Budapesten a Kopaszi gáton nem lehet nudizni? Ki tud rola valamit?
Hello! Félrevonulva (tehát ha nem láthatja meg senki) lényegében bárhol lehet(hacsak nem azt szeretnétek,hogy direkt meglássanak,ebben az esetben a "hivatalos" helyeket tényleg nem ajánlanám...
,)ha nem tapasztaltál ilyet,az csak jó.
Hogy érted azt,hogy az Adrián nem szóltak érte? Észrevették,de nem reagáltak és szó nélkül továbbmentek,v. pedig ott maradtak és (szó nélkül) nézték! Ez esetben lehet(?),hogy idén már kinn is lesz (több nyelven!) a tábla: Kedves vendégeink! Itt (félrevonulva) nyugodtan szexelhetnek,nem szólunk érte.
(Ez egy válasz sandra69 üzenetére (2009. 04. 20. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 20. hétfő 11:33

Hogy érted azt,hogy az Adrián nem szóltak érte? Észrevették,de nem reagáltak és szó nélkül továbbmentek,v. pedig ott maradtak és (szó nélkül) nézték! Ez esetben lehet(?),hogy idén már kinn is lesz (több nyelven!) a tábla: Kedves vendégeink! Itt (félrevonulva) nyugodtan szexelhetnek,nem szólunk érte.

Sziasztok!
Tudtok olyan helyet ahol félrevonulva lehet szexelni is? Mert ilyet én még Mo-n hivatalos nudi helyen nem tapasztaltam.Az Adrián ott nem szóltak érte.
Tudtok olyan helyet ahol félrevonulva lehet szexelni is? Mert ilyet én még Mo-n hivatalos nudi helyen nem tapasztaltam.Az Adrián ott nem szóltak érte.
Sziasztok!
Sziasztok! A Kehidakustányi termálfürdőben is van nudista terasz, igaz elég kicsi és kopár, de legalább van.
Sziasztok! Mi egyszer voltunk a gárdonyi nudista strandon! Szerintünk nem rossz hely!
(Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 04. 17. péntek 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönjük a tippeket.

A Balatonnál Berényben ill. Akaliban van naturista strand és kemping(az akarattyai sajnos megszűnt),ill. a nemesbüki Angela Farm (Zalakaros közelében), de Szfvártól Délegy sincs túl messze,ill. a szigetmonostori Naturista Park is remek hely,érdemes megnézni és bár kicsit "odébb " van,de (szerintem) a SZIKI (Szeged-Sziksósfürdő) a legjobb
!!!
(Ez egy válasz vica-tomi üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 12. vasárnap 11:08

A Balaton vagy Székesfehérvár környékén ismer valaki normális nudista helyet?
sziasztok
Pénteken délután megyek Nyékre, ha van olyan lány vagy pár aki szivesen velem tartana akkor jelezzétek.
Én egy 28 éves igényes srác vagyok.
Pénteken délután megyek Nyékre, ha van olyan lány vagy pár aki szivesen velem tartana akkor jelezzétek.
Én egy 28 éves igényes srác vagyok.
Köszi csibu, ismerjük a helyet. Nagyon okés, csak nem túl népes, és szívesebben vagyunk társaságban. Ellenben, ha legközelebb mentek, írhattok egy PM-et, és megpróbálunk mi is ugyanakkor menni oda.
(Ez egy válasz csibu35 üzenetére (2009. 04. 10. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsi!a nyéki üzit nem neked szántam!
(Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2009. 04. 10. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!Nyéken elfordulsz a 35-os utra(muhi felé)4-es km-kőnél jobbra és ott is vagy.
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2009. 04. 12. vasárnap 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 12. vasárnap 08:32

Sziasztok!!! Segítsen már nekem valaki, hogy Miskolc felől hogyan tudok eljutni a Nyékládházi nudi részre! Szeretnénk menni a párommal,de nem találtuk meg! Ha van GPS koordniátátok pontos akkor azt is megköszönnénk!
A Balaton vagy Székesfehérvár környékén ismer valaki normális nudista helyet?
Szia!Nyéken elfordulsz a 35-os utra(muhi felé)4-es km-kőnél jobbra és ott is vagy.
(Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2009. 04. 10. péntek 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!!! Segítsen már nekem valaki, hogy Miskolc felől hogyan tudok eljutni a Nyékládházi nudi részre! Szeretnénk menni a párommal,de nem találtuk meg! Ha van GPS koordniátátok pontos akkor azt is megköszönnénk!
Varsányban milyen lehetőség van?
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 04. 10. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 10. péntek 00:29

Isten mentsen de néha olyan sok sületlenség van itt.Aki keres nudi strandot az talál.Nem értem jó semmi nincs messze van Budakalász van Délegyháza vagy Varsány Balaton Velencei tó mi a baj?
Sziasztok! Békés megyében tud valaki nudista (naturista) strandot?
Szalkszentmárton.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 23:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Isten mentsen de néha olyan sok sületlenség van itt.Aki keres nudi strandot az talál.Nem értem jó semmi nincs messze van Budakalász van Délegyháza vagy Varsány Balaton Velencei tó mi a baj?
Írhat nekünk is, aki tud ilyet.
(Ez egy válasz bundika1255 üzenetére (2009. 04. 09. csütörtök 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 09. csütörtök 15:52

Helo
nemtud valaki jó nudistastrandot bács-kiskun megyében vagy környékén??
Helo