Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#6590   2023. 07. 26. szerda 19:30
Resonance Resonance
Kiegészítés: a Škrila textiles kemping nudista strandján nincs abszolút semmi infrastruktúra (zuhanyzó, ernyő, napozó ágyak, stb.), ennek ellenére tetszett ott.
Bunculuka és Konobe kempingekben van bolt és vendéglő, a kempingek strandját gyalogosan a partmenti ösvényen elhagyva még van számos strandolási lehetőség. Ilyenkor főszezonban azért még a távolabbi helyeken is vannak elegen, mivel nem keveseknek van gumicsónak, SUP vagy motorcsónakjuk, így a több kilóméterre található öblök is jól látogatottak.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 07. 26. szerda 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 26. szerda 14:35
Konobe és Bunculuka látogatható napi belépővel is. Škrila textiles kemping, viszont van egy naturista strandja, árnyék nélkül. Ha van valami vízi jármű nálatok, a strandtól Stara Baska felé még vannak kisebb - nagyobb öblök, ahol lehet meztelenül lenni. Részben elérhetőek némi sziklamászással is. Hogy a kempingbe be lehet-e menni napi belépővel, nem tudom. Mi ott vertük fel a bázisunkat. Maga a kemping nekünk nagyon bejött, viszont ott az fogja magát jól érezni, aki a csendet és a nyugalmat keresi. Bent van egy bolt, egy vendéglő, klimbim-árús, gyümölcsös és egy strandbár. Stara Baskában 2-3 vendéglő és egy mini-bolt. Ennyi.
#6589   2023. 07. 26. szerda 14:35
Resonance Resonance
Konobe és Bunculuka látogatható napi belépővel is. Škrila textiles kemping, viszont van egy naturista strandja, árnyék nélkül. Ha van valami vízi jármű nálatok, a strandtól Stara Baska felé még vannak kisebb - nagyobb öblök, ahol lehet meztelenül lenni. Részben elérhetőek némi sziklamászással is. Hogy a kempingbe be lehet-e menni napi belépővel, nem tudom. Mi ott vertük fel a bázisunkat. Maga a kemping nekünk nagyon bejött, viszont ott az fogja magát jól érezni, aki a csendet és a nyugalmat keresi. Bent van egy bolt, egy vendéglő, klimbim-árús, gyümölcsös és egy strandbár. Stara Baskában 2-3 vendéglő és egy mini-bolt. Ennyi.
(Ez egy válasz ForestHill üzenetére (2023. 07. 26. szerda 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 26. szerda 13:16
Sziasztok!
Mi a tapasztalat Krk sziget ismertebb Fkk kempingjeibe (Bunculuka, Skrila,Krk fkk plaza, Punat) külsős bemehet csak strandolni ha nincs benti szállása? Továbbá melyik ajánlott infrastruktúra, illetve egyéb szempontból? Kinek melyik miért volt szimpatikus? Van e valamelyiknek elvonulósabb része
#6588   2023. 07. 26. szerda 13:16
ForestHill ForestHill
Sziasztok!
Mi a tapasztalat Krk sziget ismertebb Fkk kempingjeibe (Bunculuka, Skrila,Krk fkk plaza, Punat) külsős bemehet csak strandolni ha nincs benti szállása? Továbbá melyik ajánlott infrastruktúra, illetve egyéb szempontból? Kinek melyik miért volt szimpatikus? Van e valamelyiknek elvonulósabb része
#6587   2023. 07. 25. kedd 17:46
X Törölt felhasználó (4636412)
Valaki tud horvátország KRK szigeten nudista szex lehetőséget ?
#6586   2023. 07. 24. hétfő 11:09
Marci10 Marci10
Hol található Hévízen a nudista rész?
#6585   2023. 07. 23. vasárnap 13:24
X Törölt felhasználó (869024)
Sziasztok,
Komárom, Komárno környékén merre van nudista strand?
És milyen?
#6584   2023. 07. 23. vasárnap 11:24
Resonance Resonance
Welcome to the club!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 23. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4549932)
2023. 07. 23. vasárnap 10:22
Most értem haza Horvátországból, ahol először volt alkalmam megtapasztalni a meztelen fürdőzés elképesztő szabadságát társaságban. Sajnálom, hogy eddig kihagytam, izgalmas volt nagyon!
#6583   2023. 07. 23. vasárnap 10:22
X Törölt felhasználó (4549932)
Most értem haza Horvátországból, ahol először volt alkalmam megtapasztalni a meztelen fürdőzés elképesztő szabadságát társaságban. Sajnálom, hogy eddig kihagytam, izgalmas volt nagyon!
#6582   2023. 07. 23. vasárnap 00:39
bdk88 bdk88
Engem is érdekelne smile
#6581   2023. 07. 22. szombat 23:08
csorbinorbi csorbinorbi
Tavirózsa utca végénél a kikötőnél lehet kocsival megállni, ott balra fordulni a földútra, és követni a partot smile
Térkép smile
(Ez egy válasz Friss Nagyi üzenetére (2023. 07. 22. szombat 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 22. szombat 17:54
Gárdonyban merre van ilyen hely?
#6580   2023. 07. 22. szombat 19:13
BiPasit BiPasit
Amikor sima strandra mész, akkor hogyan ismerkedsz?
Nos itt ugyanaz a menet, kimész a strandra beszélgetsz.
Naturizmus nem egyenlő a szexpartner kereséssel!!!
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 07. 21. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 11:22
Sziasztok! Tud vki esetleg egy olyan magyar oldalt, ahol lehet ismerkedni, barátkozni szintén naturistákkal, és nem egy megszokott baráti társaság van csak, akik másokat nem akarnak befogadni? Sajnos ez a tapasztalatunk.
#6579   2023. 07. 22. szombat 17:54
Friss Nagyi Friss Nagyi
Gárdonyban merre van ilyen hely?
(Ez egy válasz manocska77 üzenetére (2023. 07. 19. szerda 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 17:28
Sziasztok smile
Hát, most hétvégén Gárdonyba.
Pár, párba bele botlottatok volna smile
#6578   2023. 07. 21. péntek 16:33
Magányosfaszi45 Magányosfaszi45
Sziasztok!
Ez a téma engem is érdekelne,
(Ez egy válasz Timkat üzenetére (2023. 07. 21. péntek 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Tud vki esetleg egy olyan magyar oldalt, ahol lehet ismerkedni, barátkozni szintén naturistákkal, és nem egy megszokott baráti társaság van csak, akik másokat nem akarnak befogadni? Sajnos ez a tapasztalatunk.
#6577   2023. 07. 21. péntek 14:41
Resonance Resonance
Sziasztok, ez engem is érdekelne. Ha esetleg valakinek van erről infója, akár privát üzenetben is, megköszönném!
#6576   2023. 07. 21. péntek 11:27
csorbinorbi csorbinorbi
Ma délután valaki tervez menni Algyői híd alá?
Délelőtt arra vitt az utam, lementem, de nem volt senki :/
A víz nagyon jó, de baromi sok a szúnyog nyes
#6575   2023. 07. 21. péntek 11:22
Timkat Timkat
#6574   2023. 07. 21. péntek 11:03
Nudistapár Nudistapár
Nyilván az ember élvezni akarja a nyarat,életet,társaságot...de ez a közösség"átka",hogy alkalmazkodni kell az ilyen helyeken,és sokan csak pihenni akarnak naturista módon.
Az éjszakai fürdőzés meg szimplán tilos a balcsin,nem véletlenül...és ennek betartatása felelőségük is.Egyébként mi is szeretjük..: D
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 07. 21. péntek 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 08:56
Nem tudom a forgalom visszaesést mire értetted Berényben… az étterem vagy összeségében a látogatók számában. Az étterem jelenleg elég kihalt, nem akarom őket bántani többet, megoldottuk máshogy. A kemping amúgy teljesen tele, alig találni szabad parcellát, lent a nádas mellett is már alig látni szabad helyet sátrazni. De berénynek és még anno akalinak is az volt számunkra a vonzereje, hogy nem mint a heringek vagyunk a parton mint máshol. Itt van hely bőven, csend és nyugalom, jó a víz bár egyes szakaszokon sok a hínár. Esték sem unalmasak ha van társaság. Mi egy baráti társasággal voltunk bizony éjjelig ment a sztorizás, meg az iszogatás, de baromi jó éjjel még fürdeni egyet. Kicsit zavaró volt hogy az éjjeli őr szinte zaklatott minket, legyen az az éjjeli fürdőzés illetve az állítólagos hangoskodás miatt. Szinte gyereknek nézett minket, szóval ez nem volt pozitív. Amúgy minden nagyon jó minden nagyon szép Berényben.
#6573   2023. 07. 21. péntek 08:56
Felhőék Felhőék
Nem tudom a forgalom visszaesést mire értetted Berényben… az étterem vagy összeségében a látogatók számában. Az étterem jelenleg elég kihalt, nem akarom őket bántani többet, megoldottuk máshogy. A kemping amúgy teljesen tele, alig találni szabad parcellát, lent a nádas mellett is már alig látni szabad helyet sátrazni. De berénynek és még anno akalinak is az volt számunkra a vonzereje, hogy nem mint a heringek vagyunk a parton mint máshol. Itt van hely bőven, csend és nyugalom, jó a víz bár egyes szakaszokon sok a hínár. Esték sem unalmasak ha van társaság. Mi egy baráti társasággal voltunk bizony éjjelig ment a sztorizás, meg az iszogatás, de baromi jó éjjel még fürdeni egyet. Kicsit zavaró volt hogy az éjjeli őr szinte zaklatott minket, legyen az az éjjeli fürdőzés illetve az állítólagos hangoskodás miatt. Szinte gyereknek nézett minket, szóval ez nem volt pozitív. Amúgy minden nagyon jó minden nagyon szép Berényben.
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2023. 07. 19. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 16:07
Mi , elötte is használtük Berénybe az éttermet föleg , ha nem a kempingbe voltunk csak strandolni mentünk be, hogy ne kelljen kimenni, de legközelebb már nem valószinű. Azért eddig 1 ebédet eltudtál ott fogyasztani, most meg se ettem az ételt mert ki hült. A szomszédos asztalnál vissza küldték az egyik ételt mert nem azt a köretett kapta amit kért , neki pár percre rá ki hozták tűzforróan, így ebből kiindulva inkáb vissza se küldtem ennyi várakozás után inkább otthagytam. Horvátországban is drágább lett minden mint tavaly volt, de a Balatonnál is , kint 1 kapucsinó 1 sör volt a tengerparton Baskaban a bárban 6 euró a Balatonnál ugyan ez mivel itt nem hoztak vizet ki a kapucsinóhoz az is lett véve kb. 7 euro, Kint a kajánk volt 21 euro a berényi étteremben volt 19 euro . A berényi után mikor kijöttünk még bementünk 1 gyorsétterembe így akkor összeségében ez volt a drágább nyes . Konobére ha kocsival bemész az +10 euro, de legalább nem kell sétállni. Baskabán amit soknak tartottunk nagyon az az hogy 2 nyugágy és 1 napernyő 30 euro ez azért nagyon durva ebben nagyon elszálltak. Konoben a nyugágyért napernyőért nem kértek + pénzt. A horvátországi nudi kempingekben jellemzően van bent konzum bolt ott megtudod venni italt ( még kaját is ) úgy olcsobbra jön ki. Évek óta járunk Berénybe meg Dél1-re is így látjuk mi is hogy igen csak vissza esett a forgalom mindkét helyen , régeben ilyen meleg napokon alig találtál helyet most meg ilyen gond nincsen. A horvát nudi kempingekben meg azt tapasztaltuk tavaly is meg idén is hogy 20-on éves fiatalok meg jelennek nudi strandon fürdeni, de fürdőruhásan.
#6572   2023. 07. 21. péntek 08:51
bambuszliget bambuszliget
Palacsinta sincs a kínálatában, ám rákérdeztünk, és rendelhető volt. smile ...
A lángoson viszont meglepődnék én is circling
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 07. 21. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 21. péntek 08:43
Mi nem láttunk lángost a kínálatban, bár nem is néztünk nagyon az étterem felé. Lángos van a normál strand soron… bár az árak… múlt évben még csak emlegettük az 1000 Forintos lángost… hol van már az. Egy sima lángos 1400, feltéttel már 2300-2400 körül van… igaz elég nagy méret.
#6571   2023. 07. 21. péntek 08:43
Felhőék Felhőék
Mi nem láttunk lángost a kínálatban, bár nem is néztünk nagyon az étterem felé. Lángos van a normál strand soron… bár az árak… múlt évben még csak emlegettük az 1000 Forintos lángost… hol van már az. Egy sima lángos 1400, feltéttel már 2300-2400 körül van… igaz elég nagy méret.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2023. 07. 19. szerda 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 17:18
Augusztusban még egy bő hét szabi van betervezve, de még nem döntöttem hogy újra Horvátország, Berény vagy maradok helyben. Igaz, mindez időjárás függő is. Berényt favorizálom, szeretem a kemping hangulatát. A kaját meg megoldom mint eddig is, részben vendéglőben, részben saját elkészítéssel.
Legalább van lángos az új étlapon? Mert eddig nem volt pardon1 és hiányoltam. Régen még bejárt egy idős asszony és főtt kukoricát árult. Az is már a múlté...vagy mégsem?

... 35 36 37 38 39 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7310db
Utolsó üzenet: ma 13:51

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!