Sziasztok! Mi két hete voltunk vasárnap a párommal először! Nekünk bejött a hely! Ha tehetjük akkor mihamarabb megyünk!
(Ez egy válasz szgyöngy üzenetére (2010. 07. 11. vasárnap 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 11. vasárnap 06:46

sziasztok mi megyünk akaliba remélem jo hely mert még nem voltunk
Pedig tényleg kellemes! olyan felszabadult érzés az egész, mikor nincs rajtad ruha és úgy napozol (legalábbis nekem). ha mások is vannak akkor meg egy kicsit izgalmas is
Én a párommal voltam életemben elösször nudizni és remek volt, nagyon hamar feloldótunk.
sztem ez mindenképp olyan dolog amit az életben ki kell próbálni és amiben semmi szégyenilvaló nincs!
neked azt javaslom, hogy elösször egy csendesebb strandra menny és ott próbáld ki ahol nincs senki vagy csak kevesen aztán még mindíg eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem!
--
Ma reggel voltunk a bajai nudin a párommal és a szúnyogokat leszámítva jó volt. Később jött egy másik pár is, szóval végre nem "csak" pasikkal voltunk körülvéve

sztem ez mindenképp olyan dolog amit az életben ki kell próbálni és amiben semmi szégyenilvaló nincs!
neked azt javaslom, hogy elösször egy csendesebb strandra menny és ott próbáld ki ahol nincs senki vagy csak kevesen aztán még mindíg eldöntheted, hogy tetszik-e vagy sem!
--
Ma reggel voltunk a bajai nudin a párommal és a szúnyogokat leszámítva jó volt. Később jött egy másik pár is, szóval végre nem "csak" pasikkal voltunk körülvéve

szia akaliba a levendula kempingbe találsz száláshelyt ahol van a strand
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2010. 07. 10. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 10. szombat 16:18

Akaliban hol van a nudi strand ? Szállást hol tudok ott a közelben találni ?
sziasztok mi megyünk akaliba remélem jo hely mert még nem voltunk
(Ez egy válasz tomka25 üzenetére (2010. 07. 09. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 09. péntek 17:59

Sziasztok!
Volt ma valaki Délegyen?
Nagyon jó idő volt,a víz is szuper volt.
Volt ma valaki Délegyen?
Akaliban hol van a nudi strand ? Szállást hol tudok ott a közelben találni ?
(kimoderálva a hsz! NEM társkereső rovat! a sok figyelmeztetés után most már tiltalak is!) :tom

Sziasztok!
Volt ma valaki Délegyen?
Volt ma valaki Délegyen?
(kimoderálva a hsz! NEM társkereső rovat!) :tom

(a kép illusztráció kedvcsinálónak!)

Mátol megy vissza a Duna vízszintje.
Kiszáradt már a talaj. ma voltam kint a homokszigeten. klassz volt.
Igaz senki szinte, de jót lehetet nudizni és pihenni.
Kiszáradt már a talaj. ma voltam kint a homokszigeten. klassz volt.
Igaz senki szinte, de jót lehetet nudizni és pihenni.
SEGITSÉG!!! TOKAJ-nál tud valaki nudi helyet????? Mert ha igen irjon !!!! köszi
NEM társkereső rovat)

Mia Tobruki strandot néztük ki. Arra gondoltál? Tudsz róla valami közelebbi infót?
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 05. hétfő 22:25

éjszaka lehet akármelyik balatoni stranon ami nyitva van
fűzfőn a strand jobb oldalán van szabadstrand is, amíg nem épül a focipálya, pecások vannak este de a sötétben kit zavar.
Viszont a szúnyogokkal is meg kell kűzdeni mostanában.

Viszont a szúnyogokkal is meg kell kűzdeni mostanában.
éjszaka lehet akármelyik balatoni stranon ami nyitva van
fűzfőn a strand jobb oldalán van szabadstrand is, amíg nem épül a focipálya, pecások vannak este de a sötétben kit zavar.
Viszont a szúnyogokkal is meg kell kűzdeni mostanában. (Ez egy válasz PeVi30 üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 05. hétfő 20:00

Viszont a szúnyogokkal is meg kell kűzdeni mostanában. (Ez egy válasz PeVi30 üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Tudtok olyan helyet ahol lehet éjszaka fürcsizni meztelenül. Én Balatonfűzfőt találtam, ha erről van infótok azt is szívessen fogadom!
Szia Jaloezie, én Berényben voltam hétvégén, és ott én is láttam pár szép csupasz csajt!
Délegyen tavaly voltam utoljára, de lehet, hétvégén elruccanok megint, lehet, hogy borotvált kukaccal
.
(Ez egy válasz jaloezie üzenetére (2010. 07. 05. hétfő 05:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 05. hétfő 05:09

Tegnap Délegyen voltam napozni és megmozgatta a fantáziámat is... 1-2 fürdőző.
Az egyik hölgyemény egészen a vízparton feküdt és végig az ujja benn játszadozott... néha bement fürödni is, de amint kijött már csak magával foglalkozott, kis visszafogottan, de folyamatosan.
A másik meg egy srác volt dupla matracon. Teljesen borotváltan feküdt, és ahogy elaludt a napon, igen jót álmodhatott mert végig kész volt, fel-fel álló farokkal. Amikor meg felébredt, csak leste a csajokat.
hmmm... talán legközelebb.
Az egyik hölgyemény egészen a vízparton feküdt és végig az ujja benn játszadozott... néha bement fürödni is, de amint kijött már csak magával foglalkozott, kis visszafogottan, de folyamatosan.
A másik meg egy srác volt dupla matracon. Teljesen borotváltan feküdt, és ahogy elaludt a napon, igen jót álmodhatott mert végig kész volt, fel-fel álló farokkal. Amikor meg felébredt, csak leste a csajokat.
Sziasztok! Tudtok olyan helyet ahol lehet éjszaka fürcsizni meztelenül. Én Balatonfűzfőt találtam, ha erről van infótok azt is szívessen fogadom!
Tegnap Délegyen voltam napozni és megmozgatta a fantáziámat is... 1-2 fürdőző.
Tud valaki nudizós helyet Pécs,Kaposvár,Szigetvár és környékén??
Balatonakali nagyon kellemes. Mivel kemping, ezért sok a külföldi, de általában sok fiatal is van. A nemek aránya nagyon picit a ffiak felé billen, a korosztály pedig kifejezetten kiegyenlített. A tinédzserektől kezdve az idősekig mindenkivel találkozhatsz ott...
Sziasztok,
Az idei nyáron a párommal szeretnék kipróbálni a Balatonakaliban található Levendula camping strandját. Eddig még nem jártunk nudista strando, de nagyon kíváncsiak vagyunk. Van valakinek inója a helyről? Elsősorban a korosztály, nemek aránya érdekelne. Van e valamilyen beülős bűfé a strandon?
Az idei nyáron a párommal szeretnék kipróbálni a Balatonakaliban található Levendula camping strandját. Eddig még nem jártunk nudista strando, de nagyon kíváncsiak vagyunk. Van valakinek inója a helyről? Elsősorban a korosztály, nemek aránya érdekelne. Van e valamilyen beülős bűfé a strandon?