nyáron mi is csak ott vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 10. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 10. csütörtök 18:50
Törölt felhasználó (912723)

Imádok meztelenkedni és akaliba magyek nyitástól zárásig
)

Szép barnák vagytok a képeken
.Én is ilyen szoktam lenni.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 04. 11. péntek 05:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó helynek tartjuk,szép és nyugodt
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2014. 04. 09. szerda 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A barátnőmmel meg velem már előfordult, hogy huncutkodtunk luppán
Én gyakran járok arra és az idén is láttam már ott párokat ha kicsit melegebb volt az idő

Én gyakran járok arra és az idén is láttam már ott párokat ha kicsit melegebb volt az idő

Mi szoktunk ott is!
Izgi az első 10perc,utána megszállnak a kukkolók.

idén juni-aug nudizni ki merre megy?
Montenegróban Ada Bojanán kívül lehet valahol nudizni? Esetleg strandtól félre vonultan van lehetőség, vagy egyáltalán nem lehet?
sorolnám : ulcinj albatrosz hotal alatt, ugyanott zenská pláza csak és kizárólag nöknek ! uhtjeha, sveti stefan -autócemping alatt, ratac félsziget, budva mellet Jazz , és valószinü kotori öbölben is talász alkamat....
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 13. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 13. vasárnap 14:05
Törölt felhasználó (866838)

Montenegróban Ada Bojanán kívül lehet valahol nudizni? Esetleg strandtól félre vonultan van lehetőség, vagy egyáltalán nem lehet?
Nagyon köszi!
Így már mindjárt más. Sutomore környékén is ismersz nudista helyeket esetleg?
(Ez egy válasz auris300 üzenetére (2014. 04. 14. hétfő 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 14. hétfő 14:16

sorolnám : ulcinj albatrosz hotal alatt, ugyanott zenská pláza csak és kizárólag nöknek ! uhtjeha, sveti stefan -autócemping alatt, ratac félsziget, budva mellet Jazz , és valószinü kotori öbölben is talász alkamat....
ratac félsziget az közvetlen szutyokmore mellett van, ha ott lesz a szállásotok
esetleg tudok küldeni képeket az általunk látogatottakról amennyiben érdekel.... amúgy google , youtube - ratac nudist beach s már ott is vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 04. 14. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 14. hétfő 16:46

Törölt felhasználó (866838)

Nagyon köszi!
Így már mindjárt más. Sutomore környékén is ismersz nudista helyeket esetleg?

Hello. Nyíregyházához legközelebb hol van nudista strand vagy fürdőhely?
Tolna somogy közelébe nudista hely ??
már csak 3 hét és nyit Balatonberény!

Sziasztok! 7végén Komárnó?
Debrecen mellett a látóképi tónál, vagy Tiszaújváros mellett a nyéki tónál.
(Ez egy válasz krobi81 üzenetére (2014. 04. 16. szerda 05:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 04. 16. szerda 05:03

Hello. Nyíregyházához legközelebb hol van nudista strand vagy fürdőhely?
Szombaton ott leszek ha jó lesz az idő.... :P
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2014. 04. 23. szerda 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt már valaki a napokban Komárnoi nudin? Azt olvastam egy másik fórumon, hogy állítólag beton oszlopokkal lehetetlenné tették autóval való megközelítését... igaz ez? :(
Sziasztok!
Horvátországi nudista nyaralást tervezünk!
Valaki esetleg tud némi infóval segíteni?
Köszönjük!
Horvátországi nudista nyaralást tervezünk!
Valaki esetleg tud némi infóval segíteni?
Köszönjük!