Valóban az Észak.Komáromi oldalon van már évtizedek óta működő Nudista részleg a HARCSÁSON.Ezt merem ajánlani,jó hely,volt,h kicsit félre húzódtunk a bokrok alá,de még a parton,és ott Szeretkeztünk,nem szólt ránk senki,meg láttunk más párokat is,akik "játszottak" egymással...
(Ez egy válasz Kom45 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 07:08

Sziasztok! Komárom környékén keresnék nudista helyet a Duna parton , ahová el tudnám csalni a páromat. Azt tudom , hogy a szlovák oldalon Harcsásnál van ilyen rész , de ezenkívül ha tud vki ilyen helyet esetleg a magyar oldalon ,megírhatná, köszönöm

Ha medence, akkor esetleg még a grazi Straßganger Bad. A 11000nm-es (!!) medence egyik sarka és a hozzátartozó napozó terület a nudisták részére van elkerítve. GE-n megtekinthető. Habár az elkerített sarok kicsinek tűnhet, a medence méreteihez képest (kb. 120x90m) nem olyan kevés. A felnőtt beugró 7,90€, jó időjárás és hétvége esetén sorbanállás van a pénztárnál. Ilyenkor a textiles rész igencsak tömve van. Gasztronómia van a kemping területén. A parkolót jól frekventált napokon dinamikusan bővítik. Közvetlen a strand mellett van egy hotel, a közelben vannak további hotelek és panziók.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 07. 05. szerda 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 12:05

Esetleg nézd meg ezeket:
* Landhaus Lührmann a Dachstein régióban
* Rutar Lido Karintiában.
Az utóbbit ismerem, habár már rég jártam ott.
Az utóbbit ismerem, habár már rég jártam ott.
St. Martins Therme is jó hely. Frauenkirchen-ben.
hétvégén voltunk...
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 23:26

Annó előszezonban voltunk a Sahara és a Stolac öblökben. Akkor nagyon kevesen voltak és emlékezetem szerint mindenki meztelenül volt. Fagyis hajó sem közlekedett, legalábbis mi nem láttuk. Pozitív élményként maradt az emlékezetemben. Azóta lehet hogy más szél fúj arrafelé is. Mindig készülök visszamenni oda egy pár napra, de eddig mindig Krk szigeten kötöttem ki.
Az utóbbi időszak nekünk, a naturizmus-nudizmus kedvelőinek nem alakult épp kedvezően. Kapásból jópár hely ugrik be, amelyek megszüntek vagy textilessé alakultak át: Balatonakali, Monsena, Politin, Kanegra. Más helyeken meg, például tűrt nudista strandokon (folyópart) megtiltották a meztelen fürdőzést a gyakran előforduló, irritáló szexuális zaklatás, illetve nyilvános szex miatt. Továbbra is azt tartom, hogy nem kellene a naturizmust-nudizmust a swingerezéssel keverni. Az, hogy félreeső helyen, a sátor anyaga takarásában vagy a lakókocsi falai mögött ki mit tesz, az más tészta.
Hogy a témánál maradjak: Krk szigeten a Konobe kempingben is van egy apró kavicsos öböl ahova pár évvel ezelőtt napi szinten bejártunk.
Az utóbbi időszak nekünk, a naturizmus-nudizmus kedvelőinek nem alakult épp kedvezően. Kapásból jópár hely ugrik be, amelyek megszüntek vagy textilessé alakultak át: Balatonakali, Monsena, Politin, Kanegra. Más helyeken meg, például tűrt nudista strandokon (folyópart) megtiltották a meztelen fürdőzést a gyakran előforduló, irritáló szexuális zaklatás, illetve nyilvános szex miatt. Továbbra is azt tartom, hogy nem kellene a naturizmust-nudizmust a swingerezéssel keverni. Az, hogy félreeső helyen, a sátor anyaga takarásában vagy a lakókocsi falai mögött ki mit tesz, az más tészta.
Hogy a témánál maradjak: Krk szigeten a Konobe kempingben is van egy apró kavicsos öböl ahova pár évvel ezelőtt napi szinten bejártunk.
Akkor említésre méltó a sebersdorf-i H2O termálfürdő szaunája is egy kültéri kisebb medencével és elég nagy beláthatatlan, napozó területtel. Relax ágy van elegendő. Az egész belső es külső terület "Nacktzone", nincs lepedő és fürdőruha sem. Ami szinte egyedülálló, hogy csak a szaunába is lehet belépőt váltani, nem feltétlenül az élményfürdővel együtt. Sokszor voltam ott, utoljára c.e. 1-ben.
Azóta biztos zsugorodtak az árak
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 07. 05. szerda 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 13:09

Ha a "medence partján való meztelen napozás" egy fő elem, akkor szerintem a bécsi fürdő (Therme Wien) is egy jó opció. Ott van a szuper és hatalmas szauna részleg, és a hátsó kertben, ami egy ősfás, parkos terület, ott egy elég nagy medence, vannak nyugágyak, napernyők. Ár/érték arányban ez szerintem az egyik legjobb fürdő, ami hozzánk a legközelebb van. Nincsen semmi "varázslat", de pl. Bükhöz képest is - ami az itthoni mezőnyben elég kiemelkedő - egy elég más kategória.
Tudom, ez nem strand és hotel, de lehet benne van, amit keresel.
Tudom, ez nem strand és hotel, de lehet benne van, amit keresel.
Ha a "medence partján való meztelen napozás" egy fő elem, akkor szerintem a bécsi fürdő (Therme Wien) is egy jó opció. Ott van a szuper és hatalmas szauna részleg, és a hátsó kertben, ami egy ősfás, parkos terület, ott egy elég nagy medence, vannak nyugágyak, napernyők. Ár/érték arányban ez szerintem az egyik legjobb fürdő, ami hozzánk a legközelebb van. Nincsen semmi "varázslat", de pl. Bükhöz képest is - ami az itthoni mezőnyben elég kiemelkedő - egy elég más kategória.
Tudom, ez nem strand és hotel, de lehet benne van, amit keresel. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 11:48
Tudom, ez nem strand és hotel, de lehet benne van, amit keresel. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (822852)

Tudtok olyan nudista strandot vagy esetleg olyan hotelt ahol medencék vannak, és azt lehet használni fürdőruha nélkül? Illetve a medence partján napozni meztelenül.
Akár itthon, akár környező országokban!?
Esetleg nézd meg ezeket:
Az utóbbit ismerem, habár már rég jártam ott. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 05. szerda 11:48
Az utóbbit ismerem, habár már rég jártam ott. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 05. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (822852)

Tudtok olyan nudista strandot vagy esetleg olyan hotelt ahol medencék vannak, és azt lehet használni fürdőruha nélkül? Illetve a medence partján napozni meztelenül.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni, hogy a nyéki nudistrandot hol találjuk? Melyik részre érdemes menni, esetleg melyik az a partszakasz, ahol akár ismerkedni, swingerelni is lehet? Kérlek, privátban írjatok!
Köszönöm
Manna
Tudnátok segíteni, hogy a nyéki nudistrandot hol találjuk? Melyik részre érdemes menni, esetleg melyik az a partszakasz, ahol akár ismerkedni, swingerelni is lehet? Kérlek, privátban írjatok!
Köszönöm
Manna
Sziasztok! Egy kisebb társasággal szívesen vadkempingeznénk, de úgy, hogy ha csak lehet, meztelenül vagyunk. Tudtok esetleg olyan helyet, partszakaszt mondjuk a Dunán, főként a Dunakanyarban, ahol erre van mód vagy szokásban van?
Akkor ezzel is az lett, mint minden mással, hogy az eurós ár erősen inflálódott a kuna kivezetése után.
Mondjuk szerintem a 15 eurós ár még mindig bőven megéri, azért, amit kapsz.
Ez nagyságrendileg a Palatinus strand ára.
Mondjuk szerintem a 15 eurós ár még mindig bőven megéri, azért, amit kapsz.
Ez nagyságrendileg a Palatinus strand ára.
Most a kempingre gondolsz vagy a strandra? Vasárnap sétálva nagyon kevés sátrazó hely volt. A strand a szokásos, sokan voltak de nem zavaró, volt hely napozni is, sőt még árnyékot is lehetett találni.
(Ez egy válasz kerce üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 21:33

Hali! Volt valaki mostanában Berényben?
Mennyire van telt ház?
Mennénk
Mennyire van telt ház?
Mennénk

Hali! Volt valaki mostanában Berényben?
Mennyire van telt ház?
Mennénk
Mennyire van telt ház?
Mennénk

Az még teljesen rendben lenne, ha csónakkal vagy sup-pal közelítik meg a helyet, az már kevésbé pozitív fejlemény, hogy az ilyen helyeket a textilesek előbb-utóbb átveszik. Fordítva lenne jajgatás és zsémbelődés elég!
(Ez egy válasz pár-Bp-28 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 20:00

Pont 20 éve voltunk Loparon először, akkor még valóban mindhárom FKK volt, és nem is mentek oda mások. De akkor még vagy gyalogosan jártak az emeberek, vagy vizitaxival. Most már jönnek csónakkal, jetskivel, hajóval és SUP-pal is :(
A fagyis hajó kb 7-8 éve jár, naponta 1x.
A fagyis hajó kb 7-8 éve jár, naponta 1x.
Pont 20 éve voltunk Loparon először, akkor még valóban mindhárom FKK volt, és nem is mentek oda mások. De akkor még vagy gyalogosan jártak az emeberek, vagy vizitaxival. Most már jönnek csónakkal, jetskivel, hajóval és SUP-pal is :(
A fagyis hajó kb 7-8 éve jár, naponta 1x. (Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 23:26
A fagyis hajó kb 7-8 éve jár, naponta 1x. (Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 23:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Annó előszezonban voltunk a Sahara és a Stolac öblökben. Akkor nagyon kevesen voltak és emlékezetem szerint mindenki meztelenül volt. Fagyis hajó sem közlekedett, legalábbis mi nem láttuk. Pozitív élményként maradt az emlékezetemben. Azóta lehet hogy más szél fúj arrafelé is. Mindig készülök visszamenni oda egy pár napra, de eddig mindig Krk szigeten kötöttem ki.
Egyik közismert oldal szerint, ahol visszajelzést írnak, stimmel az ár. Viszont azt is írják, hogy július és augusztusban 25€ személyenként a napi belépő.
Helló Kecskemét környéke nincs valahol nudista strandon víz
A kocsit fent hagyod,lemész a partra!Balra indulsz,onnan kb 300 méter!Mi tegnap voltunk ,jó a társaság is.
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2023. 07. 03. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 03. hétfő 07:26

És kocsival ellehet menni a partig? Vagy valahol le kell raknunk és onnan gyalog?
És kocsival ellehet menni a partig? Vagy valahol le kell raknunk és onnan gyalog?
(Ez egy válasz sofka üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 16:20

Szia!
Nem a vízmű területe, ha lemész teljesen a partig. Ott elfordulsz balra, és a vízmű alatt leszel valóban, de kerítésen kívül…
Nem a vízmű területe, ha lemész teljesen a partig. Ott elfordulsz balra, és a vízmű alatt leszel valóban, de kerítésen kívül…
Sziasztok! Komárom környékén keresnék nudista helyet a Duna parton , ahová el tudnám csalni a páromat. Azt tudom , hogy a szlovák oldalon Harcsásnál van ilyen rész , de ezenkívül ha tud vki ilyen helyet esetleg a magyar oldalon ,megírhatná, köszönöm