Sziasztok! Tolnában nem tudtok véletlenül valami nudista helyet nyárra? Amit néztem az már bezárt.... :-(
Budapesten nem sok lehetőség van, Lukács péntek este, AW még fruhaments szerdától péntekig. V8 kedd és péntek délután, Ráckeve péntek este.
Budapesten vagy közeli környéken hol vannak naturista bá vagy szauna vagy valami?
szívesen kipróbálnám végre a nudista szaunát, fürdőt. nagyon izgatna. Írjon priviben, vagy itt aki tud jó helyet, ahol kipróbálhatnám. Nem találtam olyan helyet ahol ez legális. Ha tudtok, írjatok, és megyek

Mindkét hely nagyon jó, Ráckevén van kinti termál is
(Ez egy válasz Garand üzenetére (2017. 01. 27. péntek 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 27. péntek 09:57

Üdv mindenkinek! Fiatal, sportos párként (n30/ffi31) nyitnánk a nudista programok felé. Tél lévén valamelyik textilmentes szauna programon való részvételt fontolgatjuk. Kinek mi a tapasztalata a V8-cal Szentendrén, illetve a ráckevei Aqualanddal kapcsolatban?
Sziasztok!
Érdeklődnénk, hogy hova érdemes menni?
Olvassuk a véleményeket, több helyről, de nem tudjuk eldönteni, melyik a legjobb nudis szauna/fürdő? olyan helyet keresünk ami természetesen nudi, lehet szaunázni és fürdeni is és persze ha lopva is, de kicsit pajzánkodni
A v8, ráckeve, lukács vagy egyéb.
Várjuk a véleményeket, itt vagy privátban, köszi
Érdeklődnénk, hogy hova érdemes menni?
Olvassuk a véleményeket, több helyről, de nem tudjuk eldönteni, melyik a legjobb nudis szauna/fürdő? olyan helyet keresünk ami természetesen nudi, lehet szaunázni és fürdeni is és persze ha lopva is, de kicsit pajzánkodni

A v8, ráckeve, lukács vagy egyéb.
Várjuk a véleményeket, itt vagy privátban, köszi

Teljesen természetes!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 25. szerda 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 25. szerda 07:50

Törölt felhasználó (1102592)

Szerintetek ciki ha izgatom magam a jakuzzi vízsugarával a nudiban?
Mindkét hely nagyon jó, nyugodt szívvel ajánlom. V8 olyan ...szolidabb, Ráckeve kicsit ....lazább, pajzánabb
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2017. 01. 25. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv mindenkinek! Fiatal, sportos párként (n30/ffi31) nyitnánk a nudista programok felé. Tél lévén valamelyik textilmentes szauna programon való részvételt fontolgatjuk. Kinek mi a tapasztalata a V8-cal Szentendrén, illetve a ráckevei Aqualanddal kapcsolatban?
Köszönjük!
(Ez egy válasz zenita üzenetére (2017. 01. 02. hétfő 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedden megnéztem aV8-at,tényleg szuper hely!
Szerintetek ciki ha izgatom magam a jakuzzi vízsugarával a nudiban?
A V8 az ország legjobb szaunájával rendelkezik, a programok nagyon jók, és a wellness is kellemes

Milyen a hely,járt ott valaki?
Mi volt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 07. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 07. szombat 17:28

Törölt felhasználó (1555152)

Ma bevállalom Hertelendet, lesz ami lesz... :P
Szia! Mi a különbség a két nap között péntek vagy szombat,mikor érdemes menni. Írnál privátban róla?
(Ez egy válasz tango56 üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 05. csütörtök 18:03

Magyarhertelenden van a legjobb szauna szerintem a Dél-Dunántúlon. A szauna egy része naturista, a felöntések is gyakorlatilag. Szerdánként a fürdő rész is naturista este 7 -től.
☺
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 05. csütörtök 16:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 05. csütörtök 16:52

Sziasztok!
Még új vagyok az oldalon, olyan kérdésem lenne hogy van e esetleg tud e valaki naturista szaunázási lehetőségeket somogy-tolna-baranya térségben?
Szeretném exhibicionista vágyaimat megélni
meg még ezt azt... :P
Még új vagyok az oldalon, olyan kérdésem lenne hogy van e esetleg tud e valaki naturista szaunázási lehetőségeket somogy-tolna-baranya térségben?
Szeretném exhibicionista vágyaimat megélni

Jövő héten megyünk Mórahalomra egy kicsit huncutkodni
lesz ott valaki?

Majd várjuk a beszámolót, hogy hogy sikerült!
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 07. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 07. szombat 17:28

Ma bevállalom Hertelendet, lesz ami lesz... :P