Isteni idő volt ma Berényben, bár a víz lehetne kicsit melegebb, de nyugalom és béke.
Szia A! Írtam mailt.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 08:53

Tegnap eljött a nagy nap végre
kettesben lementünk Agárdra strandolni. Odafelé úton nem is jött szóba, hogy most fogja kipróbálni a monokinizést. Leértünk, lepakoltunk. Mondta, hogy elmegy átöltözni. Hát gyerekek.... Visszafelé már csak a tangás fürdőruha alsó volt rajta... A hatalmas cickói teljesen fedetlenül.... Szó szerint elakadt a szavam, amikor megláttam. Nem túlzok, de az egész strand, pasik, csajok bámulni kezdték
tudni kell, hogy tökéletes alakja van, hatalmas, feszes cickói. Hát nekem azonnal felállt a farkam... De olyan durván, hogy ahogy ültem, a törölközőt az olembe kellett tenni... Én ilyet még nem éreztem. Ő meg teljesen természetesen jött oda mellém, leterítette a törölközőt, és a hátára feküdt. A méretes mellbimbói kőkeményen agaskodtak... Pont, mint a farkam
kérdezte, hogy miért nem fekszek le napozni... Hát mondom úgy feláll, hogy így nem volna jó ötlet
meg mosolygott, aztán elkezdte kérdezgetni, hogy mire áll így fel. Hát mondom arra, hogy látom a pasikat, ahogy bámulnak... Biztos jól megdugnának
szóval így indult a napunk. Egész álló nap így volt. Ebednél beültünk volna hekkezni. Oda is melltartó nélkül jött. Erre rászólt a pultos csaj, hogy "nem így kéne!egy melltartót dobj má' magadra !" -jo paraszt módjára. Persze, megértem, de lehetett volna szebben is. Na mindegy, nem volt nála melltartó, meg fel is idegesített a csaj stílusa, úgyhogy elvitelre kértük. Hát megmondom őszintén, hogy nekem kb egész nap állt a farkam, 2x is el kellett menjek kiverni, mert egyszerűen nem bírtam magammal. Ő is nagyon élvezte, mondta hogy baromira felizgatta, hogy ennyien bámulták
szóval nagyon jól sült el. Este nagyon megdugtam , mikor hazaértünk

Imádom én is a monokinit. Vagy amikor a strandon öltöznek át a csajok...
Sajna az én asszonyomat nemnagyon tudom rávenni. (Ez egy válasz Jocó85 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 07:10
Sajna az én asszonyomat nemnagyon tudom rávenni. (Ez egy válasz Jocó85 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 07:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tűnik rossznak. De egyedül nem az igazi. Ti mikor lesztek kint?
Pontosan arra, mint egy textiles strandon. Élvezed a napsütést, a vizet, a pozitív hangulatot. Csak épp meztelenül. Ha másra célzol vagy mást keresel, Berény nem a te helyed!
(Ez egy válasz Miszterek13 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 07:03

Sziasztok! Valaki tudna meselni , Berenybe mire kell oda figyelni? Es milyen elmenyekel gazdagodot?
Sziasztok újpesti vagy dunakeszi nudin pár esetleg hölgy?
De hisz ott Gárdonyban a nudi miért nem oda mentetek? ez oda való, nem normál strandra.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 06. 15. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 15. vasárnap 08:53

kettesben lementünk Agárdra strandolni. Odafelé úton nem is jött szóba, hogy most fogja kipróbálni a monokinizést. Leértünk, lepakoltunk. Mondta, hogy elmegy átöltözni. Hát gyerekek.... Visszafelé már csak a tangás fürdőruha alsó volt rajta... A hatalmas cickói teljesen fedetlenül.... Szó szerint elakadt a szavam, amikor megláttam. Nem túlzok, de az egész strand, pasik, csajok bámulni kezdték
tudni kell, hogy tökéletes alakja van, hatalmas, feszes cickói. Hát nekem azonnal felállt a farkam... De olyan durván, hogy ahogy ültem, a törölközőt az olembe kellett tenni... Én ilyet még nem éreztem. Ő meg teljesen természetesen jött oda mellém, leterítette a törölközőt, és a hátára feküdt. A méretes mellbimbói kőkeményen agaskodtak... Pont, mint a farkam
kérdezte, hogy miért nem fekszek le napozni... Hát mondom úgy feláll, hogy így nem volna jó ötlet
meg mosolygott, aztán elkezdte kérdezgetni, hogy mire áll így fel. Hát mondom arra, hogy látom a pasikat, ahogy bámulnak... Biztos jól megdugnának
szóval így indult a napunk. Egész álló nap így volt. Ebednél beültünk volna hekkezni. Oda is melltartó nélkül jött. Erre rászólt a pultos csaj, hogy "nem így kéne!egy melltartót dobj má' magadra !" -jo paraszt módjára. Persze, megértem, de lehetett volna szebben is. Na mindegy, nem volt nála melltartó, meg fel is idegesített a csaj stílusa, úgyhogy elvitelre kértük. Hát megmondom őszintén, hogy nekem kb egész nap állt a farkam, 2x is el kellett menjek kiverni, mert egyszerűen nem bírtam magammal. Ő is nagyon élvezte, mondta hogy baromira felizgatta, hogy ennyien bámulták

Nem tűnik rossznak. De egyedül nem az igazi. Ti mikor lesztek kint?
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 10:15

Sziasztok! Mi a párommal Tiszasasra járunk nidizni. Elég kevés nudista jár ki. Ilyenkor még nem jó a part, de jelzek, ha már rendben van. Gondoltam szólok, hogy aki szereti az élővizet és nincs a közelében annak jó infó lehet. Mi szoktunk sátorozni is 1-2 napot.
Sziasztok! Valaki tudna meselni , Berenybe mire kell oda figyelni? Es milyen elmenyekel gazdagodot?
Sziasztok!
Volt valaki tegnap Berényben?
Milyen az élet, sokan vannak?
Én ma mennék.
Volt valaki tegnap Berényben?
Milyen az élet, sokan vannak?
Én ma mennék.
Lemaradt a többi rész , szóval jo kis hely volt fel sétálni a jó messzire, a híd irányába, régen sokan jártak, meg simán strandolni is. Mi meló után is le jártunk, de idén még kevesebb idő lesz rá.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 16:58

Hát igen mi is olyan közel vagyunk kb mint ti, de mi pont ezért nem tudunk oda járni.
Hát igen mi is olyan közel vagyunk kb mint ti, de mi pont ezért nem tudunk oda járni.
(Ez egy válasz FreeBb üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 10:15

Sziasztok! Mi a párommal Tiszasasra járunk nidizni. Elég kevés nudista jár ki. Ilyenkor még nem jó a part, de jelzek, ha már rendben van. Gondoltam szólok, hogy aki szereti az élővizet és nincs a közelében annak jó infó lehet. Mi szoktunk sátorozni is 1-2 napot.
Én anno sokat jártam nudizni strandokra, férfi napozókra... Próbáltam a feleségem is invitálni, de valahogy nem akar. Pedig eléggé exhibicionista. Viszont fejlődünk
tavaly óta tangás bikinit hord, idén pedig szintet lépünk, jelezte, hogy szeretné "otthon felejteni" a bikini felsőjét is
ahogy ezt kimondta, egyből felállt a farkam. Kérdezte is hogy mi van. Hát mondom elképzeltem ahogy bámulni fogják a cickódat meg a tangás popsid , és hogy mennyire meg akarnak majd dugni
na ez az érzés van bennem hónapok óta. Viszont most hétvégén ha összejön, élesben is kipróbáljuk vegreeeee

Jó volt, bár nem voltak sokan. Ma is tervezem, hogy megyek. /csütörtökön /
(Ez egy válasz csaknorisz üzenetére (2025. 06. 11. szerda 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Mi is szoktunk járni. Hétvégén is voltunk.
(Ez egy válasz csaknorisz üzenetére (2025. 06. 11. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a választ, akkor tuti nem oda megyünk. nézek mást.
(Ez egy válasz Resonance üzenetére (2025. 06. 11. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 15:17

Az idei évtől Koversada nem biztos hogy jó választás. Újra szétzúztak egy tradicionális naturista helyet.
Nem írtad, hogy milyen típusú helyet kerestek, de gondolom hogy apartmanról lenne szó. Isztrián vannak még más naturista kempingek is, talán ott több szerencsétek lenne. Próbáljátok esetleg meg a Gebetsroither-en keresztül mobilházhoz, lakóautóhoz jutni.
Nem írtad, hogy milyen típusú helyet kerestek, de gondolom hogy apartmanról lenne szó. Isztrián vannak még más naturista kempingek is, talán ott több szerencsétek lenne. Próbáljátok esetleg meg a Gebetsroither-en keresztül mobilházhoz, lakóautóhoz jutni.
De jó, hogy megnéztem a választ, pont most akartam foglalni, így biztos nem oda megyünk. kár érte... Köszi!
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2025. 06. 11. szerda 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 11:01

Sziasztok!
Koversada nagy részén a naturistából, textiles részt csináltak ( a sziget , a villák a központi étterem rész, konzum bolt és környéke azok mind textilesek lettek ) , csak a Lim Fjord felöli rész maradt natursta. Szerintünk így rosszabb lett mint volt.
Koversada nagy részén a naturistából, textiles részt csináltak ( a sziget , a villák a központi étterem rész, konzum bolt és környéke azok mind textilesek lettek ) , csak a Lim Fjord felöli rész maradt natursta. Szerintünk így rosszabb lett mint volt.
Köszi a választ. Nem voltunk még, most lett volna az első...
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2025. 06. 11. szerda 01:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 11. szerda 01:37

Voltatok már Valaltán? Ha nem, és nincsen összehasonlítási alap, akkor tökéletes lehet Koversada is. Nincsen vele semmi gond önmagában.
Ha már voltatok Valaltán, azzal összehasonlítva, szerintem csalódás lenne.
De ha foglaltok bárhova szállást, napijeggyel mindkét helyre bemehettek.
Ha már voltatok Valaltán, azzal összehasonlítva, szerintem csalódás lenne.
De ha foglaltok bárhova szállást, napijeggyel mindkét helyre bemehettek.