Pénteken a szikin voltunk nudizni, nagyon szuper volt. Nem voltak túl sokan a víz is jó volt.
Nincs nudista része neki.
(Ez egy válasz Jocó_ üzenetére (2010. 07. 23. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 23. péntek 09:18

Szelidi tónál jártam. Érdeklődnék,nudista rész van_e ? És ha van merre található?
.
.
Ha ott jártál és már nem vagy ott, akkor teljesen mind1, nem?
OFF : Egy kicsit talán cinikus megjegyzést tennék, lehet hogy kimoderálnak majd érte.
Sokan keresnek itt helyeket, nudiznának, meg egyéb kérdésük ötletük van. Nekem nem volt nehezebb felkutatni a GG-t mint valami csodakersőben kicsemegéznem azt, ami érdekel....
(Ez egy válasz Jocó_ üzenetére (2010. 07. 23. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 23. péntek 09:18

OFF : Egy kicsit talán cinikus megjegyzést tennék, lehet hogy kimoderálnak majd érte.
Sokan keresnek itt helyeket, nudiznának, meg egyéb kérdésük ötletük van. Nekem nem volt nehezebb felkutatni a GG-t mint valami csodakersőben kicsemegéznem azt, ami érdekel....

Szelidi tónál jártam. Érdeklődnék,nudista rész van_e ? És ha van merre található?
.
.
.
.
http://www.hungaryrooms.com/terkep/Tarcal
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Azt szeretném megtudni, hogy az ország határain belül van-e swinger strand vagy olyan strand, tó akármilyen fürdőzésre alkalmas valami ahol nem probléma a szex. Olyan nudi strand ahol nem probléma ha megkívánjuk egymást.
Várom a válaszokat.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Azt szeretném megtudni, hogy az ország határain belül van-e swinger strand vagy olyan strand, tó akármilyen fürdőzésre alkalmas valami ahol nem probléma a szex. Olyan nudi strand ahol nem probléma ha megkívánjuk egymást.
Várom a válaszokat.
borso megye . tarcalnak hivják a falut . nagyon szép hegy . bányató .nagyon tiszta viz . szóval szuper .
Merre van ez a tó. MI is mennénk a párommal.
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2010. 07. 18. vasárnap 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 18. vasárnap 15:41

http://i.ittvoltam.hu/p/00/03/14/82/5722a.jpg
ez sem rossz hely !!!!!!
ez sem rossz hely !!!!!!
http://i.ittvoltam.hu/p/00/03/14/82/5722a.jpg
ez sem rossz hely !!!!!!
ez sem rossz hely !!!!!!
http://asvanytan.nyf.hu/node/98
Sziasztok!
A hétvégén Balatonberényre mennénk a kempingbe ,tanácsokat ,tapasztalat cserét kérnénk.
köszönjük
A hétvégén Balatonberényre mennénk a kempingbe ,tanácsokat ,tapasztalat cserét kérnénk.
köszönjük

gárdonyban hol van pontosan a nudi részleg?
Holnap gyertek minél többen szegedre a szikire! Akár velünk....
Köszi a kimerítő választ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 15. csütörtök 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 15. csütörtök 07:05

Törölt felhasználó (401458)

Közvetlenül a hajó állomás mellet. GPS koordináták: 46°52\' 58\" északi szélesség és 17°45\' 21\" keleti hosszúság

Melyik homokszigetre gondolsz? Göd-ön?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 08. csütörtök 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 08. csütörtök 19:06
Törölt felhasználó (373340)

Mátol megy vissza a Duna vízszintje.
Kiszáradt már a talaj. ma voltam kint a homokszigeten. klassz volt.
Igaz senki szinte, de jót lehetet nudizni és pihenni.
Kiszáradt már a talaj. ma voltam kint a homokszigeten. klassz volt.
Igaz senki szinte, de jót lehetet nudizni és pihenni.
Udv mindenkinek!
Tud valaki nudi strandot valahol Bekescsaba kornyeken? esetleg Szarvas Mezotur Szolnok? A csongradi hasznalhato mar? sokan vannak?
Van egy szolnokon. Arrol van valakinek valami infoja? Milyen? Valaki volt mar ott?
Bocsi a szaraz kerdesozont.
Elore is koszonok minden infot,
A nap susson ratok!
Tud valaki nudi strandot valahol Bekescsaba kornyeken? esetleg Szarvas Mezotur Szolnok? A csongradi hasznalhato mar? sokan vannak?
Van egy szolnokon. Arrol van valakinek valami infoja? Milyen? Valaki volt mar ott?
Bocsi a szaraz kerdesozont.
Elore is koszonok minden infot,
A nap susson ratok!
Gárdony délután ! Aki akar leshet.
sziasztok hétvégén voltunk akaliba nagyon szép és gondozot hely csak sajnos még sokk mindenen javitani kellene mi inkáb megmaradunk balatonberényi strand(kemping) mellet

Közvetlenül a hajó állomás mellet. GPS koordináták: 46°52\' 58\" északi szélesség és 17°45\' 21\" keleti hosszúság
(Ez egy válasz baltazarprofesszor üzenetére (2010. 07. 14. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 14. szerda 22:55

Bocs,hogy rákérdezek,de "Balatonakalin" merre felé van ez a strand?
Balaton környékén eddig csak a Berényit ismertem,de jó lenne már körülnézni másutt is
Várom válaszotokat.
üdv:Zoltán
Balaton környékén eddig csak a Berényit ismertem,de jó lenne már körülnézni másutt is
Várom válaszotokat.
üdv:Zoltán
Bocs,hogy rákérdezek,de "Balatonakalin" merre felé van ez a strand?
Várom válaszotokat.
üdv:Zoltán (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 13. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 13. kedd 10:52
Várom válaszotokat.
üdv:Zoltán (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 13. kedd 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (401458)

Balatonakalin a levendulában töltöttük a hétvégét. Kempingel egybekötött nudi strandon. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve. Kellemes nyugodt , hangulatos környezet. Külföldiek, magyarok egyaránt szép számmal voltak.
A parcellákat elválasztó bokrokban rengeteg szúnyog hűsölt, de nem a csípős fajtákból. Ezek emberekre nem támadtak.
Ajánljuk mindenkinek.
A parcellákat elválasztó bokrokban rengeteg szúnyog hűsölt, de nem a csípős fajtákból. Ezek emberekre nem támadtak.