nem ide akartam irni de nem tudom h kell törölni :-S
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 23. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 19:41
Törölt felhasználó (808376)

Sziasztok! Tud valaki jó szállást Balatonberényben? Holnap indulunk, de telefonon nem volt szerencsénk a keresgéléssel. Jobb lenne megúszni a helyszíni rohangászást, a környék bejárását meg még inkább.
berénybe a kemingbe jó ára van
mi is ott foglaltunk (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 23. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 19:41
mi is ott foglaltunk (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 23. kedd 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (808376)

Sziasztok! Tud valaki jó szállást Balatonberényben? Holnap indulunk, de telefonon nem volt szerencsénk a keresgéléssel. Jobb lenne megúszni a helyszíni rohangászást, a környék bejárását meg még inkább.
ez mennyire hivatalos nudistrand?
(Ez egy válasz nézem23 üzenetére (2013. 07. 23. kedd 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 18:19

a képeimnél megtaláljátok a Gárdonyi nudistrand térképét.. aki még nem volt arra és elszeretne menni tudja merre van

a képeimnél megtaláljátok a Gárdonyi nudistrand térképét.. aki még nem volt arra és elszeretne menni tudja merre van

Nekünk jobban tetszik a nagy strad,ami elől van,sok ott is a fiatal a hely is nagyobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 23. kedd 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 23. kedd 09:40
Törölt felhasználó (775593)

Az első strand vegyesen ,de némileg több az idősebb korosztály,a középső strand inkább a kempingezőké, a hátsó strand részt (spicc) inkább a fiatalok birtokolják.
Az első strand vegyesen ,de némileg több az idősebb korosztály,a középső strand inkább a kempingezőké, a hátsó strand részt (spicc) inkább a fiatalok birtokolják.
(Ez egy válasz koalaa üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 13:41

Nem tudja valaki, hogy Gárdonyban hétköznap délután mennyien szoktak lenni? Megéri olyankor lemenni?
Én is megyek, összefuthatunk... melyik részre érdemes menni?
kb13-kor érkezem! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 21:04
kb13-kor érkezem! (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882082)

Ha lemennék Nyékre kiverné valaki ?
Battánál Duna part valaki?
Ha lemennék Nyékre kiverné valaki ?
Pénteken kimegyünk Délegyházára párommal. Ott hova érdemes menni, a strand melyik részére?
Ha a zörgő nádasban "nagyobb az élet", mint magán a stégen akkor lehet nem annyira..
Csak finoman akartam fogalmazni.
(Ez egy válasz totthek üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 13:58

a megéri kérdést miért másnak teszed fel? neked nem éri meg lemenni?

a megéri kérdést miért másnak teszed fel? neked nem éri meg lemenni?
(Ez egy válasz koalaa üzenetére (2013. 07. 22. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 22. hétfő 13:41

Nem tudja valaki, hogy Gárdonyban hétköznap délután mennyien szoktak lenni? Megéri olyankor lemenni?
Hm, ilyen is megtörténik Lupán?
Szerdán vagy pénteken jön valaki?
Szerdán vagy pénteken jön valaki?
akali megint isteni volt.a levegő a nap csodás a víz fantasztikus.sajnálhatja aki nem volt lent
Szia,legközelebb jobb lesz meglátod ,nekem csak jó élményem van
helyes volt,kedves volt,csatlakozott
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 21. vasárnap 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 21. vasárnap 10:33

Törölt felhasználó (852708)

,Csok... ez a lupa.... hát dög unalom volt az egész... kb 5-6 nudis. õk is 40-50 év körûl. Ja és ne feledkezzünk meg a kukkolók hadáról sem... Egyinek sincs mersze vetközni vagy csak esetleg megkérdezni, hogy csatlakozhat?????? Bezzeg a recska az megy a bokorban. kb 1 órát tudtam kinnt tölteni mert már az agyamra ment az a pali (kb 50 éves) aki töbszöri nemleges válaszomra is, megkérdezte hogy nincs e kedvem pénzt keresni.
Nem baj adok még esélyt a helynek.. csok
.

.
Ma lent voltunk Tököl környékén a Duna-parton az árvíz óta először. Már járhatóak az utak, a part pedig még szépséges (egy kicsit azért az út végén elakadtunk..!), ! Nagyon kevesen voltak, tőlünk kb. 3-400 méterre volt az első ember, ami részben jó, (nincs kukkoló), de nem lett volna hátrány, ha egy-két párral ezt az élményt meg tudtuk volna osztani! Jövő hét vasárnap, ha jó idő lesz akkor ismét megyünk..!
,Csok... ez a lupa.... hát dög unalom volt az egész... kb 5-6 nudis. õk is 40-50 év körûl. Ja és ne feledkezzünk meg a kukkolók hadáról sem... Egyinek sincs mersze vetközni vagy csak esetleg megkérdezni, hogy csatlakozhat?????? Bezzeg a recska az megy a bokorban. kb 1 órát tudtam kinnt tölteni mert már az agyamra ment az a pali (kb 50 éves) aki töbszöri nemleges válaszomra is, megkérdezte hogy nincs e kedvem pénzt keresni.
.

.
Szia Ttibi, lent voltunk holnapután is , vagyis ma.
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2013. 07. 18. csütörtök 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)