Sziasztok!
Valaltát mi is csak ajánlani tudjuk, egyszerűen csodálatos a hely. Rendszeresen járunk
az idén is megyünk júli 6-tól 13-ig.
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 07. vasárnap 07:01
Valaltát mi is csak ajánlani tudjuk, egyszerűen csodálatos a hely. Rendszeresen járunk

Sziasztok! Tudtok ajánlani egy jó horvátországi naturista kempinget. 3-4 napot töltenénk el olyan érdekelne ahol lehet bungalow-t bérelni. A neten találtam egy párat elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi
Köszönöm!
Köszönöm!
Hidd el mindenkinek tetszeni fog! Én már láttam egy pár szexet a nudin! Akinek nem tetszett, nem nézett oda! Pár napja a figyelmem egy olyan párra szegeződött ahol a pasi kézzel elégítette ki a felhúzott lábbal hason fekvő párját! Izgi volt! Szerintem több is lett volna, csak gondolom sokalták a napozó embereket körülöttük! Sajnos!
Péntek, szombat, vasárnap : irány Berény

Vasárnap is és a mai nap is szuper volt a Gárdonyi nudin

Szia! Mi Valaltát ajánljuk, ott már kétszer is jártunk. Csak jót tudunk róla mondani.
Ami viszont tény: főszezonra már ne akarj szállsát találni, max aug. végére, szeptember elejére.. Ami jó, azt hamar lefoglalják...
(Ez egy válasz nagyb2007 üzenetére (2015. 06. 07. vasárnap 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 07. vasárnap 07:01

Sziasztok! Tudtok ajánlani egy jó horvátországi naturista kempinget. 3-4 napot töltenénk el olyan érdekelne ahol lehet bungalow-t bérelni. A neten találtam egy párat elsősorban tapasztalatokra lennék kíváncsi
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Köszönöm!
Pedig mennyire nem....!
Ha valaki ilyen helyen akar kefélni az bújjon el, de nagyon.
Sokan ezé miatt a dolgok miatt nem merik még kipróbálni se a nudizást. Pedig hát nagy jó! (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2015. 06. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 14:42
Ha valaki ilyen helyen akar kefélni az bújjon el, de nagyon.
Sokan ezé miatt a dolgok miatt nem merik még kipróbálni se a nudizást. Pedig hát nagy jó! (Ez egy válasz Womanizer üzenetére (2015. 06. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos sokan azt hiszik a nudi egyenlő sex! Múltkor egy beszélgetésnél (itt a chaten) megkérdezte az illető ha nem szokott e felálni! Mondom ez nem sexről szól és a varázsszó az önkontrol. A válasz az volt: akkor meg minek nudira járni? Amig ilyen gondolkodás van...

Sajnos sokan azt hiszik a nudi egyenlő sex! Múltkor egy beszélgetésnél (itt a chaten) megkérdezte az illető ha nem szokott e felálni! Mondom ez nem sexről szól és a varázsszó az önkontrol. A válasz az volt: akkor meg minek nudira járni? Amig ilyen gondolkodás van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 03. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 03. szerda 08:56

Törölt felhasználó (857648)

Én buta vagyok és ügye prűd is. De kérlek áruld el nekem kérlek, hogy Szerinted miért egyenlő a nudizás a nyilváson szexeléssel illetve swingerezéssel?
teljesen igazad van
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2015. 06. 05. péntek 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 05. péntek 13:32

Lehet hogy kellene magyarországi viszonylatban is olyan mint van Franciaországban vagy Horvárországban, de ehhez kell az emberi hozzáállás és bizony kultúra is.
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme.
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme.
Lehet hogy kellene magyarországi viszonylatban is olyan mint van Franciaországban vagy Horvárországban, de ehhez kell az emberi hozzáállás és bizony kultúra is.
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2015. 06. 05. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
De ameddig sokan azt hiszik hogy a naturizmus, nudizmus azonos a szexel, a nyilvános pettinggel addig ennek semmi értelme. (Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2015. 06. 05. péntek 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
sajna magyaroszágon nincs ilyen pedig kellene
A honlapjuk szerint nem nyit ki.
(Ez egy válasz Kija98 üzenetére (2015. 06. 03. szerda 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Gárdonyba esetleg ma valaki?
Juni 12-én nyit Esztergom délelött 10-kor!

sziasztok! 3. kerület környékén valaki tud nudi strandot? Még nem próbáltam de most nagyon elszánt vagyok! csatlakoznék társosághoz is! mert egyedül nem lesz jó! köszi a segítséget
Sziasztok!!! Ma voltam a Gárdonyi nudin! Jó sokan voltak,a viz is meleg volt. Sajnos nem volt sok időm.
Majd legközelebb.
Majd legközelebb.
Én nyolctól voltam fél tizenegyig.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 06. 02. kedd 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 06. 02. kedd 16:58

Törölt felhasználó (923330)

Nem tudom, merre voltál, de mi párként voltunk ma Gárdonyban 11-től 14-óráig, rajtunk kívül a közelünkben még 4 pár volt, (30 és 45 év közöttiek), egy Hölgy egyedül, kicsit távolabb 6-7 idősebb férfi és egy hölgy és a felső részen nem is voltunk. Az idő viszont tényleg csodás volt.

Nem tudjátok, a gárdonyi kemping üzemel idén?
Hogy szokott-e lenni, nem tudom, mert először voltunk ott. De máshol már voltunk, de nem jellemző, hogy szex lenne ott, ez a ruhamentes napozás élményéről szól, persze természetesen van benne erotika is, ez igaz. Azonban nem keverendő össze a szomszéd országokban lévő swinger kempingekkel, az már megint egy másik történet, azonban én itthon ilyenről nem tudok - sajnos.
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2015. 06. 02. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Én buta vagyok és ügye prűd is. De kérlek áruld el nekem kérlek, hogy Szerinted miért egyenlő a nudizás a nyilváson szexeléssel illetve swingerezéssel?
(Ez egy válasz kukker38 üzenetére (2015. 06. 02. kedd 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)