Berény a hétvégén hozta a szokásos pozitív formáját, jó átélni újra és újra ezt a szabad érzést! Most megtapasztalhattuk, hogy miben is különbözik a nudista/naturista közösség a fürdőruhástól, mégpedig nagy buzgón gumimatracokat fújtunk szájjal és egyszer csak egy kedves úr odalépett és felajánlotta hogy hoz egy pumpát, ne kínlódjunk szájjal felfújni azokat. Mi elfogadtuk és hozta is. Jól esett ez a gesztus. A másik pedig hogy elhagytam a napszemüvegemet a büfénél x idő múlva egy kedves német pár odajött ahol napoztunk és mutatta hogy úgy gondolja ez az én szemüvegem. Hát igen....! Viszont egy dolog bosszantott, egy fiatal csaj full fürdőruhában töltötte a ott az idejét (volt vele egy faszi az rendesen viselkedett) és senki nem szólt rá a kemping emberei közül vagy akár a vendégek hogy haló ez nem az a hely! Nem értem az ilyen minek megy ilyen helyre? Különben még tavaly láttunk két hölgyet aki rendszeresen járta a kemping és strand területét és rászólt azokra akik nem a megfelelő módon "öltöztek" és vagy viselkedtek. Idén nem láttuk őket egyszer sem.
Ma az Újszegedi nudin 15h kor?!!
Drága Ember! Ez nem ez a hely amiről te írsz. Először keresd fel a weboldalukat azután irány a Sziki. Semmi gondotok nem lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 31. kedd 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 31. kedd 22:30
Törölt felhasználó (61112)

Hétvégén szeretnénk elmenni a párommal a Szikire. Milyen a hely? Alkalmas egy kezdő nudis csaj számára? Nem szeretnénk ************************ találkozni. Jó lenne a párommal megkedveltetni ezt az életformát is, és akkor nem kéne nélkülözzem a strandokon. Eddig csak a mórahalmi fürdő naturista részlegét merte bevállalni, de azt is csak azért mert kevesen használják.
Előre is köszönöm a segítsége(ke)t
(moderálva:extraxl)
Hétvégén szeretnénk elmenni a párommal a Szikire. Milyen a hely? Alkalmas egy kezdő nudis csaj számára? Nem szeretnénk ************************ találkozni. Jó lenne a párommal megkedveltetni ezt az életformát is, és akkor nem kéne nélkülözzem a strandokon. Eddig csak a mórahalmi fürdő naturista részlegét merte bevállalni, de azt is csak azért mert kevesen használják.
"arckönyv" bejegyzés szerint a mai napon megnyitottak. Hivatalos nyitóbuli szombatra van tervezve evés ivás sportolás dínom-dánom egyszóval minden lesz. Nagyon szerettem volna ott lenni de a dolgok jelen állása szerint csak vasárnap érünk rá. Vasárnap mindenképpen szeretnénk menni. (ha mindent sikerül úgy alakítani) Jó lenne egy-két emberkével összefutni. A nap süssön rátok.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hétvégén voltunk a Debrecen mellett lévő Látóképi nudi strandon.Mindenkinek ajánlani tudom aki még nem volt itt!Kulturált környezet,be van kerítve,le van nyírva a fű,és a víz is nagyon jó.Ha még lesz jó idő még biztos megyünk....
Hétvégén voltunk a Debrecen mellett lévő Látóképi nudi strandon.Mindenkinek ajánlani tudom aki még nem volt itt!Kulturált környezet,be van kerítve,le van nyírva a fű,és a víz is nagyon jó.Ha még lesz jó idő még biztos megyünk....
Tegnap olvastam hogy legkésöbb kedden nyit.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 07. 27. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is voltunk ma Dél1-en... Nagyon jó volt....és a látnivalók is...
!

Igy igaz mi is meglepődtünk,nagyon kulturált és tiszta lett!
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2012. 07. 29. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 29. vasárnap 18:11

Két hét kihagyásával most voltam Délegyen, szinte rá sem lehet ismerni. Teljesen kitisztították , csodálatos!!
Két hét kihagyásával most voltam Délegyen, szinte rá sem lehet ismerni. Teljesen kitisztították , csodálatos!!
ez engem is érdekelne. vagy már megnyílt?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 07. 27. péntek 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok segit nekunk valaki vac es kornyeken keresunk nudi strandot sajnos nem ismerjuk arra fele a terepet elore is koszia valaszt
na de pontosan mikor nyilik??
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is megyünk Berénybe, de mi szombaton (holnap
), végre egy kis napozás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 26. csütörtök 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 26. csütörtök 23:06

Törölt felhasználó (20600)

Ez nem társkeresés akar lenni! Vasárnap megyünk Berénybe majd adok jelentést! Gyertek minél többen Ti is!

Akkor hétvégén mi is megyünk.... Szívesen ismerkednénk hasonló párokkal! Érdeklődők???
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 27. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 27. péntek 08:20

Törölt felhasználó (775593)

Üzenet Dél1-ről:
A nap süt a víz meleg!
A nap süt a víz meleg!
Ez igaz!!
ezt én is tanúsíthatom!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 07. 27. péntek 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 07. 27. péntek 08:20

Törölt felhasználó (775593)

Üzenet Dél1-ről:
A nap süt a víz meleg!
A nap süt a víz meleg!
Üzenet Dél1-ről:
A nap süt a víz meleg!
A nap süt a víz meleg!
Ez nem társkeresés akar lenni! Vasárnap megyünk Berénybe majd adok jelentést! Gyertek minél többen Ti is!

Mikor fog nyitni,kérünk majd infót.
Hurrá, és még távol sincs Bp-től