Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6453   2023. 06. 29. csütörtök 21:56
betti111 betti111
worship worship worship
(Ez egy válasz Nudistapár üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 15:11
Ezekkel csak az a baj,hogy számunkra már nem a naturizmust testesítik meg.Oké,ne a földről együnk,de a szolgáltatások kimaxolásával,hogy minél több bevételhez jussanak,ezek már nem mások,mint vízszintes szállodák..
Pont ezt akarjuk elkerülni,ezt nem keressük sehol.Nem a kényelem vonz,hanem a kaland,az ismeretlen.A társaságot meg lehet találni máshol is.Most is augban 500eu-ért béreltünk ki egy kis házat Rovijn határában.Nincs pezsgőfürdő,nincs medence.De tiszta,szabadban lehetek a szomszédok zavarása nélkül meztelen,sőt,bármit csinálhatok.Tengerpart pár száz méter,de úgyis össze-vissza mászkálunk,felfedezünk.Semmi több nem kell a nyugalmunkhoz,és,hogy élvezzük az életet.
#6452   2023. 06. 29. csütörtök 17:51
batka.mano batka.mano
Nem ítélkeztem! A bi csaj nem ugyanaz a meleg faszival. Az jigy ti nem láttatok attól még sok van. Elvezzem a látványt? Nem azért megyek, hogy másokat nézzek. Az utolsó mondatodat meg végkép nem értem. Szóló pasiként??? Te vagy én? Én 28 éve élek boldog párkapcsolatban.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 11:19
Folíamatosan járunk Berény.Soha nem tapasztaltunk,meleg pasit.De ha ez neked probléma,maradj otthol.mert mindenhol vannak.Kisebb létszámban lehet,mint bicsajok.Örülj a jónak,a látványnak stb.Ne itélkezz.szolo pasiként.
#6451   2023. 06. 29. csütörtök 15:11
Nudistapár Nudistapár
Ezekkel csak az a baj,hogy számunkra már nem a naturizmust testesítik meg.Oké,ne a földről együnk,de a szolgáltatások kimaxolásával,hogy minél több bevételhez jussanak,ezek már nem mások,mint vízszintes szállodák..
Pont ezt akarjuk elkerülni,ezt nem keressük sehol.Nem a kényelem vonz,hanem a kaland,az ismeretlen.A társaságot meg lehet találni máshol is.Most is augban 500eu-ért béreltünk ki egy kis házat Rovijn határában.Nincs pezsgőfürdő,nincs medence.De tiszta,szabadban lehetek a szomszédok zavarása nélkül meztelen,sőt,bármit csinálhatok.Tengerpart pár száz méter,de úgyis össze-vissza mászkálunk,felfedezünk.Semmi több nem kell a nyugalmunkhoz,és,hogy élvezzük az életet.
#6450   2023. 06. 29. csütörtök 09:04
Resonance Resonance
Kétségtelen hogy Valalta és Koversada nem egy kategória. Azért írtam hogy mindenki a zsebe és igénye szerint választ. Bármelyik is, lényeg a higiénia, a tisztaság. Az árak sajnos általában már régóta nem tükrözik a kempingezés szellemét. Nem ritka, hogy azért az árért, amit le kell pengetni egy parcelláért egy naturista kempingben, simán bérelhetsz egy apartmant is. Az Észak-Adria erre tipikus példa. Viszont szerencsére vannak kivételek. Habár a tavalyhoz képest igencsak megugrottak az árak. Ennek ellenére szívesen visszajárok Horvátországba, főként a nudizmus miatt. Illetve a lehetőség miatt, hogy textilkényszer nélkül is lehessen hosszabb vízitúrákat lebonyolítani anélkül, hogy valakinek sértsem a magán szféráját. Erre megtaláltam a helyet, részemre a szinte ideális Paradicsomot. Nagyjából egy hete értem haza, a legjobb időjárás mellett újra egy jól sikerült nyári szabi volt.
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 06. 28. szerda 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 23:42
Erről van szó, Valalta kétségtelenül drága, de az biztos, hogy nem "lenyúlás", nagyon kell erőlködni, hogy belekössön az ember valamibe, a vendégek nagyon nagy százaléka, nagyon sok-sok év óta visszajáró vendég.
Koversada is jó, szuper jól érezheti magát bárki, olcsóbb is, de szerintem nem egy kategória a két hely akkor sem.
Napijeggyel megnéztünk, kipróbáltunk több helyet is, Valalta egy külön szint. Az, hogy az ezzel járó árcédulát megéri-e, az egyéni preferencia.
#6449   2023. 06. 28. szerda 23:49
Alazhatopasi Alazhatopasi
Nem tudom a "jobb fekvés" mit jelent nektek, de nagyon sokat kellene gondolkozni, hogy egy dolgot tudjak mondani, amiben Koversada lenne a jobb. Olcsóbb, az biztos.
Régen voltunk ott, nem tudom történt-e bármi felújítás az utóbbi időben, de Valalta-hoz képest nagyon leharcolt volt a hely...
(Ez egy válasz hermannw5588 üzenetére (2023. 06. 28. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 22:15
Köszi a részletes tájékoztatást!
Azt elfelejtettem odaírni, hogy nem sátrazunk, hanem kifejetetten apartmant keresünk.
Így a honlapok alapján Koversada fekvése jobb, de Valaltaban jobb az infrastruktúra.
Preferenciáink annyira kifejezetten nincsenek, voltunk már naturista strandon, meg jártunk nudi programokra. Szeptemberben születik gyerekünk, úgyhogy most még nyáron akarunk egy lightosabb nyaralást lehetőleg a közelben. Igy jött az ötlet, hogy nézzünk meg egy FKK campinget a horvátoknál.
#6448   2023. 06. 28. szerda 23:42
Alazhatopasi Alazhatopasi
Erről van szó, Valalta kétségtelenül drága, de az biztos, hogy nem "lenyúlás", nagyon kell erőlködni, hogy belekössön az ember valamibe, a vendégek nagyon nagy százaléka, nagyon sok-sok év óta visszajáró vendég.
Koversada is jó, szuper jól érezheti magát bárki, olcsóbb is, de szerintem nem egy kategória a két hely akkor sem.
Napijeggyel megnéztünk, kipróbáltunk több helyet is, Valalta egy külön szint. Az, hogy az ezzel járó árcédulát megéri-e, az egyéni preferencia.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 06. 28. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 22:32
21-ben voltunk Valaltán. Akkor nem volt ilyen melegvízes felár, ez valami új?

Az eredeti kérdéshez - Mi mobilházban voltunk, mindennel felszerelt - klimatizált. Szobánként volt zuhanyzója de kimentünk a kempingesek zuhanyzójába mert az 4* szálloda szintjét ütötte. Minőségi burkolatok, csaptelepek stb, takarított. tágas fülkék. Elsőre sokalltuk az árat, de látva az infrastruktúrát érthető volt, hogy mire kérik el. A szennyest elektromos autókkal gyűjtögették, bármi volt azonnal intézkedtek.
#6447   2023. 06. 28. szerda 22:43
Resonance Resonance
Nem, régebben jártam ott, akkoriban úgy volt.
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 06. 28. szerda 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 22:32

Az eredeti kérdéshez - Mi mobilházban voltunk, mindennel felszerelt - klimatizált. Szobánként volt zuhanyzója de kimentünk a kempingesek zuhanyzójába mert az 4* szálloda szintjét ütötte. Minőségi burkolatok, csaptelepek stb, takarított. tágas fülkék. Elsőre sokalltuk az árat, de látva az infrastruktúrát érthető volt, hogy mire kérik el. A szennyest elektromos autókkal gyűjtögették, bármi volt azonnal intézkedtek.
#6446   2023. 06. 28. szerda 22:32
pár-Bp-28 pár-Bp-28

(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 06. 28. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 22:03
Sziasztok. Jártam mindkettöben, több ízben is.
Valalta: árban sajnos már rég átestek a ló másik oldalára. Van sósvizes medence, animáció, pékség és saját sör. Több vendéglö is van a területen (halas, pizzéria, stb.) bolt, kikötö. Van gyermekklub, masszázs és hasonlók. A terület nagy, foglalni kempinghelyet nem lehet. Odamész, kikeresel magadnak egy helyet, a számmal visszamész a recepcióhoz és bejelentkezel. Ez höségben igencsak komoly feladat a kemping nagysága miatt. Melegvizes zuhanyzásért extra kell fizetni, a recepciónál lehet érméket venni. Busz megy Rovinjba. Teniszpályák, minigolf is vannak. Állatot nem lehet bevinni. Tisztaság van és nyugis a hangulat.
Koversada területben nagyobb, ott is kibillenthet a hely keresése. Nincs medence, viszont ott a romantikus kis sziget, fenomenális naplementékkel. Ott is van több vendéglö, bolt. Az ebek részére van egy külön kis öböl, ahol a gazdival lubickolhatnak. Onnan gyalog be lehet menni Vrsarra, viszont jár gumikerekü "kisvonat" is.
Szvsz hangulatra Valalta, árban Koversada a jobb.
További naturista vagy részben naturista kempingek a környéken: Ulika, Solaris, Kanegra és Polari. Ezek közül egyikben sem voltam.
Krk szigeten ott van Konobe és Bunculuka. Ismerem mindkettöt, árban Bunculuka is a csillagos ég (kempingezés szempontjából), hacsak nem napos belépövel lesz használva. Habár szép ott, tetszett, szezonban a strand viszont telt.
Attól függ, hogy hol a preferenciátok... nekem-nekünk negatív tapasztalataink nem voltak egyikben sem.
#6445   2023. 06. 28. szerda 22:15
hermannw5588 hermannw5588
Köszi a részletes tájékoztatást!
Azt elfelejtettem odaírni, hogy nem sátrazunk, hanem kifejetetten apartmant keresünk.
Így a honlapok alapján Koversada fekvése jobb, de Valaltaban jobb az infrastruktúra.
Preferenciáink annyira kifejezetten nincsenek, voltunk már naturista strandon, meg jártunk nudi programokra. Szeptemberben születik gyerekünk, úgyhogy most még nyáron akarunk egy lightosabb nyaralást lehetőleg a közelben. Igy jött az ötlet, hogy nézzünk meg egy FKK campinget a horvátoknál.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 06. 28. szerda 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 22:03
Valalta: árban sajnos már rég átestek a ló másik oldalára. Van sósvizes medence, animáció, pékség és saját sör. Több vendéglö is van a területen (halas, pizzéria, stb.) bolt, kikötö. Van gyermekklub, masszázs és hasonlók. A terület nagy, foglalni kempinghelyet nem lehet. Odamész, kikeresel magadnak egy helyet, a számmal visszamész a recepcióhoz és bejelentkezel. Ez höségben igencsak komoly feladat a kemping nagysága miatt. Melegvizes zuhanyzásért extra kell fizetni, a recepciónál lehet érméket venni. Busz megy Rovinjba. Teniszpályák, minigolf is vannak. Állatot nem lehet bevinni. Tisztaság van és nyugis a hangulat.
Koversada területben nagyobb, ott is kibillenthet a hely keresése. Nincs medence, viszont ott a romantikus kis sziget, fenomenális naplementékkel. Ott is van több vendéglö, bolt. Az ebek részére van egy külön kis öböl, ahol a gazdival lubickolhatnak. Onnan gyalog be lehet menni Vrsarra, viszont jár gumikerekü "kisvonat" is.
További naturista vagy részben naturista kempingek a környéken: Ulika, Solaris, Kanegra és Polari. Ezek közül egyikben sem voltam.
Krk szigeten ott van Konobe és Bunculuka. Ismerem mindkettöt, árban Bunculuka is a csillagos ég (kempingezés szempontjából), hacsak nem napos belépövel lesz használva. Habár szép ott, tetszett, szezonban a strand viszont telt.
Attól függ, hogy hol a preferenciátok... nekem-nekünk negatív tapasztalataink nem voltak egyikben sem.
#6444   2023. 06. 28. szerda 22:03
Resonance Resonance
(Ez egy válasz hermannw5588 üzenetére (2023. 06. 28. szerda 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 19:21
Sziasztok!
Egy hirtelen ötlettől vezérelve a feleségemmel le akarunk ugrani Horvátországba valamelyik FFK resortba. Csak nem tudunk dönteni, hogy hova menjünk.
Érdeklődnék, hogy kinek mi a tapasztalata melyik jobb: Koversada vagy Valalta?
Ha van egyéb alternatíva ott a környéken, akkor azt is szívesen meghallgatjuk. smile
#6443   2023. 06. 28. szerda 21:38
X Törölt felhasználó (4475222)
Magyarhertelendet javaslom..
(Ez egy válasz whereisthepop üzenetére (2023. 06. 28. szerda 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 16:03
sziasztok,

van valahol bukfurdohoz hasonlo hely? ami nem full nudi, de azert vannak textilmentes medencek. bukfurdon nagyon szeretünk de mar kicsit uncsi, a full nudihoz pedig még nem vagyunk eleg batrak
#6442   2023. 06. 28. szerda 19:21
hermannw5588 hermannw5588
Sziasztok!
Egy hirtelen ötlettől vezérelve a feleségemmel le akarunk ugrani Horvátországba valamelyik FFK resortba. Csak nem tudunk dönteni, hogy hova menjünk.
Érdeklődnék, hogy kinek mi a tapasztalata melyik jobb: Koversada vagy Valalta?
Ha van egyéb alternatíva ott a környéken, akkor azt is szívesen meghallgatjuk. smile
#6441   2023. 06. 28. szerda 16:03
whereisthepop whereisthepop
sziasztok,

van valahol bukfurdohoz hasonlo hely? ami nem full nudi, de azert vannak textilmentes medencek. bukfurdon nagyon szeretünk de mar kicsit uncsi, a full nudihoz pedig még nem vagyunk eleg batrak
#6440   2023. 06. 28. szerda 10:27
kandurmarci kandurmarci
Hétfőn még azt írtad, hogy a távolság nem számít. Ha voltatok Berényben, az kb 240 km. tőletek, a Sziki az M5-ön kb. 200, tehát még közelebb is van.
(Ez egy válasz Gáborkaaa00000 üzenetére (2023. 06. 28. szerda 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 04:34
Az sajnos már tényleg messze van nekünk.
#6439   2023. 06. 28. szerda 08:47
Felhőék Felhőék
Valamiért, valakiknek mindig visszatérő téma a melegek kérdése berényben… nem kell aggódni a tisztelt uraknak nem Ti kellettek nekik. Senkit nem zavarnak, semmi megbotránkoztató dolgot nem művelnek. Ugyan ez a helyzet hogy valakinek a sok öreg nem tetszik… komolyan nem értem ezeket az embereket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 28. szerda 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1326792)
2023. 06. 28. szerda 06:21
Mi múlt pénteken voltunk Berényben, csodálatosan éreztük magunkat, igaz csak egy délutánt tudtunk nudizni, mert tókört tekertünk, és ide szerveztük az első pihenő napunkat...
Vannak melegek, mindig is voltak, de mint mindenki, élik a saját életüket, semmi zavaró nem volt velük kapcsolatban.

(üdvözöljük a házaspárt, akikkel a vendéglőben beszélgettünk, a ki nem hozott étel kapcsán wave )
#6438   2023. 06. 28. szerda 07:24
pár-Bp-28 pár-Bp-28
Balatonberény messzebb van smile Ráadásul ha hétvégén mentek akkor az M7-esen megugrik a menetidő, baleset nélkül is. Délegyháza távolság miatt ideális, viszont bányató (volt), hirtelen mélyül.
(Ez egy válasz Gáborkaaa00000 üzenetére (2023. 06. 28. szerda 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 04:34
#6437   2023. 06. 28. szerda 06:21
X Törölt felhasználó (1326792)
Mi múlt pénteken voltunk Berényben, csodálatosan éreztük magunkat, igaz csak egy délutánt tudtunk nudizni, mert tókört tekertünk, és ide szerveztük az első pihenő napunkat...
Vannak melegek, mindig is voltak, de mint mindenki, élik a saját életüket, semmi zavaró nem volt velük kapcsolatban.

(üdvözöljük a házaspárt, akikkel a vendéglőben beszélgettünk, a ki nem hozott étel kapcsán wave )
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 06. 27. kedd 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 11:19
Folíamatosan járunk Berény.Soha nem tapasztaltunk,meleg pasit.De ha ez neked probléma,maradj otthol.mert mindenhol vannak.Kisebb létszámban lehet,mint bicsajok.Örülj a jónak,a látványnak stb.Ne itélkezz.szolo pasiként.
#6436   2023. 06. 28. szerda 04:34
Gáborkaaa00000 Gáborkaaa00000
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2023. 06. 27. kedd 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 11:45
Miután olvastam a hozzászólásokat, én a Szeged melleti Szikit ajánlom. Sokan járnak ki Szegedről is, napi jeggyel. A bejárattól balra szoktak letáborozni, nagy füves terület, jobbra vannak a lakókocsik és a faházak és a konyhája is kitűnő. Melegekkel én a Szikin még nem találkoztam.
#6435   2023. 06. 27. kedd 14:41
Vidka87 Vidka87
Sziasztok!

Tudnátok nekünk segíteni, hogy Sződliget környékén hol lehet nudizni?
#6434   2023. 06. 27. kedd 11:45
kandurmarci kandurmarci
Miután olvastam a hozzászólásokat, én a Szeged melleti Szikit ajánlom. Sokan járnak ki Szegedről is, napi jeggyel. A bejárattól balra szoktak letáborozni, nagy füves terület, jobbra vannak a lakókocsik és a faházak és a konyhája is kitűnő. Melegekkel én a Szikin még nem találkoztam.
(Ez egy válasz Gáborkaaa00000 üzenetére (2023. 06. 26. hétfő 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 26. hétfő 12:16
Sziasztok! Segítséget kérnék, hova érdemes elmenni a barátnőmmel első közös nudira? Én már voltam párszor, itthon nyéken illetve gárdonyban, plusz külföldön. Nem vad nudira szeretném vinni, hanem normál helyre. Gondoltam Balatonberényre, vagy Délegyházára például. Kempingezni nem szeretnénk, reggel megyünk, este jövünk. Szerintetek? vigyor3

... 38 39 40 41 42 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7233db
Utolsó üzenet: tegnap 22:04

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!