Mi a jövő héten megyünk valószínű, csak jó idő legyen végre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 05. kedd 14:53
Törölt felhasználó (454861)

sziasztok
én és a párom pénteken délután 15 h kor megyünk ki ide a Szegedi Fokára nudizni ,ki tart velünk?
vagy kivel találkozzunk kint?
én és a párom pénteken délután 15 h kor megyünk ki ide a Szegedi Fokára nudizni ,ki tart velünk?
Holnap (07.06-án) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... és igen izgalmas is :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
180cm / 83kg sportos vékony 40es pasi vagyok 21/5 cm pénisszel
Elérhetőség itt: santaclaus6712@gmail.com
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... és igen izgalmas is :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat smile
Az inkább Dunavarsány
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 05. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 05. kedd 14:28
Törölt felhasználó (787228)

Délegyházán a vasúti töltés mellett van egy nagy tó,az melyik pontosan tudja valaki esetleg?
Múlthéten arra autóztunk,és láttuk,hogy hátrébb nudisták is voltak páran......
sziasztok
Délegyházán a vasúti töltés mellett van egy nagy tó,az melyik pontosan tudja valaki esetleg?
be tudnád jelölni merre az arra?
http://maps.google.hu/maps?q=balatonlelle+maps&oe=utf-8&am- p;rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&am- p;ie=UTF-8&hq=&hnear=0x4769ae1d2fd6a6c7:0x400c4290c1e1- c40,Balatonlelle&gl=hu&ei=Jq8RTpr-JMaWOoWVmKUL&sa=- X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBgQ8gEwAA (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 29. szerda 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 29. szerda 22:39

http://maps.google.hu/maps?q=balatonlelle+maps&oe=utf-8&am- p;rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&um=1&am- p;ie=UTF-8&hq=&hnear=0x4769ae1d2fd6a6c7:0x400c4290c1e1- c40,Balatonlelle&gl=hu&ei=Jq8RTpr-JMaWOoWVmKUL&sa=- X&oi=geocode_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBgQ8gEwAA (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 29. szerda 22:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)

No ma megint kilátogattunk a tegnapi helyre (Balatonszemes, szabad strand a Balatonlellei kemping mellett), és most mind a ketten meztelenkedtünk kedvessel. Sajnos a tegnapi pár nem volt kint, de akit esetleg érdekel, holnap is kint leszünk...

hello,Rovinjban,az Amarin campinghez kozeli partszakasz..
(Ez egy válasz ibag üzenetére (2011. 07. 02. szombat 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Tud valaki swingerező helyet a Horvát tengerparton?
Tud valaki swingerező helyet a Horvát tengerparton?
A tarcali bányatónál szoktak néha nudizni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 30. csütörtök 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 30. csütörtök 19:26
Törölt felhasználó (235908)

Ki tud TOKAJ -nál nudista helyet ???? Állitólag van ott valahol egy kis tó???
Ki tud TOKAJ -nál nudista helyet ???? Állitólag van ott valahol egy kis tó???
Pénteken (07.01-én) a Komárno melletti (szlovák oldal) Duna parton leszek egész nap.Nudizás érdekel valakit?
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... szerdán igen izgalmas volt :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat
Nagyon kellemes,csöndes,nyugodt hely... szerdán igen izgalmas volt :P
Tatabányai,Komárom megyei,budapesti (esetleg messzebb) lakó párokat kukkolnék, 3iknak beszállnék a hölgy örömére, illetve szóló lányok előtt masztiznék.Nudista szaunázás is érdekel... ahol bármi előfordulhat

Milyen magas most a Duna?
No ma megint kilátogattunk a tegnapi helyre (Balatonszemes, szabad strand a Balatonlellei kemping mellett), és most mind a ketten meztelenkedtünk kedvessel. Sajnos a tegnapi pár nem volt kint, de akit esetleg érdekel, holnap is kint leszünk...

Ma a balatonszemesi szabad strandon a parti betonozott részen láttunk egy kb negyvenes párt. A nő csak monokinizett, de a pasi az meztelenül napozott. Nem nagyon zavartatták magukat... Lehet, hogy a héten még mi is kipróbáljuk ott a meztelen napozást...
Ha esetleg olvasnák ezt és kedvük lenne ismerkedni, akkor állunk elébe, küldjenek üzenetet.

(NEM TÁRSKERESŐ ROVAT!!!)

sexárd környékén van nudistrand??
Hello!
Valakinek nem lenne kedve ma kimenni hejőkeresztúri tóhoz nudizni? Elsősorban hölgyeket és párokat kérdeznék! Sziasztok
Valakinek nem lenne kedve ma kimenni hejőkeresztúri tóhoz nudizni? Elsősorban hölgyeket és párokat kérdeznék! Sziasztok
szia mindenki
van valakinek infója a környei nudi strandról??
kösz
van valakinek infója a környei nudi strandról??
kösz
Hétvégén, ha jó idő van szívesen ismerkednénk TISZANÁNÁN egy szimpatikus ápolt párral....
Belső üzenetet várunk!
Belső üzenetet várunk!
Köszi a pontosítást, és az infót halottununk róla és megszeretnénk látogatni a közeljövőbe.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 06. 24. péntek 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 06. 24. péntek 00:13
Törölt felhasználó (46871)

Orsikám!A Mindszenti nudi az Ányási kanyarban van a Tiszán.Tehát semmiképp nem Áfonyás
)) A múlt hét végén voltunk ott .A part gyönyörű. Szerintem nem vészes a szúnyogmennyiség és még nem volt sok kintlakó, tehát van sátorhely/lakókocsinak hely.
Bővebb infó itt:http://anyas.hu/

Bővebb infó itt:http://anyas.hu/