Te most ugratsz!Balra egyébként....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 15. vasárnap 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 15. vasárnap 22:24
Törölt felhasználó (99405)

Ahogy letérünk a föútról, balra és jobbra is lehet menni! merre kell? mert ha napozni nem is de kukkolni biztosan kimennék!
Ahogy letérünk a föútról, balra és jobbra is lehet menni! merre kell? mert ha napozni nem is de kukkolni biztosan kimennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 13. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 13. péntek 08:20
Törölt felhasználó (802873)

Sziasztok!
Meglepett, hogy többen érdeklődtetek a Komárnoi (Szlovák oldalon lévő) nudista Duna partról. Tehát a megközelíthetősége:
1. Komáromban át kell menni a hídon Komarnoba.
2. Aztán egyenesen a körforgalomban át a Vág-hídon is.
3. Majd ahogy le érsz a Vár hídról, jobbra kell kanyarodni, ott ahol lesz egy "kocsma szerű" van jobbra,még a sárga benzinkút előtt.
4. Azon az úton is egyenesen kb. 1km-t.
5. Aztán balra eléggé eldugva,benőve van egy hulladéklerakó (kapuval bezárva) azzal szemben kell, jobbra kanyarodni a földútra ami át megy a töltésen.
Nyugodt, nagyon kellemes hely. Minden napimádónak tudom ajánlani!!!A Duna-Vág torkolata tulajdonképpen. A vízben lehet fürdeni (tiszta). Nem éppen egy túlzsúfolt hely (nagyon melegben talán 50-60-an lehetnek) a hosszú partszakaszon. Tehát itt a jó idő!Szeretettel vár mindenkit a part!
Meglepett, hogy többen érdeklődtetek a Komárnoi (Szlovák oldalon lévő) nudista Duna partról. Tehát a megközelíthetősége:
3. Majd ahogy le érsz a Vár hídról, jobbra kell kanyarodni, ott ahol lesz egy "kocsma szerű" van jobbra,még a sárga benzinkút előtt.
5. Aztán balra eléggé eldugva,benőve van egy hulladéklerakó (kapuval bezárva) azzal szemben kell, jobbra kanyarodni a földútra ami át megy a töltésen.
Nyugodt, nagyon kellemes hely. Minden napimádónak tudom ajánlani!!!A Duna-Vág torkolata tulajdonképpen. A vízben lehet fürdeni (tiszta). Nem éppen egy túlzsúfolt hely (nagyon melegben talán 50-60-an lehetnek) a hosszú partszakaszon. Tehát itt a jó idő!Szeretettel vár mindenkit a part!

Az újpesti részről tudna valaki infót?Pl: merrő lehet megközelíteni,milyen a közönség,vagy egyáltalán lehet e még ott nudizni...
Lupa idén milyen? Van valakinek tapasztalata? Párommal délutánonként munka után kijárnánk, de sajnos tavaly nem volt túl jó... :(
Sziasztok most tudtuk meg hogy ma este 9-töl Dunaujvárosban az élményfürdöben meztelen fürdözés lesz 800-ft a beugró csatlakozna valaki párok ?

Sziasztok!
(Ez egy válasz cscsu50 üzenetére (2011. 05. 12. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 12. csütörtök 20:42

Szia!
Érdeklődnék a hely felől merre van hogy lehet megközelíteni?
Köszi
Köszi
Pff, hát ez nem öröm. Pedig idénre terveztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 13. péntek 07:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 13. péntek 07:34

Törölt felhasználó (102240)

Mivel tegnap jó idő volt, gondoltam kimegyek napozni a nyéki tóhoz. Mikor a 4-es km kőhöz értem, akkor jött a hidegzuhany!
A cég, mely a kitermelést végzi a tavon, gyakorlatilag az egész partot lezárta, autóva nem lehet bemenni szinte sehol, a nudi részre sem. Kitáblázta, hogy üzemi terület, belépni tilos, ezért gondolom mostantól magánterületként is kezelik, tehát nem valószinű hogy akár gyalogosan is be lehet menni, és valószinűleg a rendőrök is gyakoribb vendégek lesznek ezeken a részeken a szigor betartásának ellenőrzésére.-:(
A cég, mely a kitermelést végzi a tavon, gyakorlatilag az egész partot lezárta, autóva nem lehet bemenni szinte sehol, a nudi részre sem. Kitáblázta, hogy üzemi terület, belépni tilos, ezért gondolom mostantól magánterületként is kezelik, tehát nem valószinű hogy akár gyalogosan is be lehet menni, és valószinűleg a rendőrök is gyakoribb vendégek lesznek ezeken a részeken a szigor betartásának ellenőrzésére.-:(

Mivel tegnap jó idő volt, gondoltam kimegyek napozni a nyéki tóhoz. Mikor a 4-es km kőhöz értem, akkor jött a hidegzuhany!

Szia!
Köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 11. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 11. szerda 14:56
Köszi (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 11. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (802873)

Komáromban remek Dunaparti (17 éve nudista part) napozáshoz keresek társakat!Szivesen segítek a helyt illetően is.
sziasztok!
Volt már idén kint valaki a Bajai Duna parti nudista strandon? Ha igen, milyen a part?
Volt már idén kint valaki a Bajai Duna parti nudista strandon? Ha igen, milyen a part?
Komáromban remek Dunaparti (17 éve nudista part) napozáshoz keresek társakat!Szivesen segítek a helyt illetően is.
csütörtök 10 körül kint leszünk a szegedi foka nudin
ki csatlakozna hozzánk?
ki csatlakozna hozzánk?
Szombat De. Párral szexelnék a Gárdonyi nudin
mi itt szegeden jarunk a fokára nudizni a mult héten is voltunk mar most is mennénk csak az idö beszorit a lakasba
mert sok a horgász , és sok a kiránduló is
miért gázos?
(Ez egy válasz zsolti 2 üzenetére (2011. 04. 29. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 29. péntek 09:57

borsod megye . a falut tarcalnak hivják . ez egy bányató a hegy alatt szép látvány . nehéz megközeliteni,meg tilos fürdeni , horgászni , de a zsaruk azért nem buziskodnak . hétközben lehet nudizni nyugodtan szerintem , de a hétvége az kicsit gázos .
borsod megye . a falut tarcalnak hivják . ez egy bányató a hegy alatt szép látvány . nehéz megközeliteni,meg tilos fürdeni , horgászni , de a zsaruk azért nem buziskodnak . hétközben lehet nudizni nyugodtan szerintem , de a hétvége az kicsit gázos .
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 04. 28. csütörtök 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 28. csütörtök 20:14
Törölt felhasználó (16046)

Ez merre van?
Ez merre van?
Budapest északi részén hol szoktak nudizni?Lupát meg Csillaghegyi nudi strandot hallottam eddig.
Van még valahol jó hely errefelé ahova érdemes menni?
Van még valahol jó hely errefelé ahova érdemes menni?
Idén én is elszeretnék menni Délegyházára. És azt szeretném megtudni hogy hozzám hasonló korú fiatalok menyire látogatják gondolok itt a 16-20 éves korosztálya. Köszönöm!