Ezt még én sem értem,
az, úszás akart lenni, csak kijavított a prediktív.
Viszont voltunk ma brutál messze kell menni befelé, most voltunk elsőnek és nagyon tetszett a hely maga. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 07. 28. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 21:43
az, úszás akart lenni, csak kijavított a prediktív. Viszont voltunk ma brutál messze kell menni befelé, most voltunk elsőnek és nagyon tetszett a hely maga. (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 07. 28. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Hűha, párszor elolvastam, de csak nem jövök rá a szerző mire kíváncsi..,
Sziasztok! Péntek du Harcsás?
Sziasztok.
Budapest(en) es kornyeken, hol van nudi /melyik szakasz pontosan? Nem vagyok jartas itthon ebben. (Mashol igen)
Hetvegen szombaton mennek.
Budapest(en) es kornyeken, hol van nudi /melyik szakasz pontosan? Nem vagyok jartas itthon ebben. (Mashol igen)
Hetvegen szombaton mennek.
Ada bojanan most a napokban ismerkedni vágyó pasi?
sziasztok...csutortok -pentek a D1.en leszunk....ismerkednenk csak párral....
Tegnap együtt napoztunk egy "helyibéli" fiatal sráccal Nyéken, K-val kezdődik a keresztneve, ha itt van, dobjon egy üzit!
azt akarta megkérdezni, mennyire van leapadva a Balaton, érdemes-e útra kelni...
(Ez egy válasz miki966 üzenetére (2026. 07. 28. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Számomra is okozott fejtörést...
...aztán feladtam.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 07. 28. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 21:43
...aztán feladtam.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2026. 07. 28. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2026. 07. 28. kedd 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 28. kedd 20:55
Sziasztok holnap benézünk Berénybe mennyire messze a víz az utazáshoz?
Sziasztok holnap benézünk Berénybe mennyire messze a víz az utazáshoz?
Sziasztok, Balaton északi parton, vonyarc- Györök - Ederics szakaszon tudtok esetleg eldugott helyet ahol lehet nudizni?
Szia! Mik szerdán megyünk
(Ez egy válasz drako31 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi vasárnap Adony Lórévnél voltunk csak a szél zavart bennünket!
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 14:46
Mi végül lejjebb mentünk.. Érdnél voltunk,a vízműtelepnél.Fent hagytuk az autót a gáton,de nyugodtan beállhattunk volna az erdőbe is.Szinte a partig le lehet menni.Rögtön az elején volt egy pecás,meg a barátnője,lejjebb mentünk kb 100 métert.Volt árnyék,mrg napos rész.Homokos apart,de vannal ittt ott kövek. Mi ledobtuk a textilt,nem zavart senkit.Lejjebb voltak pecások,de kb 300 méterre.Meg 1 csónakban jött kettő,de azok is vagy 30 méterre a parttól.A
ku
nem zavart minket..
alf
ty alf
a
Sziasztok..még pár napot Horvatországban nudizunk,(Koversada),ugy döntottünk,h.kipróbaljuk Punta Kriz-t és az Anaconda klubot..ha esetleg van itt pár,hasonlo parameterekkel,szivesen összefutnánk velük(akár véletlenül)
az meglepo, mert mi rendszeresen ismerkedünnk ott.
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2026. 07. 24. péntek 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 24. péntek 17:30
Mindennel teljes mértékben egyetértek, kivéve a nyitottságot és az őszinteséget. Talán 5-6 éve járunk mi is nudira, de a kötelező köszönésen túl még nem sikerült csak egy baráti párost szereznünk. Ezen kívül valóban felszabadító és jó dolog ide tartozni!
Hello. ahogy írtam,a régi 6-os úton a Ct PARK után tudsz lemenni.A gáton meg lehet állni. Nagyon nyugis,1 parti pecás volt kb 100 méterre,meg egy csónakos.
(Ez egy válasz Oleh111 üzenetére (2026. 07. 27. hétfő 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok opció nincsen, Vallaltán tudtok napijeggyel strandolni, de ide azért zömében párral, családdal érkeznek az embere, napijeggyel lehet egyedülállót be sem engednek.
A város déli felén van még egy nudista strand, a parkolótól 10 perc sétára, de ott sok emberrel nem találkoztunk, ha lesznek is, válogatásra nem lesz lehetőség. Nagyobb létszám Punta Kriz-en lehet, szexelni meg nem kötelező ott. (Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 21:20
A város déli felén van még egy nudista strand, a parkolótól 10 perc sétára, de ott sok emberrel nem találkoztunk, ha lesznek is, válogatásra nem lesz lehetőség. Nagyobb létszám Punta Kriz-en lehet, szexelni meg nem kötelező ott. (Ez egy válasz paar30 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Augusztusban megyünk Rovinjba feleségemmel. Szivesen flörtölne a nudin pasikkal. Rovinjba melyik stranra menjünk? Nem a swinger partot keressük. Nem akarunk szexet,a strandon. Flörtölni finoman pasival, ismerkedés, aztán este szex. Tudtok helyet ajánlani?
Augusztusban megyünk Rovinjba feleségemmel. Szivesen flörtölne a nudin pasikkal. Rovinjba melyik stranra menjünk? Nem a swinger partot keressük. Nem akarunk szexet,a strandon. Flörtölni finoman pasival, ismerkedés, aztán este szex. Tudtok helyet ajánlani?
Szia, érden ez hol található? Mások is voltak, vagy csak ti?
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2026. 07. 26. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 26. vasárnap 14:46
Mi végül lejjebb mentünk.. Érdnél voltunk,a vízműtelepnél.Fent hagytuk az autót a gáton,de nyugodtan beállhattunk volna az erdőbe is.Szinte a partig le lehet menni.Rögtön az elején volt egy pecás,meg a barátnője,lejjebb mentünk kb 100 métert.Volt árnyék,mrg napos rész.Homokos apart,de vannal ittt ott kövek. Mi ledobtuk a textilt,nem zavart senkit.Lejjebb voltak pecások,de kb 300 méterre.Meg 1 csónakban jött kettő,de azok is vagy 30 méterre a parttól.A
ku
nem zavart minket..
alf
ty alf
a
Sziasztok! Nyéklátházi bányatóra szokott valaki járni nidizni?
Sziasztok. Dunakeszi nudin is elég nagy a part rész most meg lejjebb van a Duna és jó sokáig lehet menni napozni nudjzni teljesen a Megyeri hid-ig!)))
Szóval nyugodtan jöjjön aki akar párok nök mert szoktak.lenni mint most hétvégén is!))
Szóval nyugodtan jöjjön aki akar párok nök mert szoktak.lenni mint most hétvégén is!))

kotlar

Kirsty