Sziasztok!
Lignano környékén tud valaki nudista, naturista strandot, kempinget?
Lignano környékén tud valaki nudista, naturista strandot, kempinget?
A tegnap kint voltunk Délegyen nagyon szuper volt

Hancurplacc tegnap délután: 1nő és kb 13 férfi! Mit is mondjak, nem volt kedvem a párommal ott maradni!
Köszi
Valamelyik nap meg is látogatom
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2016. 06. 24. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 24. péntek 13:12

Valamelyik nap meg is látogatom

A Saliris resort spa & konferencia hotel külső rönkszaunái minden nap.Bocs Mr.B szántam.
Pedig mukodik a hancurplacc, mi vagyunk az élő példa, a nyitobulin harmasozunk egy fiúval délután mindenki előtt. Sőt egy másik pár is kicsit kedvet kapott. Csak egy probléma van, hogy nincs zuhanyozasi lehetőség, így maradt a tó. Azt hozzá kell tennünk, hogy nem voltak túl sokan.
(Ez egy válasz Szabip üzenetére (2016. 06. 24. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 24. péntek 22:56

Nagyon sok éve járunk ki, de soha az életben nem volt a tó félóli csücsök hancúrplacc, a legfelső öböltől a csücsökig már a horgászoké volt mindig is, illetve itt fordultak vissza a véletlenül arra tévedők.
Egyébként meg az utolsó kettő öböl a nudista strand az elsőt nem használják se fürdésre se napozásra mivel tele van vasakkal...
"középső a konzervatív naturisták, itt a legkevésbé sem szokott előfordulni "mojolás"." Igen fényes nappal szombaton vagy vasárnap biztosan nem, de hétköznap 6 után igen...
"Sorrendben az autóút felé eső első öblöt a melegek látogatják,"
Ez is csak részben igaz, mert párok is még ha nem is annyian mint a felsőt.
"A hancúrplacc a gárdonyi nudista srand tó felöli végében található"
Meg fogjuk nézni, de elképzelhetetlennek tartom, hogy fényes nappal ez működjön ott, mert vagy az arra járkálók miatt vagy a pocakos kíváncsi pasik miatt nem menne, de áldásom rá, én lennék a legboldogabb ha ez tényleg működne.
Egyébként meg az utolsó kettő öböl a nudista strand az elsőt nem használják se fürdésre se napozásra mivel tele van vasakkal...
"középső a konzervatív naturisták, itt a legkevésbé sem szokott előfordulni "mojolás"." Igen fényes nappal szombaton vagy vasárnap biztosan nem, de hétköznap 6 után igen...
"Sorrendben az autóút felé eső első öblöt a melegek látogatják,"
Ez is csak részben igaz, mert párok is még ha nem is annyian mint a felsőt.
"A hancúrplacc a gárdonyi nudista srand tó felöli végében található"
Meg fogjuk nézni, de elképzelhetetlennek tartom, hogy fényes nappal ez működjön ott, mert vagy az arra járkálók miatt vagy a pocakos kíváncsi pasik miatt nem menne, de áldásom rá, én lennék a legboldogabb ha ez tényleg működne.

Törölt felhasználó (1395032)

Sziasztok nyári balatoni vitorlázáshoz keresünk nudizmust kedvelő partnereket. 40 es par kalandozni ,élményeket átélni .
Mint itt lejjebb írtuk..., Balatonakali.Levendula Naturista Kemping és strand.Balatonfüredtől hozzávetőleg tizenötkilométer Keszthely irányában - nem egy távolság - a 71-es főúton lehet megközelíteni, napozásra tökéletesen alkalmas hosszú, ámbár keskeny füves terület árnyékos helyekkel.Kellemes környezet, nincs tömeg, nagyon nyugis!
Délután négy után két főnek mindössze egy ezres a beugró, egész napra a duplája.
Más helyről ezen környéken nem tudunk, persze attól még lehet. (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2016. 06. 25. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 25. szombat 16:34
Délután négy után két főnek mindössze egy ezres a beugró, egész napra a duplája.
Más helyről ezen környéken nem tudunk, persze attól még lehet. (Ez egy válasz vakany111 üzenetére (2016. 06. 25. szombat 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Alsóőrs, Csopak környékén van valahol olyan strand vagy wellnes ahol van naturista napozó rész?
Sziasztok nyári balatoni vitorlázáshoz keresünk nudizmust kedvelő partnereket. 40 es par kalandozni ,élményeket átélni .
Én ma voltam először a hancúrplaccon és szimpatikus volt a hely nagyon.
Normálisak voltak az emberek, nem úgy mint Luppán .
Oda lemegyek és a melegek azonnal betalálnak, alig lehet lerázni néha őket.
Itt semmi atrocitás nén ért tőlük, nyugodtan elnapozgattam a parton meg a kis csónakomban is
Máskor is megyek, csak ajánlani tudom annak aki még nem volt! (Ez egy válasz hancúrplacc üzenetére (2016. 06. 24. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 24. péntek 08:34
Normálisak voltak az emberek, nem úgy mint Luppán .
Oda lemegyek és a melegek azonnal betalálnak, alig lehet lerázni néha őket.
Itt semmi atrocitás nén ért tőlük, nyugodtan elnapozgattam a parton meg a kis csónakomban is

Máskor is megyek, csak ajánlani tudom annak aki még nem volt! (Ez egy válasz hancúrplacc üzenetére (2016. 06. 24. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

A hancúrplacc a gárdonyi nudista srand tó felöli végében található. Megközelíthetősége a Tavirózsa u végén van egy parkoló,balra indulva végig kell sétálni a parton és a harmadik öböl végén van a hancúrplacc ( a csikos oszlopnál ). Vagy a gárdonyi csónak kikötő végén autóval mindig jobbra tartva. A középső öböltöl ki kell sétálni a tó felöli spiccnél a csíkos oszlopig! A célunk az,hogy összehozzuk azon a részen azokat a nudistákat, akik a napsütés élvezete mellett egyéb izgalmakra is vágynak! Hétvégenkénk sokan szoktak lenni, párok,lányok,fiúk.
Irtam privátba
(Ez egy válasz forc üzenetére (2016. 06. 25. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 25. szombat 16:45

Sziasztok.
Ma voltunk nyéken es nagyon jo volt...holnap ki szeretne csatlakozni?
Mi szivesen csatlakozunk.
(Ez egy válasz forc üzenetére (2016. 06. 25. szombat 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 25. szombat 16:45

Sziasztok.
Sziasztok.
Alsóőrs, Csopak környékén van valahol olyan strand vagy wellnes ahol van naturista napozó rész?
Csopak, Alsóőrs Balatonfüred környékén van valahol strand,fürdő, wellnes ahol naturista napozó is van?
Ti jártok oda? Nemek aránya higy szokott lenni. Esetleg ha mentek lehetne csatlakozni?
(Ez egy válasz hazasparos2013 üzenetére (2016. 06. 25. szombat 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 25. szombat 15:34

A belépő személyenként 1000 ft ...a tó vize kellemes a fürdésre egy vizí sporttelep tőszomszédságában helyezkedik el..a törzsközönség közelebb az 5dik x hez !
A belépő személyenként 1000 ft ...a tó vize kellemes a fürdésre egy vizí sporttelep tőszomszédságában helyezkedik el..a törzsközönség közelebb az 5dik x hez !
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2016. 06. 25. szombat 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 25. szombat 15:09

Köszönöm az infot. És szoktak lenni sokan? Ti /te szoktatok járni
Köszönöm az infot. És szoktak lenni sokan? Ti /te szoktatok járni
(Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2016. 06. 25. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 25. szombat 13:22

Sziasztok. Belèpö nincs, viszont fürdeni is tilos. Meg kicsit szagos a viz. Inkább horgász tó, mint strand...
Sziasztok. Belèpö nincs, viszont fürdeni is tilos. Meg kicsit szagos a viz. Inkább horgász tó, mint strand...
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2016. 06. 25. szombat 06:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 25. szombat 06:13

Sziasztok! A látóképi tói nudista helyröl szeretnék infokat kapni. Milyen? Van belépö? Lehet fürdeni? Ilyen és hasonlo épitö jellegü infokat szeretnék. Elöre is köszönöm akik válaszolnak. Puszi pacsi
Hogyan lehet titeket felismerni?
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2016. 06. 24. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 24. péntek 13:12

A Saliris resort spa & konferencia hotel külső rönkszaunái minden nap.Bocs Mr.B szántam.
Sziasztok! A látóképi tói nudista helyröl szeretnék infokat kapni. Milyen? Van belépö? Lehet fürdeni? Ilyen és hasonlo épitö jellegü infokat szeretnék. Elöre is köszönöm akik válaszolnak. Puszi pacsi