Rajta hát... menjetek és érezzétek jól magatokat. A farok meredezéssel meg úgysem lesz gond. Ne azzal foglalkozz mi van körülötted. Úgysem nagyon szokás túlzottan bámészkodni. Menjetek nap és balaton fürdőzzetek. ....oszt' jól van!!!

Idézet tavalyról:"Én sem akarlak meggyőzni mindenáron de Berény sokkal jobb. Nekem az utolsó emlékem Akaliról ami miatt nem tetszik például, hogy nagyon magas a vízszint. 180 magas vagyok de úgy emlékszem jó mellkasig ért a víz már a lépcsőnél. Ez miatt persze a vízben kisebb területre szorulnak a fürdőzők ami persze kicsit korlátozza a romantikázást hiszen ott állnak melletted. Megítélésem szerint a fürdővendégek számára fenntartott hely is kisebb Akaliban. Ráadásul Berényben több a fiatalabb korosztály.... pedig mi sem vagyunk már gyerekek. Nekünk berény 120km Akali pedig kb fele. Mégis Berénybe megyünk ha időnk engedi." Továbbá igaza van "totthek" kollégának: nagyon kényelmetlen a víz meder. Köves kagylós csak óvatosan szabad duhajkodni. Nálam pedig a meztelenséghez a "fürdőcipő nélküliség" is hozzá tartozik. Egyszerűen jobb kényelmesebb és jobban is izgat. Ha megengedheted magadnak a messzebbre utazást n mindenképpen Berényt javaslom. A nap süssön rátok. Szép napot.
idézem magam tavalyról: Berényhez képest éppen nem bukott meg, de csak azért mert van fű meg van Balaton.
Akkora füves placc mint Berényben ha bemész a bejárattól a faházak végéig a járda bal oldala. Komoly, nincs más füves placc lepakolni!
A büfé bár lehet van ilyen -olyan dolguk, gagyi, mind kialakításban, mint küllemében, lényegében jó, hogy nem börtönben vagy.
A vízbe belépve kavicsos-kagylós kényelmetlen az egész.
Stég mint olyan két darab 4 nm2 placc.
FŰRDŐRUHÁSOK. a hátsó stégnél ma délután, TÖK KOMOLYAN, mintha mi sem történne.
A strand kezdetétől kb 40 méterig a mellette levő kikötőből vízbe lépő FŰRDŐRUHÁSOK.
Strand végében vmi pecahelyek, fürdőruhában, mondjuk legalább levetkőztek a stégen, meg reszelte egymást a pár smile
10/2 pont.
soha többet.
+1 pont az egész ami emberivé teszi a középső stégnél a hölgy masszőr.
Aki megszokta Berényt az Akaliba nem megy.Hozzá képest NULLA.
Akkora füves placc mint Berényben ha bemész a bejárattól a faházak végéig a járda bal oldala. Komoly, nincs más füves placc lepakolni!
A büfé bár lehet van ilyen -olyan dolguk, gagyi, mind kialakításban, mint küllemében, lényegében jó, hogy nem börtönben vagy.
A vízbe belépve kavicsos-kagylós kényelmetlen az egész.
Stég mint olyan két darab 4 nm2 placc.
FŰRDŐRUHÁSOK. a hátsó stégnél ma délután, TÖK KOMOLYAN, mintha mi sem történne.
A strand kezdetétől kb 40 méterig a mellette levő kikötőből vízbe lépő FŰRDŐRUHÁSOK.
Strand végében vmi pecahelyek, fürdőruhában, mondjuk legalább levetkőztek a stégen, meg reszelte egymást a pár smile
10/2 pont.
soha többet.
+1 pont az egész ami emberivé teszi a középső stégnél a hölgy masszőr.
Aki megszokta Berényt az Akaliba nem megy.Hozzá képest NULLA.
Szervusztok,
szombaton Szegeden voltunk, gondoltuk megnézzük a fokát. Végül is nem is annyira nehéz eljutni oda.
Néhány dolog:
az odavezető ösvényen lebukott egy kukkoló
szegény majd belecsúszott a Tiszába ahogyan egy fa mögül nyújtogatta a nyakát.
Nem mentünk mi sem a napozók közé hiszen nem terveztünk levetkőzni, és itt fel is merül az első kérdésem: mennyire illetlenség az ha mi ruhástól elmegyünk szétnézünk (nem kukkolni) és ha nem tetszik a hely akkor tovább állunk?
és a második kérdés, vagy inkább aggály nekünk az nem jön be, hogy így lesnek bennünket és félő, hogy valaki lefényképez/videóz bennünket és visszalátjuk magunk a net-en. Nyáron ha már a fák, bokrok lombkoronája kialakult akkor az nyújt valamilyen védelmet a kukkolóktól?
szombaton Szegeden voltunk, gondoltuk megnézzük a fokát. Végül is nem is annyira nehéz eljutni oda.
Néhány dolog:
az odavezető ösvényen lebukott egy kukkoló

Nem mentünk mi sem a napozók közé hiszen nem terveztünk levetkőzni, és itt fel is merül az első kérdésem: mennyire illetlenség az ha mi ruhástól elmegyünk szétnézünk (nem kukkolni) és ha nem tetszik a hely akkor tovább állunk?
és a második kérdés, vagy inkább aggály nekünk az nem jön be, hogy így lesnek bennünket és félő, hogy valaki lefényképez/videóz bennünket és visszalátjuk magunk a net-en. Nyáron ha már a fák, bokrok lombkoronája kialakult akkor az nyújt valamilyen védelmet a kukkolóktól?
Júliusi Ada Bojanai naturista szigeti vakációhoz keresünk kedves párost
Ha van kedvetek beszélgessünk
Ha ez nem jön össze, a másik terv Karintia és ott is naturista kemping
Walaki?

Ha ez nem jön össze, a másik terv Karintia és ott is naturista kemping

Walaki?

Rosszul gondolod, oda kizárt. Legutoljára talán 3 éve, akkor is rendőrök igazoltattak és szólítottak fel a felöltözésre . És akkor a millió, farkát húzogató buziról nem is beszéltem...
Köszi, van aki erre izgul, mi kizárt.
Egyébként megvolt tegnap az első dunaparti nudizásunk és jelentjük: KIRÁLY volt!!!!
Sikerült szexelni is, nem is akármilyet, úúúúgyhogy szépen indul a hetünk.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 03. 24. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként megvolt tegnap az első dunaparti nudizásunk és jelentjük: KIRÁLY volt!!!!

Sziasztok ma voltunk Agárdon igaz hogy nem volt nagy tömeg de a nap isteni volt

A legjobb Hely Sztem!!!Nyáron csak ott vagyunk amikor csak tehetjük!!!

nagyon jó a hely igényes kulturált mi odajárunk egész nyáron .tiszta jó a társaság és a koroztály.sajna a viz tele van kövel csak cipővel csak papucsba lehet bemenni mint a tengerbe de egyébként tényleg tökéletes csendes.
Holnap Nyéki tóhoz jön ki valaki, nudizni? A párommal mi 12 fele megyünk ki! Napozunk, szexelünk! Akinek van kedve az jöjjön. Írtatok!
kijött a jó idő, jó lenne ha ilyenkor a naturista kempingek kinyitnának csak napozásra : )
Szerintem Pest közelében Délegyháza továbbra is legjobb: tiszta, van zuhanyzó, étkezési lehetőség, és egy kis találékonysággal szexre is van mód.
köszi akkor oda sem megyünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 21. szerda 15:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 15:53
Törölt felhasználó (762450)

Mi két éve jártunk ott, de nagyon lehangoló látvánnyal találkoztunk. Természetes, hogy nem egy horvát tengerpart. De mikor a toalettben konkrétan balkáni viszonyokkal találkoztunk...Mikor táblával lekorlátozták, hogy 50 méteres sávon belül kell tartózkodj (mint a heringek), nos, elment a kedvünk az egésztől.
Ok, megértem az idősebb korosztályt, akik még ott kezdték hajdanán nudis/naturista életüket. De mi, 20as, 30as korosztály már ennél jóval (!) igényesebbek vagyunk.
Akkor már inkább a Dunapart, igaz az sem egy leányálom- de nem is kérnek el érte 3-4.000 ft-ot, hogy egyáltalán oda menjünk...
Ok, megértem az idősebb korosztályt, akik még ott kezdték hajdanán nudis/naturista életüket. De mi, 20as, 30as korosztály már ennél jóval (!) igényesebbek vagyunk.
Akkor már inkább a Dunapart, igaz az sem egy leányálom- de nem is kérnek el érte 3-4.000 ft-ot, hogy egyáltalán oda menjünk...

És a Lupa is jó hely
gondolom oda is jártok
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 07:54

A Duna part jó, mert közel van és nem kell érte órákat kocsikáznunk pl. Délegyre. A mostani benzinárak mellett ez horror... Inkább magunk elé készítünk egy-egy törülközőt és ha jön valami erkölcs csősz, felcsatoljuk magunkra.
Eddig (lekopogom) még nem volt negatív élményünk, maximum a szokásos: úgy néznek ránk, mintha a holdról jöttünk volna...Nem is értem...Tényleg!

Eddig (lekopogom) még nem volt negatív élményünk, maximum a szokásos: úgy néznek ránk, mintha a holdról jöttünk volna...Nem is értem...Tényleg!

Szia!
Én pár éve voltam Berényben! Akkor jó volt, korrekt árakkal! Szerintem azóta sem változott a helyzet!
Csak sajnos Budapesttől messze van, nem hiszem, hogy sokszor lemegyek! :-( (Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2012. 03. 20. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 20. kedd 15:52
Én pár éve voltam Berényben! Akkor jó volt, korrekt árakkal! Szerintem azóta sem változott a helyzet!
Csak sajnos Budapesttől messze van, nem hiszem, hogy sokszor lemegyek! :-( (Ez egy válasz tiesmi üzenetére (2012. 03. 20. kedd 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Tiszanánán a hétvégi jó időben elindult már az élet???
Volt ott valaki?
Tapasztalat?
Jó lenne ha megosztanátok, érdemes-e már elmenni?
Tiszanánán a hétvégi jó időben elindult már az élet???
Volt ott valaki?
Tapasztalat?
Jó lenne ha megosztanátok, érdemes-e már elmenni?
sziasztok ! a duna part nekem is tetszik,de nem tudom melyik része alkalmas nudizásra! a tippet megköszönném! én egyébként bizom délegyházában,tavaly sem volt rosz,föleg ha a magyar textiles bányatavakat veszem alapul,nincsenek ezren szerencsére! Szoval duna parton merre! köszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 22. csütörtök 07:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 22. csütörtök 07:54

A Duna part jó, mert közel van és nem kell érte órákat kocsikáznunk pl. Délegyre. A mostani benzinárak mellett ez horror... Inkább magunk elé készítünk egy-egy törülközőt és ha jön valami erkölcs csősz, felcsatoljuk magunkra.

(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2012. 03. 21. szerda 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ismeri valaki a szentesi naturista strandot?
Ismeri valaki a szentesi naturista strandot?
Mi is szeretjük a Dunapartot ha nincs kedvünk utazn!i
Mi két éve jártunk ott, de nagyon lehangoló látvánnyal találkoztunk. Természetes, hogy nem egy horvát tengerpart. De mikor a toalettben konkrétan balkáni viszonyokkal találkoztunk...Mikor táblával lekorlátozták, hogy 50 méteres sávon belül kell tartózkodj (mint a heringek), nos, elment a kedvünk az egésztől.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)