményt észlelnek, úgy felszólíthatják az illetőt a házi szabályzat szerint nem engedélyezett magatartás befejezésére és értesíthetik a hatóságot. Másra nincs semilyen jogi alapjuk. Nem igazoltathatnak, nem kerhetik el a latogatók iratait. Az oda nem illő személyek kiszűrése az ott tartózkodók segítségével a legkönnyebb. Persze nem úgy ha egy telefonos kukkolónak nem szólunk és otthon a fotelben kierősödve eszünkbe jut, hogy legközelebb majd jól ellátja a baját Előfordulhat, hogy van valami titkos szabályzata az oázisnak és az alapján kérnek személyes adatokat. Ha létezik ilyen dokumentum azt jó lenne nyilvánosságra hozniuk. A délegyhazi oazis meg mindig a legnormálisabb naturista helyek közé tartozik és remélem sokáig a naturisták kedvelt helye marad.
Süssön rátok a nap!
Üdv:
Lola
#6138   2022. 07. 24. vasárnap 11:13
Csakbisex Csakbisex
A mórahalmi csütörtökénti naturista csendesweĺnesről milyen tapasztalatok vannak? A jövő héten meglátogatnám.
#6137   2022. 07. 22. péntek 10:46
Vidka87 Vidka87
Sziasztok. Sok helyen olvastam a dunaalmási nudista partról. Valaki tudna informálni, hogy a hely létezik-e még, esetleg, hogy lehet megtalálni? Sajnos a fórumok és a netes leírások elég régiek.

Előre is köszönöm!

Vidka
#6136   2022. 07. 22. péntek 08:51
Resonance Resonance
Ehhez tényleg nincs mit hozzáfűzni eljen
Értem.

(De azért köszönöm!)
#6135   2022. 07. 22. péntek 08:44
Babettbitch Babettbitch
Értem.

(De azért köszönöm!)
(Ez egy válasz Meztelen érintés üzenetére (2022. 07. 20. szerda 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 21:01
Mint a szállodában, károkozás ,garázdaság esetén ,erre a címre mennek a jogi követelések, felszólítások, idézések ....stb
#6134   2022. 07. 21. csütörtök 10:35
X Törölt felhasználó (4671706)
Baranya megyében tud valaki jó nudi helyeket? Akár privátot? Hová érdemes menni ?
#6133   2022. 07. 21. csütörtök 06:59
X Törölt felhasználó (4572742)
#6132   2022. 07. 21. csütörtök 05:57
Meztelen érintés Meztelen érintés
kacsint
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 20. szerda 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4572742)
2022. 07. 20. szerda 21:51
Valami tévedés van, nem Pityu vagyok, bocsi ....
#6131   2022. 07. 20. szerda 21:51
Valami tévedés van, nem Pityu vagyok, bocsi ....
(Ez egy válasz Meztelen érintés üzenetére (2022. 07. 20. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 21:44
Neked nem Pityu.
#6130   2022. 07. 20. szerda 21:44
Meztelen érintés Meztelen érintés
Neked nem Pityu.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 20. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4572742)
2022. 07. 20. szerda 21:29
A lakcím változást is be kell majd jelenteni? confused
#6129   2022. 07. 20. szerda 21:29
A lakcím változást is be kell majd jelenteni? confused
(Ez egy válasz Meztelen érintés üzenetére (2022. 07. 20. szerda 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 21:01
Mint a szállodában, károkozás ,garázdaság esetén ,erre a címre mennek a jogi követelések, felszólítások, idézések ....stb

... 58 59 60 61 62 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7328db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 12. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!