Sziasztok Domboriba hol van a nudista rész,merre kell keresni?
Sziasztok! Én ma voltam Akaliban először de sajnos a délutáni eső hamar végetvetett a strandolásnak. Csendesség volt alig egy páran, stégek még nem voltak. Én most először voltam, nyílván nem ismertem senkit de szívesen veszem ha valaki esetleg csatlakozna hozzám a későbbiekben 20 as 30 as 40 es korosztály fiu lány mindegy
Sziasztok!Idén volt már valaki akaliba?Campingezők már vannak de a stégek még nincsenek.Idén nem is lesznek?

kedves barátom
remélem voltál már rendes strandon is... na itt ugyan az az illem, annyi különbséggel, h itt mindenki meztelen

amúgy meg vasárnap mi is megyünk dél1 re

kedves barátom
remélem voltál már rendes strandon is... na itt ugyan az az illem, annyi különbséggel, h itt mindenki meztelen
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2014. 05. 21. szerda 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 05. 21. szerda 13:58

Sziasztok!
Nyáron terezzük a párommal, hogy először életünkben benézünk egy strandra, Délegyháza, ami közel van.Milyen a strand?sokan szoktak lenni? Mire ügyeljünk és mi az elvárt viselkedési forma? Szabad-e ott nyíltan csinálni valamit, vagy inkább csak fürcsizés a program? Köszi előre is
Nyáron terezzük a párommal, hogy először életünkben benézünk egy strandra, Délegyháza, ami közel van.Milyen a strand?sokan szoktak lenni? Mire ügyeljünk és mi az elvárt viselkedési forma? Szabad-e ott nyíltan csinálni valamit, vagy inkább csak fürcsizés a program? Köszi előre is

írjatok párok gyerünk nudistára itt a nyár !!
Sziasztok!

sziasztok! pénteken valaki a szegedi tiszaparti nudira...?
Tudomásom szerint 9-én nyitott.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2014. 05. 21. szerda 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor nyit akali?
...Nem a legjobb megoszlás
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2014. 05. 20. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Velem együtt 3 férfi.
Ezek szerint nem volt kint senki? Ebben a jó időben?
(Ez egy válasz vipboy üzenetére (2014. 05. 20. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy volt a csendélet Gárdonyban

Már alig várjuk, hogy mi is ott lehessünk!

Ma valaki Gárdony?
szalkszentmártoni bányatavakról tud vki vmit?
Bocsi Zozyi5 -öt akartam írni! Ha olvasod a kérdésem légy szíves válaszolj! Üdv!
Szia Zotyi5! Köszi a választ, és azt szeretném megkérdezni, hogy Abdán hol szálljak le a buszról, és mennyit kell gyalogolni, mert enyhén mozgássérült vagyok. Üdv
(Ez egy válasz Zotyi5 üzenetére (2014. 05. 08. csütörtök 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)