Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 346 347 348 349 350 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#366   2009. 08. 06. csütörtök 18:48
X Törölt felhasználó (443025) VIP
Azért lehet hogy Te is inkább lennél illetlen, csak jól meg tudd nézni magadnak azt a puncit!
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 10:59
Nincs ezzel semmi baj, de ez meg már a másik véglet.... Naturista közösségben illetlen cselekedet... De tudom, hogy sokan gondolkoznak így, úgyhogy meg kell találni azt a helyet, ahol ez működik...
#365   2009. 08. 06. csütörtök 17:24
Betta -85 Betta -85
Ja és kevés hely van ami kifejezetten nudistáknak van, viszont sok helyen elfogadott és a többség nudista. Murter szigeten először mi sem nudizni akartunk, csak második nap már mi éreztük amgunkat kellemetlenül, hogy ruha van rajtunk smile
Szóval ledobtuk a bikinit, utána már mindenki barátságosabb volt.
#364   2009. 08. 06. csütörtök 17:16
Betta -85 Betta -85
A tengerparton kb 20 km-en belül bárhol találsz szinte kempinget.
Nekünk az egyik kedvenc helyünk a Murter sziget. Ott kb olyan 8000/fő/nap-ra szokott kijönni kajával, kempingel, együtt.

Maga kemping egyébként nagyon változó hogy mennit kérnek. Attól függ hogy hol van és hogy mikor mész 4000/nap-tól 10000-nap-ig terjednek (forintban számolva). Van ahol csak a sátorhelyért kell fizetni, van ahol azért is hogy a kempingen belül parkolhass az autóval... Ha pl valami híres part közelében van akkor drágább. Ha valami eldugott öbölben és átlagban 10-20 autó van akkor elég olcsó. Mi inkább az eldugott, néptelen helyeket szeretjük.
(Ez egy válasz borisz226 üzenetére (2009. 08. 06. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 06. csütörtök 07:36
Esetleg a horvát kempingekről kaphatunk beszámolót? Hol, milyenek vannak, mennyiért kb.?
Köszi.
#363   2009. 08. 06. csütörtök 10:59
weblui weblui
Nincs ezzel semmi baj, de ez meg már a másik véglet.... Naturista közösségben illetlen cselekedet... De tudom, hogy sokan gondolkoznak így, úgyhogy meg kell találni azt a helyet, ahol ez működik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 05. szerda 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (443025) VIP
2009. 08. 05. szerda 22:01
Egyetértek veled, én is szeretem ha nézegetik a feleségem meztelen testét, vagy csak a punciját. Engem ez izgat, én még bíztatni is szoktam, hogy tegye szét a lábait. Szerintem többen vagyunk ezzel így férfiak. Egyébként mindenki nézelődik az a tapasztalatom, csak a férfiak feltűnőbben, a nők inkább titokban. Ez így szerintem teljesen rendben van.
#362   2009. 08. 06. csütörtök 07:36
borisz226 borisz226
Esetleg a horvát kempingekről kaphatunk beszámolót? Hol, milyenek vannak, mennyiért kb.?
Köszi.
(Ez egy válasz Betta -85 üzenetére (2009. 08. 05. szerda 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 17:13
Mi Horvátországba szoktunk lejárni ismerősökkel, eldugott kempigekben, igazi paradicsomi élet van. Volt már hogy nem kempingben voltunk hanem csak lesátoroztunk egy félreeső helyen, de volt akit már büntettek meg ezért. Nem lehet bárhol meztelenkedni meg sátrazni, még akkor sem ha senkinek nem vagyunk útban, szóval inkább marad a kemping, de tényleg nagyon kúltúrált helyek vannak. Ráadásul mindenféle országokból jött emberek vannak ott akikkel jól elszoktunk lenni, vannak akikkel rendszeresen összefutunk, és már régóta ismerjük egymást.

Hm smile Nem akartam ennyire ajnározni, de nálam a favorit smile

Magyarországon én nem nagyon szoktam eljárni sehová ilyen célból.
#361   2009. 08. 05. szerda 22:01
X Törölt felhasználó (443025) VIP
Egyetértek veled, én is szeretem ha nézegetik a feleségem meztelen testét, vagy csak a punciját. Engem ez izgat, én még bíztatni is szoktam, hogy tegye szét a lábait. Szerintem többen vagyunk ezzel így férfiak. Egyébként mindenki nézelődik az a tapasztalatom, csak a férfiak feltűnőbben, a nők inkább titokban. Ez így szerintem teljesen rendben van.
(Ez egy válasz weblui üzenetére (2009. 08. 05. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 13:06
Mindíg szerettem a hasonló hozzászólásokat..."ez másról szól..." "mi nem nézelődni járunk oda" ...stb...
Jópáran magasabb rendűnek képzelik magukat, mert ők naturisták.... És persze ők még véletlenül sem néznek meg egy szép, izgató női testet..vagy éppen férfiét.... Azt csak az eléggé el nem ítélhető kukkolók csinálják...pfujjjj...
Különbségek természetesen vannak...mindkét oldalon..mint ahogy két egyforma ember sem létezik...
Kedves nudisták! Ha belenéztek a saját tükrötökbe, mennyire érzitek magatokat exhibicionistának? (a naturista nudisták nyílván semennyire,,,vagy mégis?)
Nekem pl van egy nagyon beteges perverzitásom: büszke vagyok rá, ha elismerően nézegetik a feleségem meztelen testét.....
Kellemes napsütést mindenkinek!
#360   2009. 08. 05. szerda 17:13
Betta -85 Betta -85
Mi Horvátországba szoktunk lejárni ismerősökkel, eldugott kempigekben, igazi paradicsomi élet van. Volt már hogy nem kempingben voltunk hanem csak lesátoroztunk egy félreeső helyen, de volt akit már büntettek meg ezért. Nem lehet bárhol meztelenkedni meg sátrazni, még akkor sem ha senkinek nem vagyunk útban, szóval inkább marad a kemping, de tényleg nagyon kúltúrált helyek vannak. Ráadásul mindenféle országokból jött emberek vannak ott akikkel jól elszoktunk lenni, vannak akikkel rendszeresen összefutunk, és már régóta ismerjük egymást.

Hm smile Nem akartam ennyire ajnározni, de nálam a favorit smile

Magyarországon én nem nagyon szoktam eljárni sehová ilyen célból.
#359   2009. 08. 05. szerda 17:11
X Törölt felhasználó (69371)
nekem sincs messze, de valahogy nem merek elmenni... vagyis inkább az, hogy a párom tutti nem akarna jönni, és nem merem neki felévetni a dolgot shakehead
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2009. 08. 05. szerda 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 16:55
Sziasztok!
Mit tudtok Nyékládházáról?
Nagyon régen jártam arra.
#358   2009. 08. 05. szerda 16:58
ferri13 ferri13
Szia,írtam privit! smile
(Ez egy válasz rea34 üzenetére (2009. 08. 05. szerda 16:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 05. szerda 16:55
Sziasztok!
#357   2009. 08. 05. szerda 16:55
rea34 rea34
Sziasztok!
#356   2009. 08. 05. szerda 13:06
weblui weblui
Mindíg szerettem a hasonló hozzászólásokat..."ez másról szól..." "mi nem nézelődni járunk oda" ...stb...
Jópáran magasabb rendűnek képzelik magukat, mert ők naturisták.... És persze ők még véletlenül sem néznek meg egy szép, izgató női testet..vagy éppen férfiét.... Azt csak az eléggé el nem ítélhető kukkolók csinálják...pfujjjj...
Különbségek természetesen vannak...mindkét oldalon..mint ahogy két egyforma ember sem létezik...
Kedves nudisták! Ha belenéztek a saját tükrötökbe, mennyire érzitek magatokat exhibicionistának? (a naturista nudisták nyílván semennyire,,,vagy mégis?)
Nekem pl van egy nagyon beteges perverzitásom: büszke vagyok rá, ha elismerően nézegetik a feleségem meztelen testét.....
Kellemes napsütést mindenkinek!
(Ez egy válasz istvan25 üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 21:01
Akali lényegesen kisebb mint Berény! ahogy láttam életemben először. Középkorosztály és fiatalok voltak s idősebbeket nem nagyon láttam. De menj el s nézz körbe! Nekem ez messzebb van mint Neked.... Körülöttünk kb 10 fiatal pár, vagy család tartózkodott! s minden magyar nő csinos, de nem azért járunk nudizni, hogy nézelődjünk, hanem hogy jól érezzük magunkat! Ez teljesen másról szól........

Nem téged bántva s nem is ebből kiindulva de itt a fórumon lévő többnyire nudistának kiadott emberek zöme nézelődni megy s nem élvezni a naturizmus világát!
#355   2009. 08. 05. szerda 08:32
X Törölt felhasználó (4821)
azért nem tudom mit szólnál ahoz ha 99%-ban idős 50-60as pasikkal lennél körülvéve nézelődés ide vagy oda.
számomra mindíg jó érzés ha 1-1 hölgy is letéved a strandra, olyan mint a szín, ami teljessé teszi a képet.
(Ez egy válasz istvan25 üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Akali lényegesen kisebb mint Berény! ahogy láttam életemben először. Középkorosztály és fiatalok voltak s idősebbeket nem nagyon láttam. De menj el s nézz körbe! Nekem ez messzebb van mint Neked.... Körülöttünk kb 10 fiatal pár, vagy család tartózkodott! s minden magyar nő csinos, de nem azért járunk nudizni, hogy nézelődjünk, hanem hogy jól érezzük magunkat! Ez teljesen másról szól........

Nem téged bántva s nem is ebből kiindulva de itt a fórumon lévő többnyire nudistának kiadott emberek zöme nézelődni megy s nem élvezni a naturizmus világát!
#354   2009. 08. 04. kedd 21:31
vrbo vrbo
Mi a hétvégén is inkább Berényt fiatalítjuk. Jártunk Akaliban is / legközelebb a masszőr hölgyet nem hagyjuk ki/ de Berényben sokkal komplexebb, tágasabb, idilli strandra találtunk. Nagyon szép egész hosszan a kilátás az északi partra! Egy picit úgy éreztük, hogy Akali inkább a kempingről szól, míg Berényben jól működik az egynapos strandolás is. Minket nem zavar az idősebb korosztály, mivel előbb utóbb mi is azok leszünk a nudista strandokon, de talán újra egyre több fiatal is hódol ennek a szenvedélynek. Konklúzió: meg kell nézni mindkét helyet /sajnos csak kettőt a Balcsinál/ aztán úgyis eldől a szimpátia. Nekünk Berény, ami mellett azért a közelsége is döntő szempont.
#353   2009. 08. 04. kedd 10:48
X Törölt felhasználó (750)
Látom sokunknak felkeltette érdeklődését Bakali nyes
Mi berényt nem ismerjük de Bakalit annál inkább, mivel kb 20 éve van ott nyaralón.
Az ottani naturista kemping ősében (cseh-kemping) elég sok éjszakát töltöttünk el az építkezés idején.
Sokat használtuk a mólót fürdése is nyes Nagyon rosszat nem is tudok róla mondani, és nem is akarom.
Tapasztalatuk alapján valóban vegyes a látogatók kor és nem szerinti eloszlása, bár azért a 40 vagy e fölöttiek dominálnak. Amit viszont esetleg érdemes tudni annak aki nem csak napozni és fürödni szeretne, hanem esetleg nézelődni is.
A kemping végében van egy kis nádas bozótos csónakkikötő, amit jó pár helyi pár és a 71-esen dolgozó egy két pillangó is előszeretettel használ. Mind a nádas, mind egy nagy fűzfa segíti a védelmet az illetéktelen szeme ellen. Viszont ami rossz tapasztalat. Van a környéken pár vén textiles akik szeretnek beszólongatni. Nem sok 2-3 összesen de lehet hogy ők is inkább azokra koncentrálnak akik "helyiek" és nem csupán a kemping vendégei.
Ami még lényeges annak akit zavarnaka leseklődők, hogy bár a kemping a mólónál van (sok horgász, illegális fürdőző, napi 1-2 hajó) a kemping fenntartói gondoskosnak minden évben egy belátást akadályózó háló kifeszítéséről a megfelelő helyen.
#352   2009. 08. 04. kedd 09:27
szamoca82 szamoca82
de mivel jobb mint balatonberény..? és te milyen szemel látod maga a hely varázsát..?
(Ez egy válasz Verdasrác üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 22:37
Nekem is detto ez a véleményem,Akaliban már többször jártam mint Berényben igy megnéztük mi is Berényt és szó ami szó Akali nekem is jobban elnyrte a tetszésemet olyanannyira ,hogy múlt csütörtöktöl szombatig ott voltam a campingben.
#351   2009. 08. 03. hétfő 22:37
Verdasrác Verdasrác
Nekem is detto ez a véleményem,Akaliban már többször jártam mint Berényben igy megnéztük mi is Berényt és szó ami szó Akali nekem is jobban elnyrte a tetszésemet olyanannyira ,hogy múlt csütörtöktöl szombatig ott voltam a campingben.
(Ez egy válasz istvan25 üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 18:26
nos július utolsó hetében balatonon voltunk....... elnéztünk berénybe (sosem voltunk) ahol kellemes, amolyan őserdős, paradicsomi hangulat volt szerintünk. Jó volt, de nem a legjobb! Jó volt mert csend, nyugalom, napsütés, kajálda volt de rossz volt mert nem volt langyos/meleg víz s elég érdekes volt a wc! Ezután pár nap eltéréssel elmentünk Balatonakaliba ami roppant módon elnyerte tetszésünket "horvátországos feeling" a kemping része s a napozó csík ami nem a legnagyobb de nagyon kellemes! A víz is jó mert köves az alja amit vízicipőben a legjobb használni. Egyszóval Sziki után magyarországon Akali a legjobb nézeteink és tapasztalataink szerint. A nem és kor összetétel is a két balatoni strand részében is Akali a nyerő mert sokkal több fiatal van mint Berényben. ( jó lehet hogy csak pont azon a napon, nem tudom) De jó volt fiatal párokat látni.

Amúgy elszomorító, hogy Balatonon csak kettő naturista létesítmény van! Biztos kellene még több is!

Ami a balaton többi részét illeti: bárhol lehet nudizni, ha kibérelsz egy vizibiciklit s belapátolsz 600-800 méterre a parttól, ahol már senki sem zavar max egy két vitorlás! smile így tettünk többször is

továbbra is szertnénk ismerkedni ,CSAK ismerkedni párokkal, lányokkal napozáshoz!
#350   2009. 08. 03. hétfő 22:33
wellness82 wellness82
Hát Akalit smile
(Ez egy válasz istvan25 üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 21:02
mármint mit kell kipróbálni?
#349   2009. 08. 03. hétfő 22:08
Andras_39 Andras_39
Én azért megyek néha nudizni, mert jól esik, amikor süti a nap. És mert jobb meztelenül. Ennyi. Lehet, ezen a fórumon ez túl kevésnek tűnik. Nekem Lupa esik közel. Sajnos, mert rettenetes helynek tartom. A part tele szeméttel. Kinek van kedve eldobált pet palackok, celofán zacskók s egyebek között feküdni.
Nem egyértelmű, hol lehet nudizni. Általában texitelesek között fekszenek meztelenül. Ha találok egy lejárót, ahol az alatta lévő pár négyzetméter nincs dugig, akkor sem tudom, levetkőzhetek-e. (A múltkor az egyik helyen kb. a népek fele meztelen volt. Lefeküdtem. A szomszéd pokrócon texitelesen volt egy - mint a szövegből kiderült - tanár úr, s kb. 16-17 éves lánya. A lánykát kedve ismerősként köszöntötték a meztelen 40-es pasik. Én meg azon gondolkodtam, most jó e farkamat süttetni a lánykától 2 méterre.)
Aztán volt, hogy csupa meztelen közé tévedtem, ahonnan elzavartak, mondván, ez az ő magánhelyük, mert ők alakították ki azt a pár négyzetmétert. Szó nélkül eljöttem. Magánhely! Más magánterületén, ahol nem hogy strandolni, de belépni sem volna szabad.
És a Lupához vezető utak! Gödör gödör után és hatalmas por.
Nagyon szar hely, de mást nem tudok Bp. északi részén.
#348   2009. 08. 03. hétfő 21:55
szamoca82 szamoca82
köszönöm az infót...... Amúgy had oszak meg veled egy másik történetet régeben voltam egy naturista strandon de ennek már jó ideje dunavarsányba nem tudom neked mennyire ismerős a hely vagy voltál -e már ott, mióta nem voltam azóta nagyon ki épült álitolag de nem is ez a lényeg hanem az hogy mikor ott jártam kb 80% csak fiatalok voltak és tudod azt hitem b, berényben is ez lesz itt meg majdnem forditott volt a helyzet

A másik dolog gondolom te már jó ideje hódolsz ennek a világnak .... én meg mondom neked őszintén ez a második alkalom hogy ilyen helyen jártam... nem azért mert soha nem ismertem ezt a helyet vagy nem tudtam miről szol ez az egész csak valahogy nem éreztem arra késztetést hogy elmenjek egy ilyen helyre és tudod valahogy idő mulásával hogy ki kell probálnom ezt a dolgot is és meg mondom őszintén tecik maga ez a világ és remélem most már egyre több alakalom nyilik majd rá hogy eltudjak jutni

#347   2009. 08. 03. hétfő 21:02
istvan25 istvan25
mármint mit kell kipróbálni?
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2009. 08. 03. hétfő 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 03. hétfő 18:47
Mi berényben töltöttünk el két napo párommal.... a wc és a zuhanyzó tisztasága a béka segge alatt.... a part tiszta a víz szintén annak mondható....

összetételre, teljesen vegyes kép..... fiatalok, idősek egyaránt... sikerült megsimerkedni egy szintén fiatal párral....
innen is kerestünk partnereket napozáshoz, de nem jelentkezett senki....

Ki kell próbálni azt is. smile

... 346 347 348 349 350 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7306db
Utolsó üzenet: ma 06:31

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!