Sziasztok.
Görögország Paralia Katerini-ről van valakinek vmi infója?
Térképen látunk egy naturista beachet.
Köszi
Görögország Paralia Katerini-ről van valakinek vmi infója?
Térképen látunk egy naturista beachet.
Köszi
Mesélnétek a helyről? Adottságok, lehetőségek?
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2025. 06. 26. csütörtök 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 26. csütörtök 08:00

Kecskemétről inkább a Szikit javaslom. Az előbb olvastam itt hogy D1 en nagyon algás a víz. Infrastruktúra szempontjából is jobb . De ti döntitek el. Mi még soha nem csalódtunk.....
Kecskemétről inkább a Szikit javaslom. Az előbb olvastam itt hogy D1 en nagyon algás a víz. Infrastruktúra szempontjából is jobb . De ti döntitek el. Mi még soha nem csalódtunk.....
(Ez egy válasz Ambrosia üzenetére (2025. 06. 25. szerda 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 20:23

Sziasztok!
A hétvégén tervezzük életünk első látogatását Délegyházára. Leírnátok pár sorban hogy mik a szabályok, etikett ott? Mire figyeljunk, mit ne hagyjunk ki? Milyen program lehetosegek, tevekenysegek vannak?
Az olvassuk, hogy nem kicsi teruleten fekszik. Leírnatok h merre mit talalunk, merre erdemes korulnezni?
Szivesen ismerkedunk, de nem szexualisan!
Feltöltődni és a gátlásainkat levetni szeretnénk.
Köszönjük ha válaszoltok.
A hétvégén tervezzük életünk első látogatását Délegyházára. Leírnátok pár sorban hogy mik a szabályok, etikett ott? Mire figyeljunk, mit ne hagyjunk ki? Milyen program lehetosegek, tevekenysegek vannak?
Az olvassuk, hogy nem kicsi teruleten fekszik. Leírnatok h merre mit talalunk, merre erdemes korulnezni?
Igen,ezt mi is tapasztaltuk.
Nagyon algás a tó víze, mi be sem mentünk. (Ez egy válasz fiatlaka18 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 14:51
Nagyon algás a tó víze, mi be sem mentünk. (Ez egy válasz fiatlaka18 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Járok Berénybe,Délegyre.
Szerintem mind a két helyen azonos a korosztály.
Fiatalok, idősebbek.
Délegyen egyáltalán nem vettem észre, hogy ott jóval több fiatal lenne.
Sajnos Délegyen a tó vize nagyon algás, számomra taszító látvány volt, és mások számára is.Sokan ez miatt nem is mentek be fürdeni. :(
Járok Berénybe,Délegyre.
Fiatalok, idősebbek.
Sajnos Délegyen a tó vize nagyon algás, számomra taszító látvány volt, és mások számára is.Sokan ez miatt nem is mentek be fürdeni. :(
Talán túl csípős volt a bemutatótok fűszere Falirakin!
De akkor a nagyon idős társaságnak mutattátok be a strandon azt, amit? (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 21:49

De akkor a nagyon idős társaságnak mutattátok be a strandon azt, amit? (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 06. 25. szerda 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

De sajnos nagy a baj a Naturizmus terén... Nyaralni vagyunk Falirakoszban 3 napja megyünk ki hol délelőtt hol delben hol délután, es pont azt beszéltük ma hogy itt vannak több országból szinte, de nagyon idős a tarsaság mi a 40 évünkkel fiatalok voltunk kint.... Rossz ezt látni ,es az a helyzet otthon is a szegedi Szikin..Swinger.. Hát mi azt is csináljuk hat ott is 40 +
De sajnos nagy a baj a Naturizmus terén... Nyaralni vagyunk Falirakoszban 3 napja megyünk ki hol délelőtt hol delben hol délután, es pont azt beszéltük ma hogy itt vannak több országból szinte, de nagyon idős a tarsaság mi a 40 évünkkel fiatalok voltunk kint.... Rossz ezt látni ,es az a helyzet otthon is a szegedi Szikin..Swinger.. Hát mi azt is csináljuk hat ott is 40 +
Sziasztok!
Nos senki sem akart titeket megbántani, bántó szándékból nem láttam, egyszerűen adtatok egy magas labdát amit itt többen lecsaptak, okoskodás nélkül. Ez kábé olyan mint a magyar narancs esete kicsit kisebb kicsit savanyúbb, de a miénk. Ez a mi berényünk tök jó. Azt a bulizós közeget amíg szeretnétek még Horvátországban sem láttuk, Valaltán. Lehet keresgélni kell mondjuk Franciaországban, bocsi de se leírni se kiejteni nem tudom annak a nagy nudista partnak a nevét… na az jó részt a swingerről szól, mindegy is. Jó keresgélést nektek 20 év múlva meg várunk titeket csámcsogni a vízbe berénybe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 16:50
Törölt felhasználó (3915692)

Elég gyorsan eljutottunk a valósághoz, képmutatás és mellé beszéd nélkül, mit szoktak ilyenkor mondani. süssön rátok a nap.
Mármint?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 16:50

Elég gyorsan eljutottunk a valósághoz, képmutatás és mellé beszéd nélkül, mit szoktak ilyenkor mondani. süssön rátok a nap.

Sikerült megint a lényeget meg fognod
nyugalom, swinger, pénz…
Tudom nektek kell még 10-15 év hogy a nyugodt langyos Berényi vízben csámcsogjatok, nincs ezzel semmi baj, mindenki annyi idős amennyinek érzi magát. Mi ha kicsit bulizni akarunk megyünk egy egy vonatmegállót keresztúrba és bemegyünk a Retroba, múlt évben jó kis bulik voltak, a Kozmix nagyon jó volt. A swingerrel mi a gond? Sok a swingeres az tény de nem ott a parton játszunk max a sátorban vagy a faházakban lehetőleg mást nem zavarva. Tiszteletben tartva hogy minden swingeres nudista, de nem minden nudista swingeres. Látványos, megbotránkoztató viselkedést nem tapasztaltunk. Ha csak nem az öreg urat a nádas szélén a matracon verte a recsát
na mindegy. Sok embernek ez s hely a kikapcsolódás
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 14:31

Tudom nektek kell még 10-15 év hogy a nyugodt langyos Berényi vízben csámcsogjatok, nincs ezzel semmi baj, mindenki annyi idős amennyinek érzi magát. Mi ha kicsit bulizni akarunk megyünk egy egy vonatmegállót keresztúrba és bemegyünk a Retroba, múlt évben jó kis bulik voltak, a Kozmix nagyon jó volt. A swingerrel mi a gond? Sok a swingeres az tény de nem ott a parton játszunk max a sátorban vagy a faházakban lehetőleg mást nem zavarva. Tiszteletben tartva hogy minden swingeres nudista, de nem minden nudista swingeres. Látványos, megbotránkoztató viselkedést nem tapasztaltunk. Ha csak nem az öreg urat a nádas szélén a matracon verte a recsát

Akkor a jövő a csend és a swinger , éljen a naturizmus és a pénz ami ezt életben tartja.
Nem inkább előítélet?
(intézd el hogy a Dél1-es DJ berényben játszon, a berényi lemezlovast meg elküldöd Dél1-re)
Sportolni berényben is lehet, ha lent vagyok el tudsz velem jönni futni/bringázni, lenyomunk 50-100 km-t, és abszolváltuk a problémakört. Labdajátékok/pingpong eddig is ment, sőt a SUP is elindult mostanában.
Közben lehet hogy változik a szemlélet, és nincs előítélet
(bocsi magas laszti volt, le kellet írnom, Dél1-ről még mindig nem tudtok semmit..
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 15:21
(intézd el hogy a Dél1-es DJ berényben játszon, a berényi lemezlovast meg elküldöd Dél1-re)
Sportolni berényben is lehet, ha lent vagyok el tudsz velem jönni futni/bringázni, lenyomunk 50-100 km-t, és abszolváltuk a problémakört. Labdajátékok/pingpong eddig is ment, sőt a SUP is elindult mostanában.
Közben lehet hogy változik a szemlélet, és nincs előítélet

(bocsi magas laszti volt, le kellet írnom, Dél1-ről még mindig nem tudtok semmit..

Nincsenek csodák, csupán szemlélet.
Nincsenek csodák, csupán szemlélet.
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 14:52

Olvasgattam a hozzászólásaidat.
Ha jól láttam Délegyházáról jók a benyomásaid.
Mi még sajnos nem voltunk, miben más mint berény?
(hétvégén talán house party lesz, a zene tényleg más... mondom úgy hogy nagyon bírom a stílust, fiatalságom zenéje
)
köszi
(hétvégén talán house party lesz, a zene tényleg más... mondom úgy hogy nagyon bírom a stílust, fiatalságom zenéje

köszi
Olvasgattam a hozzászólásaidat.
)
köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor a jövő a csend és a swinger , éljen a naturizmus és a pénz ami ezt életben tartja.
Sziasztok!
Járok Berénybe,Délegyre.
Fiatalok, idősebbek.
Járok Berénybe,Délegyre.
Fiatalok, idősebbek.
egyetértünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 25. szerda 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Bingó!
(Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2025. 06. 25. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 13:50

Az 50-es korosztály az új 40-es.
Viccet félretéve, mi sem érezzük magunkat öregnek, elég sok dolog mozgatja még a fantáziánk, de jó néha hallani a csendet, és kiszakadni a nagyváros forgatagából.
Pont az a jó berényben hogy sokszínű, mint egy kis falu, és együtt lélegzik a kis csapat..
Viccet félretéve, mi sem érezzük magunkat öregnek, elég sok dolog mozgatja még a fantáziánk, de jó néha hallani a csendet, és kiszakadni a nagyváros forgatagából.
Pont az a jó berényben hogy sokszínű, mint egy kis falu, és együtt lélegzik a kis csapat..
Az 50-es korosztály az új 40-es.
Pont az a jó berényben hogy sokszínű, mint egy kis falu, és együtt lélegzik a kis csapat.. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 06. 25. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 25. szerda 13:23
Pont az a jó berényben hogy sokszínű, mint egy kis falu, és együtt lélegzik a kis csapat.. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 06. 25. szerda 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsi fe ne általánosíts. Nem hiszem hogy a mostani 40-50-es generáció kiöregedett és jön s bla-bla duma a csendről, a zene lehalkításról. Nem mindenki féktelen bulizással akarja tölteni a szabadságát. Az állandó mókuskerékből sokaknak igenis megváltás kis nyugalomban napozni meztelenül. Az meg megint csak nem állja meg a helyét hogy megy a párvadászás, can egy két ismert figura akik arra hajtanak a tény, elég szánalmasak. Nem kell leírni berényt és egy kiöregedett generáció helyének tartani.