szia!
Az a környék mit takar? Szintén vízpart? (Ez egy válasz salamandeer üzenetére (2010. 06. 16. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 16. szerda 08:57
Az a környék mit takar? Szintén vízpart? (Ez egy válasz salamandeer üzenetére (2010. 06. 16. szerda 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)

hali! sándorfalván nudi rész már nincs, sőt a strandot sem nyitották ki idén. nudizni persze azért még lehet a környéken.

hali! sándorfalván nudi rész már nincs, sőt a strandot sem nyitották ki idén. nudizni persze azért még lehet a környéken.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 16. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 16. szerda 08:09

Törölt felhasználó (422864)

Sziasztok!A Sándorfalván/Csongrád megye.Szegedhez közel/ lévő bányatavat ismeri valaki,hogy ott van-e nudi rész is?Köszi előre is!
Sziasztok!A Sándorfalván/Csongrád megye.Szegedhez közel/ lévő bányatavat ismeri valaki,hogy ott van-e nudi rész is?Köszi előre is!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Rákerestem a Baranya megyei naturista helyekre és Dunaszekcsőt és Harkányt is kiadta, de senki a környéken nem hallott róla hogy a kettő közül bárhol is lenne... Ha tudtok erről bővebb infót, kérlek osszátok meg velem! Legfőképpen a pontos hely érdekelne! Köszönöm
Sziasztok!Tud valaki szabolcs-szatmár-bereg megyeben nudista helyet!?Valaszotokat turelmetlenul varom!
Sziasztok!Ma voltunk nudizni a nyékládházi tón.Nem voltak sokan,csak néhány diszkrét kukkoló .Mivel most jártunk ott először így még nem sikerült felfedezni a jó helyeket ha van egyáltalán.Akinek van ötlete ,annak az üzenetét szívesen várjuk,mert rövidesen szeretném magam újból meztelenül süttetni.....
Hello! A Sziki tényleg remek hely
,ráadásul a héten ott "nagyüzem" van (Művésztábor) ,de érdemes megnézni az ányási szabadstrandot (mindszenti Tisza-part),esetleg az algyői Tisza-partot is
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 07. hétfő 07:25

Törölt felhasználó (422864)

Sziasztok!S.O.S.!!!Valaki ismer Csongrád megyében nudizós helyet?Sajnos a Tisza miatt most nem tudunk nudizni,a Szikit ismerjük csak ami Szegedhez van közel!Esetleg a sándorfalvi bányató valakinek ismerős?Előre is köszi a választ mindenkinek!
Szia!
Elég sok a meleg pasi,de persze vannak párok és heterok is..
Én is szoktam kijárni, főleg egyedül, hetero pasiként..
Néha ha van kedvem hozzá akkor masztizni is szoktam nyilvánosan, főleg ha van olyan csaj akit érdekel, de párral is voltam már együtt egy nyugodtabb helyen a tóparton...
Ha szeretnétek én szívesen taliznék ott veletek és játszadozhatnánk egymás előtt.. (Ez egy válasz Sweet Babe üzenetére (2010. 06. 11. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 11. péntek 22:40
Elég sok a meleg pasi,de persze vannak párok és heterok is..
Én is szoktam kijárni, főleg egyedül, hetero pasiként..
Néha ha van kedvem hozzá akkor masztizni is szoktam nyilvánosan, főleg ha van olyan csaj akit érdekel, de párral is voltam már együtt egy nyugodtabb helyen a tóparton...

Ha szeretnétek én szívesen taliznék ott veletek és játszadozhatnánk egymás előtt.. (Ez egy válasz Sweet Babe üzenetére (2010. 06. 11. péntek 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!Érdekelne ha tud valaki infót milyen élményekkel lehet gazdagabb az ember lánya a Nyékládházi tó parton napozva bugyi nélkül,azt megköszönném!Várom a válaszokat
Sziasztok!35 é fiú vagyok,ha Gárdonyba megy pár(házas pár)akkor szívesen nudiznék veletek.
Sziasztok!Érdekelne ha tud valaki infót milyen élményekkel lehet gazdagabb az ember lánya a Nyékládházi tó parton napozva bugyi nélkül,azt megköszönném!Várom a válaszokat
Nekünk még mindig a jól bevált hely Budakalászon az Omszki tó,vagy a Lupa - sziget. Ott szeretünk meztelenkedni,kukkolni is,és szerencsésebb esetben párra lelni ,ami eddig nem sikerült.
Sziasztok! Idén nyáron Koversadára megyünk nyaralni. Valaki esetleg tud hasznos infót a helyről?
Sziasztok!S.O.S.!!!Valaki ismer Csongrád megyében nudizós helyet?Sajnos a Tisza miatt most nem tudunk nudizni,a Szikit ismerjük csak ami Szegedhez van közel!Esetleg a sándorfalvi bányató valakinek ismerős?Előre is köszi a választ mindenkinek!
A szigetmonostori naturista paradicsom és kemping.
(Ez egy válasz Bazsa$ üzenetére (2010. 06. 02. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunakanyarban tudnátok mondani nudi strandot?
Köszi, ha jobb idő lesz (már ha lesz az idén nyár) megnézem.
(Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2010. 06. 01. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaalmáson hol? Mi Komáromban a szlovák oldalon, a Vág torkolata fölött szoktunk.
(Ez egy válasz Zoli0512 üzenetére (2010. 06. 01. kedd 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaalmás
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 01. kedd 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 01. kedd 14:21
Törölt felhasználó (169806)

Komárom-Esztergom megyében, Tatabányához közel ismer valaki nudista helyet?Ahol nincsenek sokan, és nyugis hely...
Komárom-Esztergom megyében, Tatabányához közel ismer valaki nudista helyet?Ahol nincsenek sokan, és nyugis hely...
Békés megyében tud valaki nudi strandot?