Ez jo kerdes!Mar reg felszerettem volna tenni!Mi is elmennenk a parommal ilyen strandra,de kozelunkbe nem is nagyon van,noah meg az erekcio!
(Ez egy válasz HBarnus üzenetére (2010. 05. 22. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 22. szombat 10:31

Párommal elszeretnénk menni a berényi strandra, csak nem tudjuk, hogy milyen minőségre. Gondolok itt sok nyálát csorgató öregemberre. Na meg akkor mivan ha felizgul valamelyikünk és rajtam ügyebár ez jobban meglátszik. Ez gáznak számit??
Párommal elszeretnénk menni a berényi strandra, csak nem tudjuk, hogy milyen minőségre. Gondolok itt sok nyálát csorgató öregemberre. Na meg akkor mivan ha felizgul valamelyikünk és rajtam ügyebár ez jobban meglátszik. Ez gáznak számit??
Tavaly óta én és a párom kipróbáltuk a természetben a ruha nélküli napozás örömeit. Jó volt és még szeretnénk máskor is. Nincs még elég tapasztalatunk, hogy hol lehet zavartalanul ennek az élvezetnek hódolni. Eddig a több helyen próbálkoztunk kisebb nagyobb sikerrel.
Azt szeretném megkérdezni, hogy Szolnok és környékén hol lehet még erre megfelelő helyet találni.
Úgy emlékszem még egy pár évvel a régi Tiszai szabad strand mellett volt egy nudista rész. Megvan még. Jó lenne, ha kocsival megközelíthető lenne, de ne lenne nagy forgalom vagy túl nagy tolakodó kukkoló.
Minden tanácsot szívesen veszek.
Azt szeretném megkérdezni, hogy Szolnok és környékén hol lehet még erre megfelelő helyet találni.
Úgy emlékszem még egy pár évvel a régi Tiszai szabad strand mellett volt egy nudista rész. Megvan még. Jó lenne, ha kocsival megközelíthető lenne, de ne lenne nagy forgalom vagy túl nagy tolakodó kukkoló.
Minden tanácsot szívesen veszek.
Párt vagy lányt keresünk nyaraláshoz.Nudista strandoláshoz.
(vazze, csak a hsz-ed alá kellene olvasni!!! NEM társkereső!)

(NEM társkereső rovat!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 12. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 19:16

Törölt felhasználó (453592)

Volt már valaki az idén a szikin?
(NEM társkereső rovat!)

Sajnos még nem,pedig a nyitóbulin szuper idő volt,jövő hétvégén mindenképpen megyünk (ha esik,ha fúj - de azért nagyon bízunk a jó időben)!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 12. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 12. szerda 19:16

Törölt felhasználó (453592)

mi akaliba szoktunk járni nagyon jo hely kellemes tiszta kulturált.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 18. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 18. vasárnap 12:51
Törölt felhasználó (745958)

Sziasztok... A Balatonakali vagy Berényi strandról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok!Tud valaki jó helyet budapesten,ahol nudizni,esetleg kukkolni,ismerkedni lehet?
Sziasztok!
Mi ujság a luppán mostanában,volt már valaki idén kint?
Mi ujság a luppán mostanában,volt már valaki idén kint?
Nyitvatartás: 2010.05.14-09.12
berény (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 30. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 30. péntek 11:04
berény (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 30. péntek 11:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (441715)

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a balatonberényi nudista strand mikor nyit?
Sziasztok a Horvát tengerparton naturista strandokra június elejétől hétvégenként rendszeresen megyek ki. aki szeretne velem tartani az jelezze belső levélben. Részletesen leírok mindent egyéni elképzelést is elfogadunk.
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a balatonberényi nudista strand mikor nyit?
sziasztok tud valaki nudizos helyet Pecs,Kaposvar Barcs stb es környeke....
(NEM társkereső topic!)

(NEM társkereső topic!)

Sziasztok... A Balatonakali vagy Berényi strandról van valakinek tapasztalata?
Reméljük, hogy 25.-én már jó idő lesz nudizni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 13. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 13. kedd 23:05
Törölt felhasználó (175525)

Velencei tó (Gárdony)