Tiszakarádról hallottam, de nem tudok róla semmit . Itt várom én is az információkat róla
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 03. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 03. szerda 22:36
Törölt felhasználó (4738947)

Sziasztok, az ország keleti régiójában, hol vannak nudista strandok? Köszi ha választ kapok.
a logika mentén, senki ne menjnen sehová, mert bármi bárhol? Nem gondolom, hogy a nyilvános maszturbálás normális dolog lenne, akár egy ilyen jellegű strandon. Párként, a legvisszataszítóbb dolognak tartjuk az hasonló mozdulatokkal való közeledést. De kinek mi....
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 02. kedd 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 22:12
Törölt felhasználó (3915692)

Nem akarlak megsérteni, de nem is értem ,aki ilyen helyre jár ,ahol tudja ,hogy bármi megtörténhet, miért megy ilyen helyre? már az írásban is benne van a válasz, nekem kicsit mesterkélt.
Nincs mit mi általában dél 1 en jano házat berlunk, több napra. Így ha innen ggrol,vagy éppen ott letunk alatt valami alakul kényelmesen és szabályosan megoldható.
(Ez egy válasz Csak én üzenetére (2024. 07. 02. kedd 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 16:30

Köszönjük a segítséget,természetesen valami ilyen dolgokra gondoltunk,hogy a nyílvános szex tilos az teljesen érthető(mi sem vagyunk híve az e-fajta viselkedésnek.Nyéken is ha elkap bennünket a "vágy" meg próbálunk jól elbújni igaz valami úton módon pöcs verőék ki szimatolják és már ott is vannak.
Milánóban tudtok naturista spat ajánlani?
Péntektől, vasárnaip D1-en leszünk úgy néz ki.
Sziasztok.
Augusztus 17-21-ig Porec-Ben leszünk az FKK Nudist Camping Solaris-ban.
Lesz ott még valaki innen? Esetleg megihatnánk egy pohár bort közösen.
Augusztus 17-21-ig Porec-Ben leszünk az FKK Nudist Camping Solaris-ban.
Lesz ott még valaki innen? Esetleg megihatnánk egy pohár bort közösen.
Szia
Szerintem az csak régi legenda
Mindig hallottam beszéltèk, hogy ott volt a strand.
De nyoma sincs.
Szerintem el kell kezdeni valahol aztán ki alakul az.
Amúgy nem lesz.
Majd egyszer meg keresem hol volt aztán osztjuk a coordinátát.
Mást nem tudok ki ötletelni.
Biztos jó, vagy remélhetőleg jó ott a part.
Ha nem.
Keresni kell másikat a környéken.
Szerintem. (Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 04. csütörtök 08:02
Szerintem az csak régi legenda
Mindig hallottam beszéltèk, hogy ott volt a strand.
De nyoma sincs.
Szerintem el kell kezdeni valahol aztán ki alakul az.
Amúgy nem lesz.
Majd egyszer meg keresem hol volt aztán osztjuk a coordinátát.
Mást nem tudok ki ötletelni.
Biztos jó, vagy remélhetőleg jó ott a part.
Ha nem.
Keresni kell másikat a környéken.
Szerintem. (Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 07. 04. csütörtök 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Tiszakarádról hallottam, de nem tudok róla semmit . Itt várom én is az információkat róla
Sziasztok… Van e valakinek tapasztalata Punta kriz nevű helyről?Nap lemente után van ott élet?
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Gárdonyban lehet még nudizni?
Köszi!
Köszi!
Lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 05. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 09:39
Törölt felhasználó (4737285)

Sziasztok!
Köszi!
Köszi!
A Tiszatelek kancsal harcsa csárda után van,egy kukoricáson keresztül,de nem
https://maps.app.goo.gl/5dGJtDfDvYnSb9Sc8
A tiszakarádi oldalon!
A tiszakarádi oldalon!
Köszönöm!
Ma meglátogatom
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2024. 07. 05. péntek 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma meglátogatom

Majd ha lehet.
Valahogy meg kellene jelölni a helyet.
Az útra festeni ahol be kell menni.
Egy kört az aszfaltra, vagy ilyesmi.
Ne kelljen sokáig keresgélni.
Vagy nincs ilyen gond ?
Jó a part?
Mostanában járt arra valaki? (Ez egy válasz bigkar üzenetére (2024. 07. 05. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 11:07
Valahogy meg kellene jelölni a helyet.
Az útra festeni ahol be kell menni.
Egy kört az aszfaltra, vagy ilyesmi.
Ne kelljen sokáig keresgélni.
Vagy nincs ilyen gond ?
Jó a part?
Mostanában járt arra valaki? (Ez egy válasz bigkar üzenetére (2024. 07. 05. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)

A tiszakarádi oldalon!
A tiszakarádi oldalon!
Majd írj ide mizu !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 05. péntek 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 11:11

Törölt felhasználó (4737285)

Köszönöm!
Ma meglátogatom
Ma meglátogatom

Szia ! Az nem csak szabadstrandd ? A google szerint az szabadstrand és pon a másik oldalon van a nudista rész
(Ez egy válasz bigkar üzenetére (2024. 07. 05. péntek 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 11:07

A tiszakarádi oldalon!
A tiszakarádi oldalon!
A szemben lévő part, tiszakarádi oldalon kővel erősített rész, hirtelen mélyülő.
A szabolcsi oldalon homok lerakódások vannak,S ez nem a hivatalos strand attól lejjebb van. (Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 11:52
A szabolcsi oldalon homok lerakódások vannak,S ez nem a hivatalos strand attól lejjebb van. (Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia ! Az nem csak szabadstrandd ? A google szerint az szabadstrand és pon a másik oldalon van a nudista rész
A térképen jelölve is van!!!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ,aki ismeri hogy a Debrecen melletti Vekeri tónál van-lehetőség nudizásra?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Azt szeretném kérdezni ,aki ismeri hogy a Debrecen melletti Vekeri tónál van-lehetőség nudizásra?
Köszönöm a válaszokat előre is!

A hajdúszoboszlói naturista részről valakinek véleménye?
Tudtok olyan helyet biszex és melegek nudiznak? Tolna megye közelébe.