Nekem lenne 1 tippem. Ahogy nézem màr csak e hétvégén lesz alkalmas idő rà.
(Ez egy válasz csepel_bipasi üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 08:42
Sziasztok!
Csepel környékén hol érdemes/lehet nudizni a Duna partján?
Nyeki tora most este ? Párt keresek ott hogy kukkoljam es kiverjem
Hogy legyen egy pozitív hozzászólás Nyék mellett. Ma kellemes látványban volt részem. Hárman szerették egymást. Először féltem hogy három hapsi az de jobban megnézve középen egy hölgy volt. (Én a vizen voltam) Kipróbáltak több pózt és úgy éreztem nem zavarja őket ha nézem az akciót. Mikor végeztek, közelebb mentem, és gratulátam, egyben megköszöntem a látványt. A hölgy
es
bájos teremtés volt. Meglepődtem, hogy ilyen törékenyen is elbírt két pasival. Nagyon szimpik voltak, nem csak "ratyik" vannak Nyéken!
alf
zm alf
él alf
etlenül
A dunakeszi nudira szokott valaki menni? Milyen hely?
Tudom nem társkereső, de holnap körbevezethetlek.
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Melegek örzik a “helyüket “csunyán néznek ,nehogy oda pakolj ,plusz 70 éves faszverő buzik sétalnak oda vissza .A nyéki to nal mar nincs nudizás másrol szol..
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2026. 08. 31. hétfő 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm az infót!
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken merre van a nudi,mit lehet tudni rolla?
Szia. Gárdony télen-nyáron nyitva van. Az egy vadnudi a félszigeten.
(Ez egy válasz Jatekos7878 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 30. vasárnap 08:01
Sziasztok! Valós lehet az információ, hogy a gárdonyi naturista strand augusztus 27-ig volt nyitva? Még nem voltam ott, nincs tapasztalatom, a napokban szeretném megnézni.
Az mindig nyitva van! Vadnudi! Tele ratyikkal!
(Ez egy válasz Jatekos7878 üzenetére (2026. 08. 30. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 30. vasárnap 08:01
Sziasztok! Valós lehet az információ, hogy a gárdonyi naturista strand augusztus 27-ig volt nyitva? Még nem voltam ott, nincs tapasztalatom, a napokban szeretném megnézni.
Sziasztok. Ez engem is érdekelne. Köszönöm
(Ez egy válasz Angel2017 üzenetére (2026. 08. 26. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 26. szerda 14:10
Sziasztok! Aki ismeri esetleg, hogy a Megyeri híd környékén hol lehet lemenni a Duna partra, az kérlek írja meg nekünk, privátban. Köszönjük
Sziasztok!
Tudtok ajánlani kempinget dél-dunántúlon ahol lakóautóval el lehet tölteni néhány kellemes napot?
Természetesen naturista kempingre gondoltam.
kössz
Tudtok ajánlani kempinget dél-dunántúlon ahol lakóautóval el lehet tölteni néhány kellemes napot?
Természetesen naturista kempingre gondoltam.
kössz
Nyéken van kint valaki? Milyen az időjárás, mennyire fúj a szél? Alkalmas supozásra? Ha valaki megírná, akkor azt megköszönnénk!
Sziasztok! Én is keresek Dél-Pest környékén nudit
(Ez egy válasz csepel_bipasi üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 27. csütörtök 08:42
Sziasztok!
Sziasztok!
Élet biztos van, de hétköznap eleve kevesebben vannak, legalábbis ezt tapasztaltuk a hó elején. Elaludni készül a nyár…
(Ez egy válasz nmeli üzenetére (2026. 08. 25. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 09:04
Sziasztok! Párként megyünk holnap Balatonberénybe. Érdemes megjegyezni, van ott még ilyenkor élet?
Sziasztok! Aki ismeri esetleg, hogy a Megyeri híd környékén hol lehet lemenni a Duna partra, az kérlek írja meg nekünk, privátban. Köszönjük
Szerintem is!
(Ez egy válasz tkrisztina71 üzenetére (2026. 08. 18. kedd 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párként megyünk holnap Balatonberénybe. Érdemes megjegyezni, van ott még ilyenkor élet?

kotlar

Renata