Sziasztok! Az algyői nudista strandot ajánlom mindenkinek! Remélem ezen a nyáron is kedvet kapnak néhányan a fürdőruha nélküli úszáshoz, napozáshoz.

Sziasztok. Párom és én kb két hete voltunk kint barátainkkal a Luppán, de kezd nevetséges lenni az egész... Az még hagyján, hogy a legtöbb ffi kidülledt szemekkel nézi barátnőmet ... - de hogy a homokosok ilyen számban terjedjenek el, az már tényleg zavaró!! És még ha szépen is szólok, akkor sem tágítanak. Sőt, még nekik áll feljebb
(Aki arra jár, könnyen észreveheti őket: felálló farokkal mászkálnak a kocsik között, keresve a "prédát", egy mesztelen másik ffi személyéen...)
Mégis, mi a fenére számítanak? És persze fel van az ilyen háborodva, ha megkergetik őket a tó körül...
És akkor még a zsarukról nem is beszéltünk...Mert hogy ők sem a megannyi kocsi lopás vagy az egyre veszélyesebb jetski-sek miatt jönnek ki. Ááá, dehogy. Ők a találomra kiszúrt nudisokra hajtanak- téve mindezt egy átlagos kék skodávl...
Egy éve már kaptunk egy felszólítást (azonnal vegyünk fel fürdőruhát, különben szabálysértést követünk el...vagy mi..) Szóval köszi, de mi inkább keresünk egy másik, nyugisabb helyet!!
(Ez egy válasz par35 üzenetére (2009. 05. 06. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 06. szerda 19:32
(Aki arra jár, könnyen észreveheti őket: felálló farokkal mászkálnak a kocsik között, keresve a "prédát", egy mesztelen másik ffi személyéen...)
Mégis, mi a fenére számítanak? És persze fel van az ilyen háborodva, ha megkergetik őket a tó körül...
És akkor még a zsarukról nem is beszéltünk...Mert hogy ők sem a megannyi kocsi lopás vagy az egyre veszélyesebb jetski-sek miatt jönnek ki. Ááá, dehogy. Ők a találomra kiszúrt nudisokra hajtanak- téve mindezt egy átlagos kék skodávl...
Egy éve már kaptunk egy felszólítást (azonnal vegyünk fel fürdőruhát, különben szabálysértést követünk el...vagy mi..) Szóval köszi, de mi inkább keresünk egy másik, nyugisabb helyet!!

Sziasztok!
Mi hétfőn voltunk kint a feleségemmel déltől háromig.Inkább szóló férfiak voltak,meg egy-két pár,de rengeteg kukkoló.Folyton a felettünk lévő útról stírőltek minket,illetve a nejemet.Mondjuk minket nem zavarnak,de hihetetlen,hogy hétköznap erre ennyi embernek van ideje...A víz már kezd melegedni,de még nem az igazi,bár akkor is fürödtek páran.Jövőhéten megint kinézünk valamikor
Mi hétfőn voltunk kint a feleségemmel déltől háromig.Inkább szóló férfiak voltak,meg egy-két pár,de rengeteg kukkoló.Folyton a felettünk lévő útról stírőltek minket,illetve a nejemet.Mondjuk minket nem zavarnak,de hihetetlen,hogy hétköznap erre ennyi embernek van ideje...A víz már kezd melegedni,de még nem az igazi,bár akkor is fürödtek páran.Jövőhéten megint kinézünk valamikor
Sziasztok!
Sziasztok,szép napot
Én multhét csütörtökön voltam kint a Lupán a délutáni órákban,de nem voltak tul sokan!Olyan 6-7 emberke lehetett,meg egy pár volt aki fürdőzött.De bizom énis a hétvégi jóidőben,és hogy zavartalanul napfürdőzhetünk,minden ruha nélkül kedvünkre.
Én multhét csütörtökön voltam kint a Lupán a délutáni órákban,de nem voltak tul sokan!Olyan 6-7 emberke lehetett,meg egy pár volt aki fürdőzött.De bizom énis a hétvégi jóidőben,és hogy zavartalanul napfürdőzhetünk,minden ruha nélkül kedvünkre.
A texilesek még nem járnak, ki és a kukkolók is téli álmukat töltik.
A pecásokon kívül csak nudisok vannak, és most még a hely választék is bőséges
A pecásokon kívül csak nudisok vannak, és most még a hely választék is bőséges

Még jelenleg megvan
Tavaly megszünt a soderbányászat így egyre nagyobb az aggodalom hogy vki megveszi, de szerencsére teljesen rendezetlen a tulajdonviszony.
Idén még nem voltak kint a rend őrei baszakodni, sőt tavaly sem nagyon láttunk fakabátokat.
Egyenlőre kevesen vannak, és a víz nem túl meleg de a nap az süt
Mi 15 éve járunk ki, remélem még sokáig mód lesz rá.

Tavaly megszünt a soderbányászat így egyre nagyobb az aggodalom hogy vki megveszi, de szerencsére teljesen rendezetlen a tulajdonviszony.
Idén még nem voltak kint a rend őrei baszakodni, sőt tavaly sem nagyon láttunk fakabátokat.
Egyenlőre kevesen vannak, és a víz nem túl meleg de a nap az süt

Mi 15 éve járunk ki, remélem még sokáig mód lesz rá.
Ezzel nincs is gond
Olyan tippekre gondoltam, ami nem annyira ismert helyszíneket javasol.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 05. 03. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 03. vasárnap 22:55

Mi szinte mindenhol szoktunk fényképezni is, és soha még senki nem szólt ezért. A lényeg az, hogy saját magatokat fotózzátok, és ne másokat.
Értem amit írsz de nem gondolod,hogy kiraknak majd egy táblát,hogy kurásra kijelölt hely.Aki akarja megoldja.
(Ez egy válasz sandra69 üzenetére (2009. 04. 20. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 20. hétfő 11:33

Sziasztok!
Tudtok olyan helyet ahol félrevonulva lehet szexelni is? Mert ilyet én még Mo-n hivatalos nudi helyen nem tapasztaltam.Az Adrián ott nem szóltak érte.
Tudtok olyan helyet ahol félrevonulva lehet szexelni is? Mert ilyet én még Mo-n hivatalos nudi helyen nem tapasztaltam.Az Adrián ott nem szóltak érte.
Mi szinte mindenhol szoktunk fényképezni is, és soha még senki nem szólt ezért. A lényeg az, hogy saját magatokat fotózzátok, és ne másokat.
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 05. 03. vasárnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 05. 03. vasárnap 15:47

Néztem már a többi topicban, de semelyik nem passzolt rá, újat meg nem indítanék róla: Tudtok-e olyan helyeket kis hazánk területén, ahol olyan sekály vizű patakocskák, vagy tavacskák vannak, ahol a nudi melett fényképezni is lehet, magyarán ilyen helyszínekre javaslatot kérnék.
Néztem már a többi topicban, de semelyik nem passzolt rá, újat meg nem indítanék róla: Tudtok-e olyan helyeket kis hazánk területén, ahol olyan sekály vizű patakocskák, vagy tavacskák vannak, ahol a nudi melett fényképezni is lehet, magyarán ilyen helyszínekre javaslatot kérnék.
Baján, nyár-esténként, 10 után a Sugó-parton remekül lehet nudizni. Hétköznap még a belvároshoz közeli szakaszon is.
Mi tavaly többször csináltuk, az idén pedig folytatjuk!
Mi tavaly többször csináltuk, az idén pedig folytatjuk!
Köszi! Egyszer biztos, hogy elmegyek oda is. Jó lenne, ha Békésben is lenne valami, de én sem tudok róla.
(Ez egy válasz Abalage üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 17:28

Békésben nem tudok semmilyen hivatalos lehetőségről, azonban nem túl messze van tőle a Sziki, Szeged mellett. Lehet van jobb, de hangulatosabb nincs!
Békésben nem tudok semmilyen hivatalos lehetőségről, azonban nem túl messze van tőle a Sziki, Szeged mellett. Lehet van jobb, de hangulatosabb nincs!
(Ez egy válasz xidar üzenetére (2009. 04. 10. péntek 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Kor-osztály változó,nemek aránya ffi a többség.Nyugis a hely.
(Ez egy válasz diacsillag üzenetére (2009. 04. 26. vasárnap 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 26. vasárnap 11:34

sziasztok! Segítsen már valaki nekem abban, hogy milyen az összetétel Nyékládházán a tó naturista részén kor, nem alapján. Még nem voltunk és szeretnénk elmenni. Mi a hajdúszoboszlói fürdő naturista részébe szoktunk járni, de szeretnénk kipróbálni a nyékládházi tavat is.
sziasztok! Segítsen már valaki nekem abban, hogy milyen az összetétel Nyékládházán a tó naturista részén kor, nem alapján. Még nem voltunk és szeretnénk elmenni. Mi a hajdúszoboszlói fürdő naturista részébe szoktunk járni, de szeretnénk kipróbálni a nyékládházi tavat is.
Sziasztok! vasárnap *******************(NEM társkereső!)

Budapesten a Kopaszi gáton nem lehet nudizni? Ki tud rola valamit?
Hello! Félrevonulva (tehát ha nem láthatja meg senki) lényegében bárhol lehet(hacsak nem azt szeretnétek,hogy direkt meglássanak,ebben az esetben a "hivatalos" helyeket tényleg nem ajánlanám...
,)ha nem tapasztaltál ilyet,az csak jó.
Hogy érted azt,hogy az Adrián nem szóltak érte? Észrevették,de nem reagáltak és szó nélkül továbbmentek,v. pedig ott maradtak és (szó nélkül) nézték! Ez esetben lehet(?),hogy idén már kinn is lesz (több nyelven!) a tábla: Kedves vendégeink! Itt (félrevonulva) nyugodtan szexelhetnek,nem szólunk érte.
(Ez egy válasz sandra69 üzenetére (2009. 04. 20. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 20. hétfő 11:33

Hogy érted azt,hogy az Adrián nem szóltak érte? Észrevették,de nem reagáltak és szó nélkül továbbmentek,v. pedig ott maradtak és (szó nélkül) nézték! Ez esetben lehet(?),hogy idén már kinn is lesz (több nyelven!) a tábla: Kedves vendégeink! Itt (félrevonulva) nyugodtan szexelhetnek,nem szólunk érte.

Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok! A Kehidakustányi termálfürdőben is van nudista terasz, igaz elég kicsi és kopár, de legalább van.