Írnál róla priviben, hogyan találok oda. Köszi!
(Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 05. 13. hétfő 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Látóképpi tónál kiépitett strand van.
(Ez egy válasz dur_acel üzenetére (2013. 05. 12. vasárnap 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 05. 12. vasárnap 11:45

A Nyéki tavaknál én is voltam kint a múltkor, sehol semmi! :( Debrecen közelében tud valaki valami említésre méltó helyet?
A Nyéki tavaknál én is voltam kint a múltkor, sehol semmi! :( Debrecen közelében tud valaki valami említésre méltó helyet?
Eger környékén tud valaki ajánlani naturista strandot vagy kempinget?
Sziasztok ! Szombaton naturista szaunázás lesz Ballószögön. *******nem társkereső*******e
Sziasztok!
Szombaton este naturista szauna est lesz Ballószögön.
Mi tervezzük, hogy megyünk...
moderálva :*****************************/ nem társkereső /
Szombaton este naturista szauna est lesz Ballószögön.
Mi tervezzük, hogy megyünk...
moderálva :*****************************/ nem társkereső /
Szia
Ezt a sándorfalvi bányatavat hogy találjuk meg?
Milyen útvonalon juthatunk oda ha za ötösön megyünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 29. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 29. hétfő 14:40
Ezt a sándorfalvi bányatavat hogy találjuk meg?
Milyen útvonalon juthatunk oda ha za ötösön megyünk? (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 29. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (422864)

Sziasztok!
Ma voltam a Szegedhez közeli sándorfalvi bányatónál nudizni!Nagyon kellemes és diszkrét hely!Szegedhez max. 15-20 perc kocsival!Volt lent 2 pár...................és egy srác aki kukkolgatott
Aki a közelben lakik érdemes lenéznie mert jó kis hely
Ma voltam a Szegedhez közeli sándorfalvi bányatónál nudizni!Nagyon kellemes és diszkrét hely!Szegedhez max. 15-20 perc kocsival!Volt lent 2 pár...................és egy srác aki kukkolgatott

Sok van. Például Locsmánd, ottaniul Lutzmannsburg: http://www.sonnentherme.at/hu
(Ez egy válasz fansir01 üzenetére (2013. 05. 01. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ausztriában a határhoz közel ki tud nudi helyet?
Sziasztok, tudna valaki segiteni? Baranyaban, esetleg Pecs kornyeken hol van hely ahol lehet nudizni?
Sziasztok! Délegyházán volt már valaki az idén? Milyenek a tapasztalatok?
Sziasztok.
A hejőkeresztúri oldalon, az autópálya felőli részen a legegyszerűbb. A körforgalomtól Hejőkeresztúr irányába, és a felüljáró után, jobbra a mellékúton, a sorompónál tudsz bemenni. (Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 04. 30. kedd 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 30. kedd 05:13
A hejőkeresztúri oldalon, az autópálya felőli részen a legegyszerűbb. A körforgalomtól Hejőkeresztúr irányába, és a felüljáró után, jobbra a mellékúton, a sorompónál tudsz bemenni. (Ez egy válasz zozo2255 üzenetére (2013. 04. 30. kedd 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok valaki tudna infóvav szolgálni mi a helyzet Nyéklátházán a tavakhoz hogy és hol lehet bejutni?
Gyékényesről tud valaki valamit? Van hely a tó körül, ahol pőrén lehet venni az öltözködést?
köszi
szép napot

köszi
szép napot
Sziasztok valaki tudna infóvav szolgálni mi a helyzet Nyéklátházán a tavakhoz hogy és hol lehet bejutni?
Gyertek Szikire. A közelben a legjobb ilyen jó időben.
Sziasztok!
Május 1-re jó időt jósol a meteorológia...
Valami javaslat??? Hová menjünk nudizni???
Kedves, szimpatikus párral szívesen beszélgetnénk, ismerkednénk.....stb....
Május 1-re jó időt jósol a meteorológia...
Valami javaslat??? Hová menjünk nudizni???
Kedves, szimpatikus párral szívesen beszélgetnénk, ismerkednénk.....stb....

Oda mi is tervezzük, hogy elnézünk. Hogy nudizunk-e, attól függ lesznek-e mások
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 29. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 29. hétfő 14:40

Törölt felhasználó (422864)

Sziasztok!

Sziasztok!

Igen ez így volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 28. vasárnap 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 28. vasárnap 16:42
Törölt felhasználó (850002)

Ma délután Gárdonyban 3pár,1 hölgy,8-10 pasi süttette magát.Kellemes napsütés,enyhe szél és hideg víz volt a körítés.
Valaki megy Morahalomra majus 2-4 kozt?