tudnad kicsit pontositani voltam arra de nem talaltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 31. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 31. szombat 09:55
Törölt felhasználó (373340)

Vác alatt van, Sződ előtt egy terület, ahol nudiznak.
Aztán a Tanösvénytől délre, kb 2 km-re egy sziget, ahova be lehet menni. Ott bármi már előfordult
Horányban a rév fölött kb 1 km-re megy a nudi.
Aztán Elhagyott hely Vác felett a komkötő sziget.
Illetve sok nyugis hely van a Szigeten is, de ide már hajó kell. Nekem van, ezért tudom.
Tahival szemben a hídtól északra járható autóval is akár.
De a legjobb a nyugis nudi, mert élvezheted a napot, a vizet, és a szabad életet.
Ne hagyd ki, és addig örülj, amíg áll a farkad!
Ez előfordul és nem néznek ki, sőt talán....
Üdv Mindenkinek: Sz.
Aztán a Tanösvénytől délre, kb 2 km-re egy sziget, ahova be lehet menni. Ott bármi már előfordult

Illetve sok nyugis hely van a Szigeten is, de ide már hajó kell. Nekem van, ezért tudom.
De a legjobb a nyugis nudi, mert élvezheted a napot, a vizet, és a szabad életet.

Sziasztok
ki volt ma lent a Fokán?
ki volt ma lent a Fokán?
Neked szantam a kerdes!kicsit beneztem koszi a valaszt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 31. szombat 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 31. szombat 09:55
Törölt felhasználó (373340)

Szia voltam Szod fele de nem talaltam a leterot le todnad irni merre hol kell letérni.illetve a revnel hol pontosan es oda is elore is koszonom a valaszt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 30. péntek 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 30. péntek 23:47
Törölt felhasználó (835258)

A Duna melyik részén voltatok?

A Duna melyik részén voltatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 26. hétfő 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 26. hétfő 07:07
Törölt felhasználó (762450)

Rosszul gondolod, oda kizárt. Legutoljára talán 3 éve, akkor is rendőrök igazoltattak és szólítottak fel a felöltözésre . És akkor a millió, farkát húzogató buziról nem is beszéltem...
Köszi, van aki erre izgul, mi kizárt.
Egyébként megvolt tegnap az első dunaparti nudizásunk és jelentjük: KIRÁLY volt!!!!
Sikerült szexelni is, nem is akármilyet, úúúúgyhogy szépen indul a hetünk.

Egyébként megvolt tegnap az első dunaparti nudizásunk és jelentjük: KIRÁLY volt!!!!

Sziasztok VAC kornyeken van nudistrand??9
Sziasztok
mi is voltunk már kint az idén és rendszeresen járunk a Fokára ha csak egy kis időnk van napozásra(de amúgy inkább a sziki)valoban vannak kukkolok hisz nyitott strand bárki elmehet ott a hátsó ösvényen de ha lefekszel akkor nem látnak rád rátok sőt ha lemész a kis szigetre ami a tiszánál van ott is tudtok napozni mert van homokos part szakasz na oda biztos nem látnak el a kukkolok (Ez egy válasz zsuni üzenetére (2012. 03. 26. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 26. hétfő 12:17
mi is voltunk már kint az idén és rendszeresen járunk a Fokára ha csak egy kis időnk van napozásra(de amúgy inkább a sziki)valoban vannak kukkolok hisz nyitott strand bárki elmehet ott a hátsó ösvényen de ha lefekszel akkor nem látnak rád rátok sőt ha lemész a kis szigetre ami a tiszánál van ott is tudtok napozni mert van homokos part szakasz na oda biztos nem látnak el a kukkolok (Ez egy válasz zsuni üzenetére (2012. 03. 26. hétfő 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Szervusztok,
szombaton Szegeden voltunk, gondoltuk megnézzük a fokát. Végül is nem is annyira nehéz eljutni oda.
Néhány dolog:
az odavezető ösvényen lebukott egy kukkoló
szegény majd belecsúszott a Tiszába ahogyan egy fa mögül nyújtogatta a nyakát.
Nem mentünk mi sem a napozók közé hiszen nem terveztünk levetkőzni, és itt fel is merül az első kérdésem: mennyire illetlenség az ha mi ruhástól elmegyünk szétnézünk (nem kukkolni) és ha nem tetszik a hely akkor tovább állunk?
és a második kérdés, vagy inkább aggály nekünk az nem jön be, hogy így lesnek bennünket és félő, hogy valaki lefényképez/videóz bennünket és visszalátjuk magunk a net-en. Nyáron ha már a fák, bokrok lombkoronája kialakult akkor az nyújt valamilyen védelmet a kukkolóktól?
szombaton Szegeden voltunk, gondoltuk megnézzük a fokát. Végül is nem is annyira nehéz eljutni oda.
Néhány dolog:

Nem mentünk mi sem a napozók közé hiszen nem terveztünk levetkőzni, és itt fel is merül az első kérdésem: mennyire illetlenség az ha mi ruhástól elmegyünk szétnézünk (nem kukkolni) és ha nem tetszik a hely akkor tovább állunk?
és a második kérdés, vagy inkább aggály nekünk az nem jön be, hogy így lesnek bennünket és félő, hogy valaki lefényképez/videóz bennünket és visszalátjuk magunk a net-en. Nyáron ha már a fák, bokrok lombkoronája kialakult akkor az nyújt valamilyen védelmet a kukkolóktól?
meg tudtommal csak annyi a reakció, hogy meg mosolyogják, s össze súgnak hogy első alkalmas, s nem azt ítélik el, hogy áll mindenre, s hoyg milyen perverz vagy. elég meg értő közösség, nem kell szégyelleni.
nem zavarja őket ha első alkalomkor törölközött csavarva magad köré közlekedsz, napozni úgy is nélküle napozol.
jah háton napozáskor a fütyit véd a naptól, mert ha az ég le. (Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2012. 03. 27. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 27. kedd 14:09
nem zavarja őket ha első alkalomkor törölközött csavarva magad köré közlekedsz, napozni úgy is nélküle napozol.
jah háton napozáskor a fütyit véd a naptól, mert ha az ég le. (Ez egy válasz batka.mano üzenetére (2012. 03. 27. kedd 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Rajta hát... menjetek és érezzétek jól magatokat. A farok meredezéssel meg úgysem lesz gond. Ne azzal foglalkozz mi van körülötted. Úgysem nagyon szokás túlzottan bámészkodni. Menjetek nap és balaton fürdőzzetek. ....oszt' jól van!!!

Rajta hát... menjetek és érezzétek jól magatokat. A farok meredezéssel meg úgysem lesz gond. Ne azzal foglalkozz mi van körülötted. Úgysem nagyon szokás túlzottan bámészkodni. Menjetek nap és balaton fürdőzzetek. ....oszt' jól van!!!

Idézet tavalyról:"Én sem akarlak meggyőzni mindenáron de Berény sokkal jobb. Nekem az utolsó emlékem Akaliról ami miatt nem tetszik például, hogy nagyon magas a vízszint. 180 magas vagyok de úgy emlékszem jó mellkasig ért a víz már a lépcsőnél. Ez miatt persze a vízben kisebb területre szorulnak a fürdőzők ami persze kicsit korlátozza a romantikázást hiszen ott állnak melletted. Megítélésem szerint a fürdővendégek számára fenntartott hely is kisebb Akaliban. Ráadásul Berényben több a fiatalabb korosztály.... pedig mi sem vagyunk már gyerekek. Nekünk berény 120km Akali pedig kb fele. Mégis Berénybe megyünk ha időnk engedi." Továbbá igaza van "totthek" kollégának: nagyon kényelmetlen a víz meder. Köves kagylós csak óvatosan szabad duhajkodni. Nálam pedig a meztelenséghez a "fürdőcipő nélküliség" is hozzá tartozik. Egyszerűen jobb kényelmesebb és jobban is izgat. Ha megengedheted magadnak a messzebbre utazást n mindenképpen Berényt javaslom. A nap süssön rátok. Szép napot.
idézem magam tavalyról: Berényhez képest éppen nem bukott meg, de csak azért mert van fű meg van Balaton.
Akkora füves placc mint Berényben ha bemész a bejárattól a faházak végéig a járda bal oldala. Komoly, nincs más füves placc lepakolni!
A büfé bár lehet van ilyen -olyan dolguk, gagyi, mind kialakításban, mint küllemében, lényegében jó, hogy nem börtönben vagy.
A vízbe belépve kavicsos-kagylós kényelmetlen az egész.
Stég mint olyan két darab 4 nm2 placc.
FŰRDŐRUHÁSOK. a hátsó stégnél ma délután, TÖK KOMOLYAN, mintha mi sem történne.
A strand kezdetétől kb 40 méterig a mellette levő kikötőből vízbe lépő FŰRDŐRUHÁSOK.
Strand végében vmi pecahelyek, fürdőruhában, mondjuk legalább levetkőztek a stégen, meg reszelte egymást a pár smile
10/2 pont.
soha többet.
+1 pont az egész ami emberivé teszi a középső stégnél a hölgy masszőr.
Aki megszokta Berényt az Akaliba nem megy.Hozzá képest NULLA.
Akkora füves placc mint Berényben ha bemész a bejárattól a faházak végéig a járda bal oldala. Komoly, nincs más füves placc lepakolni!
A büfé bár lehet van ilyen -olyan dolguk, gagyi, mind kialakításban, mint küllemében, lényegében jó, hogy nem börtönben vagy.
A vízbe belépve kavicsos-kagylós kényelmetlen az egész.
Stég mint olyan két darab 4 nm2 placc.
FŰRDŐRUHÁSOK. a hátsó stégnél ma délután, TÖK KOMOLYAN, mintha mi sem történne.
A strand kezdetétől kb 40 méterig a mellette levő kikötőből vízbe lépő FŰRDŐRUHÁSOK.
Strand végében vmi pecahelyek, fürdőruhában, mondjuk legalább levetkőztek a stégen, meg reszelte egymást a pár smile
10/2 pont.
soha többet.
+1 pont az egész ami emberivé teszi a középső stégnél a hölgy masszőr.
Aki megszokta Berényt az Akaliba nem megy.Hozzá képest NULLA.
Szervusztok,
Néhány dolog:
szegény majd belecsúszott a Tiszába ahogyan egy fa mögül nyújtogatta a nyakát.
Néhány dolog:

Júliusi Ada Bojanai naturista szigeti vakációhoz keresünk kedves párost
Ha van kedvetek beszélgessünk
Ha ez nem jön össze, a másik terv Karintia és ott is naturista kemping
Walaki?

Ha ez nem jön össze, a másik terv Karintia és ott is naturista kemping

Walaki?

Rosszul gondolod, oda kizárt. Legutoljára talán 3 éve, akkor is rendőrök igazoltattak és szólítottak fel a felöltözésre . És akkor a millió, farkát húzogató buziról nem is beszéltem...
Köszi, van aki erre izgul, mi kizárt.
Sikerült szexelni is, nem is akármilyet, úúúúgyhogy szépen indul a hetünk.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 03. 24. szombat 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ma voltunk Agárdon igaz hogy nem volt nagy tömeg de a nap isteni volt

A legjobb Hely Sztem!!!Nyáron csak ott vagyunk amikor csak tehetjük!!!

nagyon jó a hely igényes kulturált mi odajárunk egész nyáron .tiszta jó a társaság és a koroztály.sajna a viz tele van kövel csak cipővel csak papucsba lehet bemenni mint a tengerbe de egyébként tényleg tökéletes csendes.
Holnap Nyéki tóhoz jön ki valaki, nudizni? A párommal mi 12 fele megyünk ki! Napozunk, szexelünk! Akinek van kedve az jöjjön. Írtatok!
kijött a jó idő, jó lenne ha ilyenkor a naturista kempingek kinyitnának csak napozásra : )