Nudisták, naturisták, szex (Nem társkereső!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!
Naturizmus, nem más, mint a harmónia. Harmónia, önmagunkkal, a többi emberrel és a természettel.
Nudizmus, nem más, mint ruhátlanság választása, akár a naturalizmust követve, akár „egyenletes barnaság” szelemét és sok egyéb dolgot. Persze a szexualitás csak egy kellemes mellékhatás. Amit természetesen privát körülmények között visszavonultan old meg az ember!
Nudista: az, aki időnként a ruhátlanságot választja;
Naturista pedig, ha akarja, a ruhátlanságot választja, de filozófiájának nem elengedhetetlen része alkalmi meztelenség, azaz nem biztos hogy nudista. Tehát egyszerű meztelenkedésnél, nem meztelenkedésnél többet foglal magába a szemlélete: környezettudatosságot, vegetarianizmust, és a természettel való szorosabb viszonyt (természetes öltözet, eszközök stb.)
Naturista strandon ne legyél meglepődve, hogy textilesek is vannak, de evidensnek veheted azt, hogy annak anyaga természetes anyag.
Nudista strand az a hely ahol elvárt a meztelenkedés.
A nudista strandon tett látogatás felhatalmazhat arra, hogy nudistának nevezd magad, de még nem tesz naturalistává!
Nudizmus-t - naturalizmus-t nem keverni nem egy a kettő (sajnos sok nudizmus számára helyet biztosító létesítmények, területek előszeretettel aggatják ki a „naturalista” szót csak a jobb úriasabb hangzás kedvért)
A nudizmus nem egyenlő az exhibicionizmussal!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide!

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 1 hetes tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

Az eddigi hozzászólások

... 317 318 319 320 321 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1118   2012. 03. 06. kedd 21:16
zsozs70 zsozs70
mennyire nehéz eljutni oda,milyen lehetőség van ott szállásra,elöre kell intézni vagy spontán is lehet?augusztus vége érdekelne minket
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2012. 03. 01. csütörtök 21:07
Valalta jó hely, ha olyan helyet keresel, ami tömve van nudistával, és egy teljesen kiépített helyre vágysz. Számomra túlságosan "kiépített" jellege volt (hiszen az), én az ilyet nem szeretem.
Ha már Isztriára mész, én inkább a Pula melletti Premantura félszigetet ajánlanám, ugyanis az teljesen vadregényes, és ott sokan is nudiznak, bár a nagy részén textilesek vannak, de sok helyen vegyülnek közéjük nudisták. Ráadásul ott akár "többre is van lehetőség"... wink
#1117   2012. 03. 06. kedd 21:14
zsozs70 zsozs70
esetleg neten meglehet nézni valahol a helyet van valami infót?
(Ez egy válasz teemee üzenetére (2012. 03. 06. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 20:43
Sziasztok! A Horvátországi Rab szigetről mi a véleményetek? Már többször jártam ott és nagyon tetszett! 4 nudista strand van a kis 20 km-es szigeten. 1 SuhaPuntán (Kandarola), 3 Pedig Lopáron (Ciganka, Sahara, Stolac).
Én lopáron jártam mindegyik vadregényes és gyönyörű, viszont autóval csak részben megközelíthető. A legfelkapottabb Stolac, mivel a várostól autóval 3 perc + gyalog 10 perc egy kijelölt hegyi ösvényen. Partja vastagon sárga finomhomokkal borított. Egy öbölben van, amit egy kis sziget zár el a nagyobb hullámoktól, melyre akár át is lehet gyalogolni mert a víz mélysége max 160 centi, ebből kifolyólag délutánra 26-27 fokra felmelegszik és kristálytiszta. A partot 2 magas sziklafal 3 részre osztja. Szezonban kb 200 fő, túlnyomórészt fiatal párok és gyermekes családok látogatják. Magányos férfiakat és a textileseket a "törzsvendégek" nem tolerálják. Ebből adódóan csak pár szégyenlős pláza cicán vagy tinilányon van tanga vagy bikini alsó szigorúan "betűrködve"! Kukkolók nincsenek, sokat lehet sétálni a partmenti fenyvesben, kedvesek az emberek. Tökéletes a gondtalan, és meztelen kikapcsolódáshoz. Főként németekkel, olaszokkal és magyarokkal lehet találkozni.
Mivel viszonylag közel van BP-hez, (590km) homokos a part, sekély (siófok feeling) és meleg a víz ezért az egész szigeten nagyon sok a magyar. A sziget egyébként tele van apró eldugott öblökkel, így szinte bárhol nyugodtan meg lehet szabadulni a textiltöl. Senki sem fog csúnyán nézni rád ha véletlen egy-két túrázó elmegy melletted miközben meztelenül napozol. Érdekes hogy a horvátok ezt jobban tolerálják mint mi, pedig itt vannak a szomszédban. Nálunk meg nem hogy a nudizmust nem tolerálják, de még azt is megmagyarázzák a médiába hogy ne monokinizzek meg ne hordjak tangás bikinit egy "szabad" strandon, mert hogy az közönséges és kiment a divatból. Ki érti...?
Szóval én nagyon ajánlom lopárt minden nudiznivágyónak.Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
Horvátország/Rab/Lopar/Stolac Fkk Beach
Meseszép hely, és csak 590 Km!!!
#1116   2012. 03. 06. kedd 21:14
zsozs70 zsozs70
szállás szempontjábol milyenek a lehetőségek?elöre kell foglalni vagy spontán is találunk majd.?mi majd augusztus végén mennénk.szeretjük ha sok a nudista és tényleg mindenki gátlástalan.
(Ez egy válasz teemee üzenetére (2012. 03. 06. kedd 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 06. kedd 20:43
Sziasztok! A Horvátországi Rab szigetről mi a véleményetek? Már többször jártam ott és nagyon tetszett! 4 nudista strand van a kis 20 km-es szigeten. 1 SuhaPuntán (Kandarola), 3 Pedig Lopáron (Ciganka, Sahara, Stolac).
Én lopáron jártam mindegyik vadregényes és gyönyörű, viszont autóval csak részben megközelíthető. A legfelkapottabb Stolac, mivel a várostól autóval 3 perc + gyalog 10 perc egy kijelölt hegyi ösvényen. Partja vastagon sárga finomhomokkal borított. Egy öbölben van, amit egy kis sziget zár el a nagyobb hullámoktól, melyre akár át is lehet gyalogolni mert a víz mélysége max 160 centi, ebből kifolyólag délutánra 26-27 fokra felmelegszik és kristálytiszta. A partot 2 magas sziklafal 3 részre osztja. Szezonban kb 200 fő, túlnyomórészt fiatal párok és gyermekes családok látogatják. Magányos férfiakat és a textileseket a "törzsvendégek" nem tolerálják. Ebből adódóan csak pár szégyenlős pláza cicán vagy tinilányon van tanga vagy bikini alsó szigorúan "betűrködve"! Kukkolók nincsenek, sokat lehet sétálni a partmenti fenyvesben, kedvesek az emberek. Tökéletes a gondtalan, és meztelen kikapcsolódáshoz. Főként németekkel, olaszokkal és magyarokkal lehet találkozni.
Mivel viszonylag közel van BP-hez, (590km) homokos a part, sekély (siófok feeling) és meleg a víz ezért az egész szigeten nagyon sok a magyar. A sziget egyébként tele van apró eldugott öblökkel, így szinte bárhol nyugodtan meg lehet szabadulni a textiltöl. Senki sem fog csúnyán nézni rád ha véletlen egy-két túrázó elmegy melletted miközben meztelenül napozol. Érdekes hogy a horvátok ezt jobban tolerálják mint mi, pedig itt vannak a szomszédban. Nálunk meg nem hogy a nudizmust nem tolerálják, de még azt is megmagyarázzák a médiába hogy ne monokinizzek meg ne hordjak tangás bikinit egy "szabad" strandon, mert hogy az közönséges és kiment a divatból. Ki érti...?
Szóval én nagyon ajánlom lopárt minden nudiznivágyónak.Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#1115   2012. 03. 06. kedd 20:43
teemee teemee
#1114   2012. 03. 02. péntek 08:27
kismadárka kismadárka VIP
A Premanturát én is csak ajánlani tudom. Nagyon sok lehetőség van! Láttam olyat hogy egy kb 10 fős baráti társaságon belül 5-en nudiztak a többiek meg textilben! Ugy éreztem hogy ott bármi belefér. Mi két nudis pár mellé telepedtünk le!! nagyon szuper volt!!)) Vannak búvóhelyek is bőven!))
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 01. csütörtök 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)
2012. 03. 01. csütörtök 21:07
Valalta jó hely, ha olyan helyet keresel, ami tömve van nudistával, és egy teljesen kiépített helyre vágysz. Számomra túlságosan "kiépített" jellege volt (hiszen az), én az ilyet nem szeretem.
Ha már Isztriára mész, én inkább a Pula melletti Premantura félszigetet ajánlanám, ugyanis az teljesen vadregényes, és ott sokan is nudiznak, bár a nagy részén textilesek vannak, de sok helyen vegyülnek közéjük nudisták. Ráadásul ott akár "többre is van lehetőség"... wink
#1113   2012. 03. 01. csütörtök 21:16
X Törölt felhasználó (295546)
Milyen volt az este?
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2012. 01. 20. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 20. péntek 10:47
Szombaton este kilenctől fürdőruha nélküli szauna-party Ballószögön (Kecskemét mellett).....
Szauna, gőz, fürdés......Az egész fürdő a nudisaké..... smile !!!
Mi ott leszünk, és szívesen ismerkednénk csini harmincas "nyitott" párokkal! smile
#1112   2012. 03. 01. csütörtök 21:07
X Törölt felhasználó (16046)
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 28. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (61112)
2012. 02. 28. kedd 14:08
Sziasztok
Tudna nekem valaki Horvátországban jó nudista strandokat ajánlani. Elsősorban Valaltára szeretnénk menni és arról érdekelne pár vélemény, de ha van valakinek jobb ötlete, akkor azt is szívesen olvasom.
#1111   2012. 03. 01. csütörtök 20:28
xerxesz xerxesz
Sziasztok! Spanyolban Costa Braván tudtok ajánlani naturista szakaszokat (Calella környéke)? Előre is köszönöm!!!
#1110   2012. 02. 28. kedd 14:08
X Törölt felhasználó (61112)
Sziasztok
Tudna nekem valaki Horvátországban jó nudista strandokat ajánlani. Elsősorban Valaltára szeretnénk menni és arról érdekelne pár vélemény, de ha van valakinek jobb ötlete, akkor azt is szívesen olvasom.
#1109   2012. 02. 24. péntek 18:39
bekasegge bekasegge
Hivatalosan nincs. Az "élményrészlegen" fent van két finn szauna és két gőzkabin, oda az ki van írva, hogy csak lepedőre vagy törölközőre szabad ülni, és hogy papucsot nem szabad bevinni. Fürdőruhára vonatkozóan nincs se kiírás se jelzés, tehát elvileg normális (vagyis ruhamentes) lenne, de sajnos nem ilyen egyszerű. Gondolom, a német- és cseh ajkú vendégeket már rég elriasztották a ruhások, ezért ők, meg a kulturáltabb magyarok már nem is nagyon próbálkoznak. Amikor én voltam, akkor is csak fürdőruhások voltak rajtam kívül. Túlnyomó többségük nem reklamált, de kétszer feljelentettek az úszómesternél, de mivel lepedővel takartam magam (pedig az elvileg nem takarásra való, hanem hogy a bőrünk és a fa között legyen), nem lett belőle gond. Persze nem a legjobb le-föl húzogatni az úszónadrágomat.
Tehát nincs kiírva, hogy ruhás lenne, de mégis annak tekintik a vendégek, és sajnos az úszómesterek is. Ennek ellenére lehet csak lepedőben is használni. Sőt, én javasolnám is a bátrabbaknak, hogy menjenek és használják normálisan (de egyelőre óvatosan, "takarózva" ), hogy átforduljon a mérleg a mi javunkra!
Úszás meztelenül meg úgy van ha leveted az egyik lenti, nagy medencében a gatyádat és kézben fogod. A méregzöld vízben senki se látja - csak ne feledd el visszahúzni, mielőtt kijössz! (Meg ne deréktól lefelé mindig maradj víz alatt addig.)
Van egyébként a déli épület tetején egy naturista napozó, ami ilyenkor ingyen használható, mert épületen kívülről közelíthető meg, a strand parkja pedig szezonon kívül nyitott mindenki számára.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 03. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3235)
2012. 01. 03. kedd 17:03
Harkányban van-e nudista úszás vagy szauna lehetőség? Ki tud róla valamit?
#1108   2012. 01. 20. péntek 15:02
csibu35 csibu35
Szia,
írtunk privit, megkaptátok?
(Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2012. 01. 20. péntek 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 20. péntek 10:47
Szombaton este kilenctől fürdőruha nélküli szauna-party Ballószögön (Kecskemét mellett).....
Mi ott leszünk, és szívesen ismerkednénk csini harmincas "nyitott" párokkal! smile
#1107   2012. 01. 20. péntek 10:47
tiesmi tiesmi
#1106   2012. 01. 18. szerda 15:56
X Törölt felhasználó (453592)
Ciki az igaz, de Én szívesen megnézném! Hidd el nem zavarna, sőt ha szép a látvány, izgatna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 25. vasárnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (813924)
2011. 12. 25. vasárnap 07:55
sziasztok! én még sose volatam nudista szaunába,de szivesen mennék! bár kicsit félek az első alkalomtól! mert ha épp bent lesz valami nagyon kivánatos hölgy,aattóal félek hogy merevedésem lesz,és az gondolom kicsit "ciki"lenne! vagy nem?
#1105   2012. 01. 03. kedd 17:03
X Törölt felhasználó (3235)
Harkányban van-e nudista úszás vagy szauna lehetőség? Ki tud róla valamit?
#1104   2011. 12. 27. kedd 19:46
X Törölt felhasználó (809004)
Miskolcon ma ki akar kukkolni egy szexelő párt? Írj üzenetet és leírom hogy hol és mikor!
#1103   2011. 12. 25. vasárnap 07:55
X Törölt felhasználó (813924)
sziasztok! én még sose volatam nudista szaunába,de szivesen mennék! bár kicsit félek az első alkalomtól! mert ha épp bent lesz valami nagyon kivánatos hölgy,aattóal félek hogy merevedésem lesz,és az gondolom kicsit "ciki"lenne! vagy nem?
#1102   2011. 12. 18. vasárnap 19:20
X Törölt felhasználó (454861)
valoszinü kedden magyünk a Morahalmi nudiba délelött
#1101   2011. 12. 18. vasárnap 11:33
X Törölt felhasználó (815980)
köszönjük wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 07. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (46871)
2011. 12. 07. szerda 21:23
Kétszer is voltunk Ballószögön Szilveszterezni. Az társaság nagyjából tud viselkedni szilveszterkor. Akikkel gond lehet azt jelezni kell a megfelelő embernek és finoman eligazítják. Nekünk a gondot igazából (nemcsak szilveszterkor) az a pihenőágyak mennyisége okozott. Elég korán kell érkezni, hogy tudj foglalni. Akinek meg nem jut van pár szék meg asztal de sajnos kevésnek bizonyul. Mivel nem túl nagy épületről van szó nem lehet egyszerű erre megoldást találni. A kaja egész jó.....és itt minden legenda ellenére NO SZEX smile
#1100   2011. 12. 09. péntek 13:49
X Törölt felhasználó (454861)
Morahalmon a nudi szaunába jövöhétvégén,és az utána való héten kint leszünk
#1099   2011. 12. 07. szerda 21:23
X Törölt felhasználó (46871)
Kétszer is voltunk Ballószögön Szilveszterezni. Az társaság nagyjából tud viselkedni szilveszterkor. Akikkel gond lehet azt jelezni kell a megfelelő embernek és finoman eligazítják. Nekünk a gondot igazából (nemcsak szilveszterkor) az a pihenőágyak mennyisége okozott. Elég korán kell érkezni, hogy tudj foglalni. Akinek meg nem jut van pár szék meg asztal de sajnos kevésnek bizonyul. Mivel nem túl nagy épületről van szó nem lehet egyszerű erre megoldást találni. A kaja egész jó.....és itt minden legenda ellenére NO SZEX smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 07. szerda 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (815980)
2011. 12. 07. szerda 20:11
Sziasztok, a Ballószögi szilveszterrel kapcsolatosan tud valaki informálni, hogy milyen bulik szoktak azok lenni??? Milyen a hangulat, a kor össze tétel?? Előre is köszi ha valaki válaszol

... 317 318 319 320 321 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: kotlar kotlar
Nyitás ideje: 2007. 12. 26. szerda
Üzenetek: 7478db
Utolsó üzenet: tegnap 20:07

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!