sziasztok!
mi is hasonló helyzetben vagyunk!
járunk Délegyre, de vigyázunk a párom hasára, bőrére. D1 ideális! sok az árnyék és tiszta a kemping! hanyadik hónapban jártok? mikor lesztek megint Délegyen?
(Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 05. 28. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 05. 28. csütörtök 21:02
mi is hasonló helyzetben vagyunk!

Sziasztok, mi a terhes feleségemmel szeretnénk szabadon lenni, pihenni a nudin, szerintetek OK? Csak párszor voltunk nudin korábban és nem emlékszem hogy láttam-e terheseket a parton, szerintem tök rendben lenne.
Mi szombat vasár nap akali, ha vki érdekel írjon ránk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 06:51
Törölt felhasználó (923330)

Sziasztok! Holnap készülünk Kenesére a Piroska kempingbe nudizni. Még nem voltunk ott, csak hallottunk róla, de nem találunk róla semmit a neten. Járt ott innen valaki, van valakinek véleménye róla? Köszi előre is!

Évek óta nem nudista!!!!
Ha már akkor Berény, vagy Akali. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 10. szerda 06:51
Ha már akkor Berény, vagy Akali. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 10. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (923330)

Sziasztok! Holnap készülünk Kenesére a Piroska kempingbe nudizni. Még nem voltunk ott, csak hallottunk róla, de nem találunk róla semmit a neten. Járt ott innen valaki, van valakinek véleménye róla? Köszi előre is!

Rab sziget, Lopár
http://www.lopar.com/hu/kempingek.php
http://www.lopar.com/hu/kempingek.php
sajnos itt szinte még bottal kergetik a naturistákat, elég meddő.
fejben ehhez magyon fel kéne nőni.
pedig nagy rá az igény. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 06. 05. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 13:32
fejben ehhez magyon fel kéne nőni.
pedig nagy rá az igény. (Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 06. 05. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet hogy kellene magyarországi viszonylatban is olyan mint van Franciaországban vagy Horvárországban, de ehhez kell az emberi hozzáállás és bizony kultúra is.
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme.
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme.
Horvátországban FKK homokos tenger partot keresnénk ,sátras vagy más szállás lehetőséggel.Köszönöm
Köszönjük a választ!
(Ez egy válasz cincika74 üzenetére (2015. 06. 09. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 09. kedd 21:30

Sziasztok!
Valaltát mi is csak ajánlani tudjuk, egyszerűen csodálatos a hely. Rendszeresen járunk
az idén is megyünk júli 6-tól 13-ig.
Valaltát mi is csak ajánlani tudjuk, egyszerűen csodálatos a hely. Rendszeresen járunk

Sziasztok!
az idén is megyünk júli 6-tól 13-ig.
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 07. vasárnap 07:01

Sziasztok! Tudtok ajánlani egy jó horvátországi naturista kempinget. 3-4 napot töltenénk el olyan érdekelne ahol lehet bungalow-t bérelni. A neten találtam egy párat elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi
Köszönöm!
Köszönöm!
Hidd el mindenkinek tetszeni fog! Én már láttam egy pár szexet a nudin! Akinek nem tetszett, nem nézett oda! Pár napja a figyelmem egy olyan párra szegeződött ahol a pasi kézzel elégítette ki a felhúzott lábbal hason fekvő párját! Izgi volt! Szerintem több is lett volna, csak gondolom sokalták a napozó embereket körülöttük! Sajnos!
Péntek, szombat, vasárnap : irány Berény

Vasárnap is és a mai nap is szuper volt a Gárdonyi nudin

Szia! Mi Valaltát ajánljuk, ott már kétszer is jártunk. Csak jót tudunk róla mondani.
Ami viszont tény: főszezonra már ne akarj szállsát találni, max aug. végére, szeptember elejére.. Ami jó, azt hamar lefoglalják...
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 07. vasárnap 07:01

Sziasztok! Tudtok ajánlani egy jó horvátországi naturista kempinget. 3-4 napot töltenénk el olyan érdekelne ahol lehet bungalow-t bérelni. A neten találtam egy párat elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Pedig mennyire nem....!
Ha valaki ilyen helyen akar kefélni az bújjon el, de nagyon.
Sokan ezé miatt a dolgok miatt nem merik még kipróbálni se a nudizást. Pedig hát nagy jó! (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2015. 06. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 14:42
Ha valaki ilyen helyen akar kefélni az bújjon el, de nagyon.
Sokan ezé miatt a dolgok miatt nem merik még kipróbálni se a nudizást. Pedig hát nagy jó! (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2015. 06. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos sokan azt hiszik a nudi egyenlő sex! Múltkor egy beszélgetésnél (itt a chaten) megkérdezte az illető ha nem szokott e felálni! Mondom ez nem sexről szól és a varázsszó az önkontrol. A válasz az volt: akkor meg minek nudira járni? Amig ilyen gondolkodás van...

Sajnos sokan azt hiszik a nudi egyenlő sex! Múltkor egy beszélgetésnél (itt a chaten) megkérdezte az illető ha nem szokott e felálni! Mondom ez nem sexről szól és a varázsszó az önkontrol. A válasz az volt: akkor meg minek nudira járni? Amig ilyen gondolkodás van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 03. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 03. szerda 08:56

Törölt felhasználó (857648)

Én buta vagyok és ügye prűd is. De kérlek áruld el nekem kérlek, hogy Szerinted miért egyenlő a nudizás a nyilváson szexeléssel illetve swingerezéssel?
teljesen igazad van
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 06. 05. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 13:32

Lehet hogy kellene magyarországi viszonylatban is olyan mint van Franciaországban vagy Horvárországban, de ehhez kell az emberi hozzáállás és bizony kultúra is.
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2015. 06. 05. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2015. 06. 05. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
sajna magyaroszágon nincs ilyen pedig kellene
A honlapjuk szerint nem nyit ki.
(Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 06. 03. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)