Igen, a félsziget csücskében található a naturista rész. Mellette van a szörfösök helye, de el van választva a két rész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 24. hétfő 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 24. hétfő 04:52
Törölt felhasználó (373340)

SZia !
Ez a félszigeten van?
Néztem a műholdast, de nem láttam a körforgalmat.
Csak Debrecent és Halmazújvárost.
Nemsoká felkeresném a helyet.
Kösz előre is.
Ödv: Szinbád
Ez a félszigeten van?
Kösz előre is.
Ödv: Szinbád
Nincs kizárva, hogy ott találkozzunk.
(Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 18:23

Köszi, nagyon aranyos vagy!!! Remélem találkozunk a strandon!!!
SZia !
Ez a félszigeten van?
Kösz előre is.
Ödv: Szinbád (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 14:37
Ez a félszigeten van?
Kösz előre is.
Ödv: Szinbád (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Balmazújváros felől a 33-as főúton debrecen irányába kell haladni. A körforgalom és a látóképi csárda közötti útszakasz kb. felénél jobbra fordultok (messziről látszik egy szörfözés tábla) és végigmentek a parton mindaddig amíg el nem éritek a naturista partszakaszt.
GPS: É: 47.5575604
K: 21.4641215
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni.
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni.
sziasztok nagyon jo volt 20-a délegyházán ott voltunk három napot . jo idö ,jo program jo tásaság.
Köszi, nagyon aranyos vagy!!! Remélem találkozunk a strandon!!!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 14:37

Balmazújváros felől a 33-as főúton debrecen irányába kell haladni. A körforgalom és a látóképi csárda közötti útszakasz kb. felénél jobbra fordultok (messziről látszik egy szörfözés tábla) és végigmentek a parton mindaddig amíg el nem éritek a naturista partszakaszt.
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni. (Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 14:00
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni. (Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Leírásodból itélve egészen klassz hely lehet. Mi Balmazújváros felől érkeznénk, ha a megközelíthetőségről írnál- természetesen csak ha időd engedi, mert már így is sok infót adtál- nagyon hálás lennék. Egyébbként nagyon jók a sorozataid.
Leírásodból itélve egészen klassz hely lehet. Mi Balmazújváros felől érkeznénk, ha a megközelíthetőségről írnál- természetesen csak ha időd engedi, mert már így is sok infót adtál- nagyon hálás lennék. Egyébbként nagyon jók a sorozataid.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 23. vasárnap 13:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 23. vasárnap 13:27

Szia! Az elég sokan annyit jelent, hogy 2m-en belül napozó emberekkel vagy körülvéve. Természetesen van lehetőség távolabb menni a többiektől, de szerencsére nagyon kultúrált mindenki, így nem zavaró a közelségük. Lehetőség van bográcsozni is a kiépített főzőhelyen. Sportolni is lehet -már amennyire a keskeny partszakasz megengedi- de általában pihenni, napozni jönnek a legtöbben. A vízpart szélén végig fák vannak, így a nagy hőségben árnyékba is lehet húzódni. Vannak napozóágyak, de leht pléden vagy törölközőn is napozni. Enni és innivalóról mindenkinek magának kell gondoskodni, mivel büfé nincs.
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz.
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz.
Szia! Az elég sokan annyit jelent, hogy 2m-en belül napozó emberekkel vagy körülvéve. Természetesen van lehetőség távolabb menni a többiektől, de szerencsére nagyon kultúrált mindenki, így nem zavaró a közelségük. Lehetőség van bográcsozni is a kiépített főzőhelyen. Sportolni is lehet -már amennyire a keskeny partszakasz megengedi- de általában pihenni, napozni jönnek a legtöbben. A vízpart szélén végig fák vannak, így a nagy hőségben árnyékba is lehet húzódni. Vannak napozóágyak, de leht pléden vagy törölközőn is napozni. Enni és innivalóról mindenkinek magának kell gondoskodni, mivel büfé nincs.
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz. (Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 21. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 16:33
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz. (Ez egy válasz boroscóla üzenetére (2009. 08. 21. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Már régebben érdeklődtem a látóképi tóról, de eddig te vagy az egyetlen aki írt róla. Már azt hittem nem " üzemel" a strand. Köszönném bővebb infódat, pl. mit takar az elég sokan voltak, infrastruktúra,bográcsozás,sport lehetőség,pihenőhelyek stb. Köszi! Reméljük valóban sok napsütés vár még ránk.
Tényleg remekül sikerült aug.20-a Délegyen
! Talán az (állítólagos) "utolsó alkalom" (v. pusztán a jó idő) miatt,de elég sokan jöttünk össze,sőt régen láttam már itt ennyi fiatalt,nemcsak párokat,hanem kisebb-nagyobb társaságokat is.Rekordszámú nevezés volt a szépségversenyekre,a női kategóriában például 22(!) gyönyörűbbnél gyönyörűbb
jelentkezőt csodálhattunk meg
(persze szigorúan "szakmai" szempontok alapján...
) és a zsűri a pontozásnál még a szokásosnál is nehezebb helyzetben érezhette magát,de minden résztvevő önmagában nyertes volt (a lelkes közönségről nem is beszélve...
).Klassz volt az esti/éjszakai retro disco is (bár a táncolók csak lassan kezdtek szállingózni,de aztán beindult a buli - ahogy itt már szokás,felöltözve,ugyan többen is "lazítottak" az öltözékükön,de sajnos itt nem lett belőle nudi-disco (bár nem voltam ott végig...).
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 21. péntek 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 23:17

Törölt felhasználó (430512)

Szia mindenkinek!
20-án voltunk délegyházán nagyon hangulatos volt a program ,sokan voltunk csak azt sajnáltuk ,hogy az esti retro discó-ra nem tudtunk maradni.
20-án voltunk délegyházán nagyon hangulatos volt a program ,sokan voltunk csak azt sajnáltuk ,hogy az esti retro discó-ra nem tudtunk maradni.
Szia mindenkinek!
Szia! Már régebben érdeklődtem a látóképi tóról, de eddig te vagy az egyetlen aki írt róla. Már azt hittem nem " üzemel" a strand. Köszönném bővebb infódat, pl. mit takar az elég sokan voltak, infrastruktúra,bográcsozás,sport lehetőség,pihenőhelyek stb. Köszi! Reméljük valóban sok napsütés vár még ránk.
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2009. 08. 21. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 15:39

A 20-ai rendezvények ellenére elég sokan voltak a látóképi tónál. A társaság elég vegyes, de az utóbbi időben egyre több fiatal van a parton, ami nem is csoda, hiszen kultúráltak az emberek és a part is nagyon tiszta. Biztosan lesz őszig még elég sok napsütéses nap.
A 20-ai rendezvények ellenére elég sokan voltak a látóképi tónál. A társaság elég vegyes, de az utóbbi időben egyre több fiatal van a parton, ami nem is csoda, hiszen kultúráltak az emberek és a part is nagyon tiszta. Biztosan lesz őszig még elég sok napsütéses nap.
Délegyházi 5-ös tó, ahol a naturista kemping is van.
(Ez egy válasz Bp Pár üzenetére (2009. 08. 21. péntek 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 09:04

Valaki tudja,hogy a délegyházi tavaknál hol lehet jó nudi helyet találni?
Sziasztok! Szombatra mi is tervezünk egerszalóki fürdőzést, szaunázást. Remélem még kedvező marad az időjárás a szauna pihenő részén történő meztelen napozáshoz. Bár mi nem vagyunk csinipár / 45 és 39 / de azért még beszélgetni tudunk! Talán összefutunk.
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2009. 08. 19. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 23:06

Sziasztok! Szombaton Egerszalókon leszünk , szívesen ismerkednénk csini házaspárokkal!
Közös beszélgetés ismerkedés, szauna..... ???
Mi egy harmincas pár vagyunk!
Mail címet adjatok, ott beszéljük meg a részleteket!
Valaki tudja,hogy a délegyházi tavaknál hol lehet jó nudi helyet találni?
Eddig azt hittem minden naturista kultúrált ember és a napimádat vezeti, nem egyéb ökörségek.
Voltam ma kinnt a Lupán és ledöbbentem, hogy kerek-perec elhajtottak egy partszakaszról, mert a "tulajdonosai" kitalálták, hogy az az övék és én húzzak onnét. KO?!
Ezek után kerestem egy jó kis partszakaszt és egy jót pihentem, fülemben szólt a rádió, s meg-megmártóztam a vízben. De azért elszomorított, hogy már a naturisták közt is vannak ilyen kultúrférgek.
Voltam ma kinnt a Lupán és ledöbbentem, hogy kerek-perec elhajtottak egy partszakaszról, mert a "tulajdonosai" kitalálták, hogy az az övék és én húzzak onnét. KO?!
Ezek után kerestem egy jó kis partszakaszt és egy jót pihentem, fülemben szólt a rádió, s meg-megmártóztam a vízben. De azért elszomorított, hogy már a naturisták közt is vannak ilyen kultúrférgek.
Azért mert valaki érdeklődik,nem kell lenézni.
Politin kempinngről is van leírás,üsd be a googleba
)
Politin kempinngről is van leírás,üsd be a googleba

Sziasztok! Szombaton Egerszalókon leszünk , szívesen ismerkednénk csini házaspárokkal!
Több info: www.naturistasziget.hu (ezt az elérhetőséget korábban már többen is megadták - és nem lettek tiltva - ezért merem én is...)
(Ez egy válasz nudipapka üzenetére (2009. 08. 19. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Szigetmonostoron hol?
(Ez egy válasz emisszio üzenetére (2009. 08. 18. kedd 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 18. kedd 17:08

A Szikin egy jó ideje már (szinte) mindegyik buli így zajlik,szerencsére ez sem volt kivétel!Az előtte lévő (nagy létszámú) karaoke-bulin még mindenki nagyon szolid volt,de az azt követő buli már az itt szokásos viseletben zajlott,csak valakinek el kellett kezdenie és a többiek követték,még azok is,akik még nem is láttak v. hallottak ilyet.Itt már nem volt nagy tömeg,de az a kb. 20 ember is remekül bulizott
!Az első meglepetést követően mindenki magától értetődő természetességgel,mosolyogva dobálta le a ruháit,ill."segített" ebben másoknak.Annak a néhány hollandnak is meghatározó élmény lehetett
,nem is beszélve a többi kedves résztvevőről,akik közül utólag jónéhányról (ahogy olvasom,dahumáékról is
) kiderült,hogy bizony először vettek részt "ilyen" bulin (de remélhetőleg nem utoljára!).Elég sokan mezítláb táncoltak,de az egyik szemrevaló hölgy (rövid eltűnés után) tűsarkú papucsban tért vissza és egész megváltozott a mozgása
(bár ár előtte is öröm volt nézni...
] ). Érdekes,hogy Délegyházán nem így zajlanak a bulik,ehhez biztos az is hozzzájárul,hogy akkor már mindenki bemehet (Szikin ez elő nem fordulhatna!) és Berényben is csak idén volt először meztelen disco,Szigetmonostoron viszont eddig az összes buli ilyen volt
! Csak így tovább!!!