Mért, nudizni már csak nővel lehet menni, egyedül nem is?
Ja hogy ez egy ilyen hely?
Nem tudtam bocsi. (Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 12:27
Ja hogy ez egy ilyen hely?
Nem tudtam bocsi. (Ez egy válasz zenito üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Igazán örömteli,hogy legközelebb is számíthatunk Rád,persze szigorúan NŐ nélkül.
A telefonnal kapcsolatban tökéletesen igazad van.
Vízpart mellett bármikor érheti egy kis nedvesség,tehát jogosan van egész nap a kezedben.
Vízpart mellett bármikor érheti egy kis nedvesség,tehát jogosan van egész nap a kezedben.
Igazán örömteli,hogy legközelebb is számíthatunk Rád,persze szigorúan NŐ nélkül.
Miről beszélsz? ?
Ki fényképezett?
Szerinted az a hobbim hogy a nudistákat fényképezem?
A telefon a kezemben volt az igaz mert nem akartam hogy vizes Legyen.
És mi az hogy legközelebb nem figyelmeztetsz?
Ha ilyen vagány miért nem jöttél oda akkor szólni?
Milyen csónak torpedózás?
Kevés vagy Te ahhoz hidd el!
Legközelebb gyere oda és szólj nyugodtan, ne itt neten írogass hülyeségeket!
Részemről nincs harag csak nagyon be tudok rágni ha alaptalanul vádolnak tiszta hülyeségekkel. .. (Ez egy válasz Doki68 üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 30. csütörtök 11:34
Ki fényképezett?
Szerinted az a hobbim hogy a nudistákat fényképezem?
A telefon a kezemben volt az igaz mert nem akartam hogy vizes Legyen.
És mi az hogy legközelebb nem figyelmeztetsz?
Ha ilyen vagány miért nem jöttél oda akkor szólni?
Milyen csónak torpedózás?
Kevés vagy Te ahhoz hidd el!
Legközelebb gyere oda és szólj nyugodtan, ne itt neten írogass hülyeségeket!
Részemről nincs harag csak nagyon be tudok rágni ha alaptalanul vádolnak tiszta hülyeségekkel. .. (Ez egy válasz Doki68 üzenetére (2016. 06. 30. csütörtök 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen !Kint voltál!Akkor te voltál az aki a kikötő bejáratánál az oszlophoz kikötött csónakból a telefonoddal fényképeztél!
Legközelebb nem figyelmeztetlek ha észreveszem,hogy telefonodat nem a füleden látom hanem a partra fordítva függőleges pozícióban.Szerintem nekem egy csónak torpedózást is meg ér!
Más!
Volt ott több pár is kb.7 abból kettő az úgynevezett hancúrplaccon,a három közvetlenül előtte a beton szegélyen a többi a nádfal mögött.De többségben kb. 80% voltak a potyára várakozó lesipuskások,kukkolók hímek.Na meg a a turista vízummal rendelkező,"-izé.....,csak ide a végére kinézek,mert olyan gyönyörű ,lenyűgöző az a szép kilátás"
pincében napozott nudisták!
Legközelebb nem figyelmeztetlek ha észreveszem,hogy telefonodat nem a füleden látom hanem a partra fordítva függőleges pozícióban.Szerintem nekem egy csónak torpedózást is meg ér!
Más!
Volt ott több pár is kb.7 abból kettő az úgynevezett hancúrplaccon,a három közvetlenül előtte a beton szegélyen a többi a nádfal mögött.De többségben kb. 80% voltak a potyára várakozó lesipuskások,kukkolók hímek.Na meg a a turista vízummal rendelkező,"-izé.....,csak ide a végére kinézek,mert olyan gyönyörű ,lenyűgöző az a szép kilátás"
pincében napozott nudisták!
Igen !Kint voltál!Akkor te voltál az aki a kikötő bejáratánál az oszlophoz kikötött csónakból a telefonoddal fényképeztél!
Más!
pincében napozott nudisták! (Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 28. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Más!
pincében napozott nudisták! (Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 28. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem jó helyen voltál!
(Ez egy válasz Laci70 üzenetére (2016. 06. 28. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 17:13

Ha nincs az adatlapomon rajtam kívül senki akkor más nem is lehet partnerem?
Szombat délután egy szőke kalapos hölgy volt csak a hancúrplaccon, rajta kívül 10-13 férfi volt!
Ne vetíts!
Szombat délután egy szőke kalapos hölgy volt csak a hancúrplaccon, rajta kívül 10-13 férfi volt!
Ne vetíts!
Akkor veled együtt volt 13 szóló pasi?
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 28. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Volt ott több pár is....
Kint voltam kettőtől este 8ig (Ez egy válasz Laci70 üzenetére (2016. 06. 28. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 28. kedd 17:13
Kint voltam kettőtől este 8ig (Ez egy válasz Laci70 üzenetére (2016. 06. 28. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne vetíts!
Ne vetíts!
Sziasztok! Irok ide is hatha
szombaton 10 korul mennek ki Gardonyba eletemben eloszor. Fiatal srac vagyok nagyon orulnek ha valaki csatlakozna hozzam. Elsosorban lany holgy par szemelyeben. Nem szexpartnert keresek hanem egy tarsat akivel elmehetek ugy hogy ne tunjek ki hogy egyedul megyek,es meg szolni is tudok valakihez
szeretek beszelgetni
irj mindenkeppen ha kicsit is benned van hogy jonnel es en majd rabeszellek

Ne vetíts! (Ez egy válasz hancúrplacc üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 26. vasárnap 23:58
Ne vetíts! (Ez egy válasz hancúrplacc üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 23:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Melyik pároddal Laci, amelyik az adatlapodon is van??...... Amúgy kb 8 pár volt ott tegnap délután!!!

Tihany-Gödrösi strandot már próbáltuk, ott biztosan lehet, a balatoni strandok többségét biztonságiak őrzik éjszaka. Ha valaki tud még más helyet, akár nemcsak a Balcsin szívesen veszem én is az infót...
(Ez egy válasz goldenkop üzenetére (2016. 06. 27. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan helyet tudtok esetleg ahol lehet éjszaka is fürdeni?
Melyik pároddal Laci, amelyik az adatlapodon is van??...... Amúgy kb 8 pár volt ott tegnap délután!!!
(Ez egy válasz Laci70 üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 26. vasárnap 12:31

Hancurplacc tegnap délután: 1nő és kb 13 férfi! Mit is mondjak, nem volt kedvem a párommal ott maradni!
A füvön nem lenne kényelmesebb?
(Ez egy válasz opaz51 üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 26. vasárnap 16:53

Nagyon remek Akali...eddigi legszebb strand magyarországon
elégedetten fekszünk a napon

Nagyon remek Akali...eddigi legszebb strand magyarországon
elégedetten fekszünk a napon
(Ez egy válasz Télanyó üzenetére (2016. 06. 26. vasárnap 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 26. vasárnap 07:24

Mint itt lejjebb írtuk..., Balatonakali.Levendula Naturista Kemping és strand.Balatonfüredtől hozzávetőleg tizenötkilométer Keszthely irányában - nem egy távolság - a 71-es főúton lehet megközelíteni, napozásra tökéletesen alkalmas hosszú, ámbár keskeny füves terület árnyékos helyekkel.Kellemes környezet, nincs tömeg, nagyon nyugis!
Délután négy után két főnek mindössze egy ezres a beugró, egész napra a duplája.
Más helyről ezen környéken nem tudunk, persze attól még lehet.
Délután négy után két főnek mindössze egy ezres a beugró, egész napra a duplája.
Más helyről ezen környéken nem tudunk, persze attól még lehet.
Sziasztok!
Lignano környékén tud valaki nudista, naturista strandot, kempinget?
Lignano környékén tud valaki nudista, naturista strandot, kempinget?
A tegnap kint voltunk Délegyen nagyon szuper volt

Hancurplacc tegnap délután: 1nő és kb 13 férfi! Mit is mondjak, nem volt kedvem a párommal ott maradni!
Köszi
Valamelyik nap meg is látogatom
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2016. 06. 24. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 24. péntek 13:12

Valamelyik nap meg is látogatom

A Saliris resort spa & konferencia hotel külső rönkszaunái minden nap.Bocs Mr.B szántam.
Pedig mukodik a hancurplacc, mi vagyunk az élő példa, a nyitobulin harmasozunk egy fiúval délután mindenki előtt. Sőt egy másik pár is kicsit kedvet kapott. Csak egy probléma van, hogy nincs zuhanyozasi lehetőség, így maradt a tó. Azt hozzá kell tennünk, hogy nem voltak túl sokan.
(Ez egy válasz Szabip üzenetére (2016. 06. 24. péntek 22:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 24. péntek 22:56

Nagyon sok éve járunk ki, de soha az életben nem volt a tó félóli csücsök hancúrplacc, a legfelső öböltől a csücsökig már a horgászoké volt mindig is, illetve itt fordultak vissza a véletlenül arra tévedők.
Egyébként meg az utolsó kettő öböl a nudista strand az elsőt nem használják se fürdésre se napozásra mivel tele van vasakkal...
"középső a konzervatív naturisták, itt a legkevésbé sem szokott előfordulni "mojolás"." Igen fényes nappal szombaton vagy vasárnap biztosan nem, de hétköznap 6 után igen...
"Sorrendben az autóút felé eső első öblöt a melegek látogatják,"
Ez is csak részben igaz, mert párok is még ha nem is annyian mint a felsőt.
"A hancúrplacc a gárdonyi nudista srand tó felöli végében található"
Meg fogjuk nézni, de elképzelhetetlennek tartom, hogy fényes nappal ez működjön ott, mert vagy az arra járkálók miatt vagy a pocakos kíváncsi pasik miatt nem menne, de áldásom rá, én lennék a legboldogabb ha ez tényleg működne.
Egyébként meg az utolsó kettő öböl a nudista strand az elsőt nem használják se fürdésre se napozásra mivel tele van vasakkal...
"középső a konzervatív naturisták, itt a legkevésbé sem szokott előfordulni "mojolás"." Igen fényes nappal szombaton vagy vasárnap biztosan nem, de hétköznap 6 után igen...
"Sorrendben az autóút felé eső első öblöt a melegek látogatják,"
Ez is csak részben igaz, mert párok is még ha nem is annyian mint a felsőt.
"A hancúrplacc a gárdonyi nudista srand tó felöli végében található"
Meg fogjuk nézni, de elképzelhetetlennek tartom, hogy fényes nappal ez működjön ott, mert vagy az arra járkálók miatt vagy a pocakos kíváncsi pasik miatt nem menne, de áldásom rá, én lennék a legboldogabb ha ez tényleg működne.

Törölt felhasználó (1395032)

Sziasztok nyári balatoni vitorlázáshoz keresünk nudizmust kedvelő partnereket. 40 es par kalandozni ,élményeket átélni .